Leden

Leden - Noord Brabant

Ons ledenbestand is opgebouwd uit alleenstaanden (woonachtig in Noord Brabant en omliggende regio's, voornamelijk regio Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Tilburg, Nijmegen, Breda, Rotterdam, Dordrecht, Bergen op Zoom, provincie Zeeland en Midden Nederland), die serieus op zoek zijn naar een vaste partner of een levensmaatje om leuke dingen mee te ondernemen. De leeftijd van onze leden is van 40 tot 75 jaar. Wie zitten er in ons ledenbestand? Mensen die niet via internet willen daten, mensen die na scheiding een nieuwe relatie willen, alleenstaande ouders, hoger opgeleiden met een drukke baan, senioren, weduwen en weduwnaars.

Leden in de picture

Toekomst Relatiebemiddeling staat voor persoonlijke en discrete relatiebemiddeling en is dus geen datingsite met openbare profielen. Met toestemming van onze leden zetten wij elke maand enkele leden In de picture.

Heb je interesse en wil je een van onze leden beter leren kennen? Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden voor een kennismaking met leden van In de picture.

Koen en Nelly, 77 en 55

Wij willen Paula en Andra heel hartelijk bedanken dat jullie ons met elkaar in contact hebben gebracht. We hebben veel verschillen maar zeker ook veel overeenkomsten. We genieten van elkaars gezelschap. Daarnaast beseffen we dat we ook tijd en aandacht aan onze familie en vrienden willen geven. Ook is het prettig als we even op ons zelf kunnen zijn. We zoeken naar een goede balans. Dit gaat zeker lukken en we hopen dat we nog heel lang van elkaar mogen genieten.

Jacco en Annelies, 43 en 41

Beste Michaela. Namens Jacco en mijzelf wil ik je heel hartelijk bedanken voor je inzet om ons samen te laten daten.
Toen we elkaar voor de eerste keer zagen was het zeker geen liefde op het eerste gezicht. We hadden allebei onze twijfels of we elkaar nogmaals ouden ontmoeten. Nadat je met ons beide gepraat hebt hebben we alsnog samen een keer afgesproken en zijn gaan wandelen. Dat was een goede tip! Daarna hebben we van alles ondernomen en nu kunnen we echt wel zeggen dat we een setje zijn. Michaela we zijn jou erg dankbaar. We zien onze toekomst rooskleurig tegemoet! groetjes Annelies, ook namens Jacco

Anja en Chris, 74 en 74

Hallo Paula ,  Dat is nou óók toevallig dat! Ik heb net een cadeautje voor je ingepakt om  toe te sturen. Nu kijk ik ook toevallig nog naar mijn mails en daar zie ik nu pas jou mail. 

Nou, ik kan je vertellen dat het een schot in de roos is! Chris en ik hebben het heel gezellig met elkaar. We zien elkaar gemiddeld 1x per week. Wat hebben we allemaal al gedaan: eerste keer gedineerd. Dan een dag Rotterdam/Delft en lekker eten/drinken en terrasjes. Een dagje Den Bosch inclusief rondvaart en dineren. Dagje Antwerpen ook erg leuk. Dag drunense duinen en Oisterwijkse vennen. Ik liet hem daar de mooiste plekjes zien en geluncht in De Trappisten abdij. 's avonds gedineerd met mijn broer en schoonzus. Vrijdag samen golf gespeeld in Tilburg. Zaterdag samen een dagje Breda.

Je ziet wel het gaat goed tussen ons. We appen, mailen en bellen. We hebben ook veel plezier met elkaar, maar vooral ook serieuze gesprekken die ergens over gaan, zeg maar  met diepgang. Chris is een zeer aimabele man! Maar zoals wij hebben afgesproken zullen wij onze relatie langzaam opbouwen. Tot nu toe lukt dat aardig en ik ben blij met hem.
Je hebt ons prima bij elkaar gebracht, daarvoor hartelijk dank! 

Hartelijke groet, Anja

Ria en Paul, 46 en 49

Goedemorgen Michaela. Wij willen je heel erg bedanken dat je ons met elkaar in contact hebt gebracht. In eerste instantie vonden we het beide heel erg eng maar meteen vanaf het eerste moment voelden we ons beiden op ons gemak. Het is zo fijn om weer iemand te hebben waar je lief en leed mee kan delen. Michaela, nogmaals heel erg bedankt dat je goed aangevoeld hebt dat wij goed bij elkaar passen. Groetjes Ria en Paul

Henny en Piet, 64 en 69

Hallo Andra en Paula  Ik geloof, dat de match er is.

Bedankt, dat jullie meteen aan mij dachten.

Het is een leuke vent!

We hebben maar meteen een vervolgafspraak gemaakt.

Hij belt maandagavond voor weer een afspraak.

Of het goed komt, de tijd zal het uitwijzen en leren.

Het is nog te vroeg om conclusies te trekken.

Hartelijke groetjes en alvast een fijn weekend!

Frank, 43

Dag Michaela, ondanks dat ik nog niet de ware gevonden heb, wil ik je bedanken voor het vertrouwen wat ik in mijzelf en in de toekomst gekregen heb, mede dankzij de gesprekken met jou.

Nel en Herman, 70 en 74

Hoi Paula,  
je zult verbaast zijn hoe wij onze dagen vullen. We gaan 23 september samen naar Spanje om daar al een deel van het overwinteren in te vullen. Zonder dat ik veel druk heb hoeven te gebruiken Nel was bereid om water bij de wijn te doen en ik moet zeggen ze heeft erg veel water gebruikt. We komen met de feestdagen naar huis en gaan in het nieuwe jaar weer terug. Voor het restant tot april.
Conclusie het gaat erg goed en we zijn super verliefd. Bedakt voor alles.
Groetjes Nel en Herman

 

Jose en Ron, 53 en 56

Hallo Paula,

graag wil ik je laten weten dat de match met Ron heel goed is. We hebben samen al veel leuke dingen ondernomen. We voelen meer dan vriendschap voor elkaar, we zijn ook al 4 dagen in zijn chalet in Zeeland geweest. Hopelijk blijft dit zo fijn tussen ons. Bedankt dat je ons samen hebt gebracht en je hoort weer van ons.

Groet van José

Marjon en John, 61 en 67

Goedendag Paula,

Ik heb met John afgesproken dat ik je deze mail ga sturen om je te informeren over hoe het momenteel gaat met ons. Wel, ik kan je alleen maar een goed bericht sturen. Het gaat heel goed en we vermaken ons prima  samen. De vlinders fladderen rond (kan ook niet anders met zo een leuke man) en dit is een heerlijk gevoel. Gelukkig is het wederzijds. De dagen dat we elkaar niet zien duren te lang. Natuurlijk pas een kleine 7 weken na onze eerste ontmoeting , we moeten nog veel van elkaar te weten komen maar toch hebben we inmiddels een tweetal dagen door Maastricht en omgeving gewinkeld, gewandeld….We hebben zelfs een reis geboekt naar Sicilië half september. Waarom wachten als het zo goed voelt samen. Ook worden we langzaam geïntroduceerd bij elkaars kinderen, familie en vrienden. Super leuk...

Dus Paula….dankjewel voor deze goede match. Wat de toekomst zal brengen kunnen we niet voorspellen maar we durven beiden de stap voorlopig aan.
Na de vakantie, want dat is natuurlijk wel een test (we gaan 10 dagen !) informeren we je weer…

Groeten,

Marjon

Annet en Jan, 65

Beste Andra. Nadat ik na mijn scheiding steeds op dezelfde soort mannen viel, waar het dan uiteindelijk weer fout mee ging heb ik via jou, via toekomstrelatie iemand kunnen ontmoeten die totaal anders is dan waar ik  normaal op viel. Wat een schat van een man. Ik kan er helemaal mijzelf bij zijn. Andra, ik weer gelukkig na een hele lange tijd. Ik weet niet hoe ik je kan bedanken. 

Rik en Annie, 83 en 79

Andra ik had het nooit voor mogelijk gehouden. Na meer dan 57 jaar gelukkig getrouwd te zijn geweest en na het overlijden van mijn vrouw een schat van een vrouw te ontmoeten via jou. De eerste date was meteen een schot in de roos. Heel erg bedankt hiervoor. Ik kan weer intens genieten van alles.

Peter en Henriette, 55

Andra en Paula. Dank dat jullie out of the box hebben gedacht en ons hebben gekoppeld. We hebben het erg gezellig samen en bouwen onze relatie langzaam op. Hartelijk dank

Carina en Jo, 52 en 56

Beste Paula, zoals je zondag gezien hebt, hebben Jo en ik het heel fijn samen.

Het klikt gelukkig ook met de kinderen en wederzijdse families. In oktober gaan we samen naar Lissabon, daar woont de zoon van Jo. We hebben zondagavond ook een reactie op de site gezet, waarop wij jou nogmaals bedanken voor onze match! We hebben het superfijn samen en zijn erg verliefd! Nogmaals bedankt en dat je nog heel veel singels gelukkig mag maken met de juiste match! Wens je alle goeds en tot ziens. Groeten Carina

Wilma en Bert, 60

Hallo Paula, bij deze even weer een update over onze relatie. Wilma woont sinds kort officieel in Bergeijk. We hebben gisteren een samenlevingscontract contract afgesloten. Ze heeft de huur in Eindhoven opgezegd en ingeschreven in Gemeente Bergeijk. Zoals je ziet gaat het nog steeds voorspoedig. We hebben het zeer goed samen. De plannen voor een huwelijk zijn ook al in de maak. Waarschijnlijk in september dit jaar. De afspraak voor een bezoekje van jou aan ons ergens in juni blijft natuurlijk, daar hebben we later nog wel een keer contact over.

Groetjes Wilma en Bert

Ad en Annie, 66

Beste Andra, Graag wil ik je even laten weten dat ik dolgelukkig ben met Annie. Het is ongelooflijk dat ik meteen, met de eerste date, mijn grote liefde heb gevonden. In het voorjaar gaan we een verre reis maken waar ik mij enorm op verheug.

Dank voor alles! Groetjes Ad

Mieke en Hans, 53 en 56

Hallo Paula, Hoewel ik toen geen vervolgafspraak wilde met Hans, heeft 't me al die tijd niet losgelaten. We zijn voor de kerst weer met elkaar in contact gekomen en we kunnen nu al niet meer zonder elkaar (stapel verliefd). Onbegrijpelijk dat mijn eerste match toch de goede was. Ik ben je eeuwig dankbaar. Ik wens je veel succes met je werk verder, je hebt ons zeer gelukkig gemaakt.

Groetjes Mieke en Hans

Gerrie en Jan, 62 en 56

Beste Paula, met Jan en mij gaat het heel goed. Ik heb jou vorig jaar juli gebeld dat de klik tussen mij en Jan goed was. Jan heeft jou ook nog een paar keer gebeld maar kreeg je niet te pakken. Daarom dit berichtje. Wij zijn heel gelukkig samen en zijn ook blij dat wij door jou gekoppeld zijn. Dank hiervoor. Mijn contract met jullie kan dus stoppen.

Groetjes Jan en Gerrie

Gijs en Els, 69 en 66

Hallo Andra, ik ben superblij met mijn nieuwe liefde Els. Wat is het heerlijk om weer helemaal verliefd te kunnen zijn. Andra wat ben ik blij dat je me overgehaald hebt de intake te komen doen bij mij. Ik was op dat moment nog zo verdrietig, maar dankzij jou ziet mijn leven er nu weer heel zonnig uit.

Audrey en Jan, 58 en 61

Goedenavond Paula, Zoals ik je toen ook direct heb laten weten, was mijn ontmoeting met Audrey er een die bij mij zeer sterke gevoelens voor haar had losgemaakt. Ik ben dan ook erg blij dat we weer met elkaar in contact gekomen zijn en inmiddels samen een hele fijne en gelukkige relatie hebben. Wij samen willen jou dan ook bedanken voor je inzet en het bij elkaar brengen van ons twee, want zonder jouw bemoeienis waren wij elkaar nooit tegengekomen. Rest ons jou heel veel succes met je prachtige werk te wensen, zodat je heel veel mensen zoals wij twee, gelukkig kan maken.

Paula bedankt!

Nancy en André, 68

Hallo Andra en Paula Namens André en mij heel prettige feestdagen. De kerstmis zal dit jaar heel bijzonder voor ons worden. Andra bedankt voor de goede service Alle goed voor 2017!

Andre en Nancy

Jan en Els, 63 en 59

Even een update over de match tussen Jan en Els
Afgelopen zaterdag avond uit eten geweest. We hebben een hele fijne avond gehad. Na afloop hand in hand/omarmd naar huis gelopen.
Volgende dag (zondag) hadden we gepland om naar de Feel Good Market op Strijp S in Eindhoven te gaan.
Haar dochter wilde even langskomen om kennis te maken. We hebben besloten om met z'n allen naar Strijp S te gaan.
GE-WEL-DIG  Zo'n fijne dag gehad, echt als een warm bad, dochter-schoonzoon-kleindochters en Els natuurlijk. GE-WEL-DIG
Even voor mezelf: Ik ben smoorverliefd.
Alvast tot zo ver. Hartelijk Dank!

Jan en Els

Email van Theun, 63

Gisteren een blind date gehad met Connie.
Op het heetst van de dag (14.30 u). Op een van de warmste dagen van het jaar 33 gr. Een van de spannendste dingen in tig jaren beleefd. We hebben op een terrasje in Geldrop gezeten, geen tijd gehad om last van het warme weer te hebben. Meteen vanaf het begin kwam het voor mij vertrouwd over. We hebben veel overeenkomstige dingen. Zeer spontane, vriendelijke lieve vrouw. Na afloop besloten om niet een paar dagen over vervolgstappen na te denken maar meteen opnieuw af te spreken. Waar en wanneer moeten we nog even met elkaar afstemmen. Het vervolg laat ik nog wel aan je weten.


Hans en Doreth, 54 en 50

Met Doreth en mij gaat het erg goed.
We hebben onze relatie bewust erg rustig opgebouwd.
Onze agenda’s worden steeds meer op elkaar afgestemd.
We hebben voor de zomervakantie een weekje Frankrijk geboekt.
De verstandhouding tussen haar kinderen en mij is ook goed.
Kortom we zijn goed bezig. Paula bedankt voor de bemiddeling en al jouw adviezen!

Jaco en Monique, 50

Wij, als Toekomst Relatiebemiddeling krijgen vaak mailtjes terug van mensen die helemaal gelukkig zijn samen. Dit wensen wij natuurlijk iedereen toe! Hier een berichtje van Jaco en Monique:

Ik wil even doorgeven dat het helemaal super gaat, tussen Jaco en mij. We zeggen regelmatig tegen elkaar dat we geluk hebben gehad dat jij deze goede date hebt geregeld voor ons!!!
Jaco en ik zouden waarschijnlijk elkaar nooit tegen zijn gekomen zonder jouw bemiddeling!!!
We zijn samen heeeel gelukkig en zijn nu het stadium voorbij van kennis maken met elkaars familie en vrienden; het wordt nu allemaal weer gewoner en makkelijker.
Ik had zelf eerlijk gezegd, nooit gedacht dat er zo iets mooi's zou kunnen opbloeien tussen Jaco en mij.
Super bedankt en ik hoop dat er nog veel mensen bij jou terecht komen, want alleen is ook maar alleen!!!

Linda en Bram, 53

Bram is een fijne, liefdevolle man. We hebben het heel fijn samen. Paula, ik vind het zo bijzonder dat je hebt aangevoeld dat wij bij elkaar passen. We hebben het goed samen. We vullen elkaar aan. We hebben alletwee nog de zorg voor onze kinderen, werk, dus passen we ons samenzijn aan binnen de mogelijkheden. We zien elkaar door de week 1 keer en in het weekend 1 dag omdat ik of op zaterdag of op zondag werk.

Ik ben dol op Bram, zou graag nog meer tijd samen met hem doorbrengen. We missen elkaar ook tussen de dagen door, maar proberen steeds vooruit te kijken als we elkaar weer zien. En wat ook bijzonder is, tussen onze kindeten lijkt het ook te klikken. Echt bijzonder. We willen in de toekomst graag samenwonen. Maar we wachten totdat dit mogelijk is voor de jongens. We willen allebei dat onze kinderen totdat ze uit huis gaan, gewoon in hun eigen woonplaats kunnen opgroeien.

Ik had een heel sterk gevoel al voordat ik met jou contact heb gehad, dat jij mij bij mijn grote liefde zou brengen. En dat heb je ook gedaan.    Ik zal in de toekomst, en dat heb ik ook al gedaan hoor, als ik iemand tegenkom die heel graag een relatie wil, altijd jouw naam noemen. Paula je hebt het goed gedaan. Je hebt mijn leven een hele andere kleur gegeven en daar ben ik heel dankbaar voor.

Henri en Marja, 61

Paula bedankt voor je bemiddeling.
Wij zijn heel tevreden over de diensten van Toekomst Relatie. Marja en ik hebben een fijne lat-relatie. We zien wel wat de toekomst ons brengt. Wij genieten gewoon van elkaar.

evert, 51

Evert is een energieke, vriendelijke, verzorgde man, 51 jaar oud, 170cm lang met een normaal postuur. Hij is gescheiden na een huwelijk van 30 jaar en heeft een goede band met zijn kinderen die inmiddels allemaal zo goed als volwassen zijn en niet meer thuis wonen.
Evert is een rasechte ondernemer. Hij houdt van zijn werk maar maakt graag tijd vrij voor zijn vriendin. Met z’n tweeën zou hij graag dingen doen als wandelen, winkelen, samen (uit-) eten of koken (kan hij goed!), een lekker stuk fietsen, een concert bezoeken of een gezellige stedentrip maken.
De vrouw die Evert zoekt is een lieve, warme, zorgzame, verzorgde, vrouwelijke vrouw (niet ouder dan 51 jaar) die haar leven op de rit heeft, die echt voor de relatie wil gaan en ook wil samenwonen! In de relatie vindt Evert het belangrijk dat er warmte is, intimiteit, dat je eerlijk en jezelf kunt zijn, dat je met elkaar kunt praten en naar elkaar kunt luisteren, dat de relatie in balans is en dat je samen kunt genieten!

Vera, 58

 

Vera is een leuke, enthousiaste, verzorgde, sympathieke vrouw, 58 jaar oud, 1.67m lang met een slank/normaal postuur. Ze heeft halflang asblond haar en blauw/groene ogen. Voor haar werkzaamheden in het ziekenhuis draagt ze altijd een uniform; handig maar niet erg flatteus dus als ze vrij is of vakantie heeft vindt ze het heerlijk om zich op te tutten en draagt ze het liefst een jurkje of rok.
Op haar vrije dag(en) heeft Vera echt behoefte om te ontspannen en dat doet ze bij voorkeur door lekker te gaan golfen. Ze beoefent deze sport al jaren met veel plezier en maakt ook prachtige golf–vakanties in binnen- en buitenland. Vera zou het liefst een man ontmoeten die ook golft of dit wil leren. Golfen is een sport waar veel tijd in gaat zitten en het is het leukst als je als partners dit soort dingen samen kunt ondernemen.De man die Vera zou willen ontmoeten is sympathiek, energiek en sportief (hij golft dus, of wil het gaan leren) verzorgt zichzelf goed en is rond de 60 jaar oud. Hij heeft humor en genoeg in huis om haar zo nu en dan wat tegengas te kunnen bieden. In de relatie vindt ze het belangrijk dat je er kunt zijn voor elkaar, dat er een open sfeer is waarin je je veilig kunt voelen om gedachten en gevoelens te delen. Het is geven en nemen en je bent gelijkwaardig aan elkaar.
Vera heeft een opgewekt karakter, ze is lief, zorgzaam en sociaal. Ze heeft een groot hart, kan goed relativeren, vindt het fijn om bij een gesprek soms flink de diepte in te gaan en kan goed luisteren. 

Marloes, 47

Marloes is een sportieve mooie vrouwelijke vrouw om te zien. Ze is nu 3 jaar gescheiden en heeft 2 studerende dochters die op kamers wonen. Marloes heeft een leuke  gezellige vriendengroep waar ze regelmatig leuke activiteiten mee onderneemt. Fietstochten, skieen, naar de schouwburg, samen sporten. Ze vindt het ook erg gezellig om samen met mensen te eten thuis of in een gezellige bistro. Toch mist ze een partner waar ze alles mee kan delen. Ze is op zoek naar een sportieve, ondernemende, financieel zelfstandige man om een relatie langzaam op te bouwen.

Greet, 50

Greet is een volslanke sportieve vrouw. Ze is enkele jaren geleden gescheiden. Haar 4 volwassen kinderen vliegen nu langzaam de deur uit. Greet is een echte familievrouw. Het is altijd een zoete inval van jeugd, familie en vrienden bij haar. Ze geniet er enorm van voor iedereen te koken en te zorgen. Ze werkt met dementerende ouderen en geniet van de lieve oude mensen. Toch wil ze nu wat meer tijd voor zichzelf gaan nemen. Zwemmen, fietsen, terrasje, lekker eten en af en toe naar het theater of de bioscoop. Thuis kruipt ze af en toe met een boekje op de bank.

Greet zou graag met een partner willen lachen, genieten, zorgen thuis willen zijn en erop uit willen gaan. Lief en leed delen. Een respectvolle liefdevolle relatie met iemand opbouwen.

Julie, 36

Julie is een charmante, zeer vrouwelijke dame, afkomstig uit Venuzuela. Wereldwijs opgevoed. Ze woont al sinds haar studietijd in Nederland. Ze heeft verschillende studies op universiteitsniveau afgerond. Momenteel geeft ze les op een middelbare school. Ze heeft 2 kinderen waar ze veel om geeft en veel mee onderneemt. Daarnaast gaat ze graag luxe uit eten of luxe op vakantie. Ze houdt van een ietwat extravagante en luxe 'way of living'. Toch komt het er niet vaak van omdat ze werkt en bezig is met haar kinderen (deze zijn om de week bij hun vader).
Ze houdt erg van muziek. Het liefst muziek waar een goede beat inzit en waar ze heerlijk op kan dansen. Ze geniet ervan uitgebreid te koken voor vrienden of familie. Lang tafelen met vele gezellige gesprekken. Graag zou ze een partner willen ontmoeten die haar en haar kinderen in de armen wil sluiten. Een man die lief en zorgzaam is, financieel zelfstandig en het liefst ook houdt van een extravagante 'life style'.

Ed, 50

Ed is een stoere ietwat verlegen man. Hij heeft een oorbelletje in en een prachtige bos grijze lokken. Ed is graag buiten en fietst dan op zijn sportfiets zo 60 km weg. Hij is graag in zijn tuin bezig. In zijn tuin staat een voilere met kanariepietjes. Hij geniet van hun aanwezigheid.
Ed vindt het heerlijk om te koken. Voor zichzelf of anderen. Van mexicaans tot Hollandse pot.
Ed is al lange tijd gescheiden. Heeft daarna nog 1 korte relatie gehad maar is nu echt klaar voor een serieuze relatie. Hij werkt partime als taxichauffeur en volgt een opleiding in de ICT.
In zijn vrije tijd zoekt het interessante items op de computer en volgt de actualiteiten. Af en toe zet hij een cdtje op. Hij is altijd bezig.
Hij zou graag een relatie opbouwen met een eerlijke betrouwbare lieve vrouw. Wederzijds respect hebben voor elkaar. Samen erop uit gaan maar het thuis ook gezellig maken.

Inneke, 53

Inneke is een schitterende, sympathieke vrouw met blond schouderlang  haar en blauwe ogen. Haar open, frisse en krachtige en tegelijkertijd kwetsbare uitstraling maken haar een interessante verschijningInneke omschrijft zichzelf als een doorzetter, enthousiast, spontaan- en moedig persoon. Ze heeft humor, is gevoelig en mensen nemen haar makkelijk in vertrouwen.

Inneke is breed ontwikkeld en actief op allerlei manieren (culuut, natuur, reizen, koken).

De man die Inneke zoekt is goed verzorgd en net als zij ondernemend. Een sterke man die weet wat hij wil met een goed denkniveau. Hij is stabiel, trouw, ruimdenkend, zelfstandig, sociaal vaardig en genuanceerd in zijn opvattingen en gedrag.

Hij gaat voor een duurzamer relatie en een gelukkig leven samen.

Hans, 50

Hans  is een hardwerkende timmerman. Hij is sinds 4 jaar weduwnaar. Hans heeft 3 volwassen kinderen die allen op zichzelf wonen. Hans vindt het gezellig om samen met vrienden biljart te spelen of een potje te kaarten. Thuis vindt Hans het gezellig om lekker te koken. Hij maakt allerlei heerlijke gerechten. Hij vindt het erg leuk van alles uit te proberen. Hans is graag buiten bezig. In zijn moestuin of lekker fietsen door de polder. Hans mist de gezelligheid van een vrouw in zijn leven. Graag zou hij een leuke relatie willen opbouwen met een lieve vrouw die ook haar eigen activiteiten en bezigheden heeft.

Marianne, 67

Marianne is een jong uitziende vrouw voor haar leeftijd. Ze is nog steeds actief als vrijwilligster op een kinderdagverblijf. Marianne is zeer sportief. Ze wandelt en loopt heel veel. Conditie genoeg dus. Graag gaat ze naar een stad om te shoppen, wat rond te wandelen en de sfeer te proeven. Ze is op zoek naar een man om samen ook actief te zijn maar wil ook samen genieten van huiselijkheid. Ze wil het liefst een man uit een stad. Marianne is snel tevreden.

Petra, 56

Petra is een leuke, hartelijke, energieke, verzorgde vrouw. Ze heeft een positieve uitstraling, is open en toegankelijk. Ze is eerlijk en trouw, liefdevol en zorgzaam. Ze is een gevoelsmens, kan goed luisteren en praten, houdt van een goed gesprek. Ze staat positief in het leven, is ambitieus en gedreven. Ze heeft een leidinggevende functie op een financieel/administratieve afdeling en werkt fulltime. In haar vrije tijd leest ze graag, luistert naar muziek (o.a.: (symfonische) rock, jazz en blues) en gaat naar een live concert. Ze gaat er graag op uit, naar de bioscoop, een theatervoorstelling of gezellig winkelen met vriendinnen. Ze vindt het leuk om voor vrienden te koken en dan gezellig lang na te tafelen. De man die Petra graag zou willen ontmoeten is een warme, leuke, verzorgde man die wat te vertellen heeft. Iemand  met een brede interesse, die zijn leven op orde heeft, die zin heeft om samen te zijn, te genieten van het leven, eentje die gáát voor de relatie, met respect voor ieders eigenheid. Ze heeft veel te geven, kijkt uit naar samen dingen ondernemen, er te zijn voor elkaar. 

 

Jose, 54

Jose ontvangt me hartelijk als ik bij haar mooie horeca bedrijf binnen stap. Ze laat me de zaak
zien en haar appartement wat warm en sfeervol is ingericht.

Onmiddellijke zie ik dat ik te maken heb met een bruisende, vrolijke, vrouwelijke vrouw
met een energieke uitstraling. Ze heeft een normaal/slank postuur, halflang blond
haar, blauwe ogen en ze heeft een vrouwelijke, wat stoere stijl van kleden. Kortom, een a
antrekkelijke en goed verzorgde vrouw. Jose is sinds enkele jaren weduwe. Ze heeft twee dochters waarmee ze een uitstekende
band heeft.
Jose heeft de tijd genomen om het overlijden van haar man te verwerken en is nu weer volledig gericht op de toekomst.

Jose is een dynamische, actieve en sportieve vrouw. Ze golft, tennist, is gek op skiën,
wandelt veel en heeft onlangs een step gekocht waar ze mooie tochten mee maakt.
Ze rookt niet, vindt goed eten belangrijk, gaat ontzettend graag uit eten en drinkt dan met
plezier een glas roden wijn. Ze is een Bourgondiër

Haar motto is: Het leven is een feest maar je moet zelf de slingers ophangen. 

Frank, 43

Frank is een lieve, intelligente, sensitieve man. Hij houdt erg van de natuur, is graag buiten, wat hem goed van pas komt in zijn werk als tuinman. Hij werkt als zelfstandige en heeft een fijne vaste klantenkring. Hij houdt planten en bomen verzorgen en heeft een kleine moestuin waar hij zijn eigen groenten verbouwt. Hij leest veel en luistert graag naar muziek; hij heeft een brede smaak van Bob Marley, Beegees tot Frank Boeien. Frank is open en eerlijk, praat gemakkelijk over zijn gevoelens en heeft veel voor iemand over.

Hij is op zoek naar een zachte, pure vrouw (mag best een beetje alternatief zijn en iets ouder dan hij mag ook). In een relatie vind hij het belangrijk om er te zijn voor elkaar, om elkaar geborgenheid te bieden en te vinden, passie te delen, goede gesprekken te hebben, om samen te genieten. De verbinding voelen zonder je eigenheid te verliezen….respect voor je ware aard….er mogen zijn!

Marianne, 55

Marianne is een stoere moderne vrouw die in een gezellig modern ingericht huis woont met leuke tuin. Ze werkt als commercieel medewerker. In haar vrije tijd doet ze veel aan Yoga. Ze is graag buiten actief en ontdekt de natuur graag wandelend of fietsend, alleen of in groepsverband. Ze gaat regelmatig naar zonbestemmingen. Spanje is haar favoriet. Ondanks dat ze gelukkig is, mist ze iemand die samen met haar haar houtkacheltje aan wil maken. Iemand om er lekker mee op uit te trekken maar zeker ook thuis te genieten. Marianne rookt. Een partner mag roken.

cobus, 67

Cobis is een zongebruinde sportieve man om te zien. Hij heeft een zeer goede conditie. Hij fietst zo 100 km weg.
Cobus is weduwnaar. Woont in een mooi verzorgd huis. Hij verblijft in de zomer vaak in zijn stacaravan. Hij is een echt buitenmens. Cobus zoekt een lieve sportieve eenvoudige vrouw die geniet van eenvoudige dingen.

Margaret, 59

Margaret is een slanke mooie vrouw. Ze komt oorspronkelijk uit Kenia maar woont al 30 jaar in Nederland. Ze is weduwe van een Nederlandse man. Ze woont in een mooi huis met tuin. Margaret gaat regelmatig naar de fitnes en wandelt dagelijks met haar hondje. Ze leest graag, van literatuur tot lectuur. Ze maakt graag dagtochtjes of gaat een eind fietsen. Het liefst met iemand samen. Ze is op zoek naar een partner die graag met haar op vakantie wil gaan naar warme oorden maar ook voor de dagelijkse gezelligheid. Lekker buiten actief bezig zijn in en om het huis of een dagje weg. Ze is op zoek naar een lieve man die financieel zelfstandig is.

Helma, 69

Helma is een rustige, empathische, zorgzame vrouw; goed (te goed soms) van vertrouwen, ziet graag het goede in de mens en heeft een gelijkmatig humeur. Ze is een veelzijdig en ruimdenkend mens, vindt veel dingen interessant en ze is maatschappelijk betrokken. Ze is katholiek opgevoed en het geloof speelt een belangrijke rol in haar leven. Ze zingt met veel plezier in het kerkkoor, houdt van kunst (musea), stijldansen, leest heel graag, maar gaat er ook graag op uit. Wandelen, fietsen, shoppen, gezellig een terrasje pakken. Ze houdt van Byzantijnse muziek maar ook van wat meer populaire klassieke muziek.

Helma zou graag kennismaken met een zelfstandige, verzorgde, actieve man die nog midden in het leven staat. Ze zou het fijn vinden als hij ook gelovig is en in een relatie gelijkwaardigheid, respect en vertrouwen belangrijk vindt, net als zij.

Vic, 64

Vic is een heel sportieve, goed uitziende man. Van oorsprong komt hij uit Suriname maar woont al meer dan 43 jaar in Nederland. Hij heeft in Nederland wis-en natuurkunde gestudeerd. En is al jaren werkzaam in de scheepsbouw. Vic sport veel en hecht waarde aan een gezond leven. Gezond eten en bewegen. Daarnaast is het een echte familieman voor zijn kinderen en kleinkinderen en kookt hij graag voor vrienden en familie. Van Hollandse pot tot Aziatisch. Hij eet graag in goed gezelschap, met lekker eten, een goed gesprek en een lekker glaasje wijn. Hij is echt een mensen-mens. Graag gaat hij erop uit de natuur in of voor een cultureel weekendje weg. Hij laat zich graag verrassen. De vakanties zijn bij hem afwisselend van wandelen in de bergen tot lekker eten en van het zonnetje genieten.

Graag zou hij zijn belevenissen willen delen met een lieve, betrouwbare, ondernemende, zelfstandige vrouw. Liefst een vrouw die zich ook goed in het engels kan uitdrukken ivm vrienden all over the world.

An, 75

An is een zeer vitale moderne ondernemende vrouw. Ze is zeer sportief. Zwemt dagelijks. Wandelt dagelijks met haar nordic walking stokken. Ze vindt het heerlijk om te fietsen. Gezellig om het sportieve af te wisselen met een terrasje. Een aantal keren per week gaat ze bridgen. Ze zou het gezellig vinden een man te ontmoeten die daar ook van houdt. An geniet regelmatig van de mooie voorstellingen in het theater. Ze laat zich graag verrassen. Ook bezoekt ze met regelmaat een museum. Ze volgt zelfs een cursus moderne kunst. Ze is een groot liefhebber van de zee en verblijft daar ook enkele maanden per jaar (daar heeft ze een tweede sociaal leven). An zoekt een ondernemende, vitale man die ook vele interesses heeft. Een man waar ze nog vele gezellige activiteiten mee kan ondernemen.

Mien, 73

Mien ziet er veel jonger uit dan ze is! Ze is modern gekleed, woont in een modern ingericht huis en is zeer gezond en vitaal. Ze wandelt en fietst dagelijks zo veel als ze kan. Ze geniet volop van de mooie omgeving waar ze woont. Ze werkt als vrijwilliger in een historisch museum. Ze zingt in een popkoor. Regelmatig  maakt ze stedentrips. Vroeger heeft ze veel gezeild. Ze heeft veel van de wereld gezien. Nu zou ze graag met een maatje wat rond willen trekken. Genieten van een mooie omgeving, afgewisseld met cultuur, lekker eten en een wijntje. Ze is op zoek naar een fitte vitale ondernemende lieve man.

Arjan, 37

Arjan is een lieve hardwerkende jongen die volop in het leven staat. Hij houdt van mooie auto"s en speelt graag in zijn vrije tijd een potje voetbal. Met zijn vrienden gaat hij graag uit, naar de kroeg, maar hij geniet er ook van om naar het theater te gaan, naar muziekvoorstellingen en/of een musical. Ook gaat hij regelmatig naar de bioscoop. Hij woont in een gezellig koophuis dat modern is ingericht. Hij vindt het heerlijk om thuis te zijn en geniet van de gezelligheid in huis. Arjan heeft een lieve zus en zijn vader in de buurt wonen. Ze eten geregeld samen. Met vrienden gaat hij regelmatig naar het huis van zijn zus in Zeeland. Lekker uitwaaien. Graag zou Arjan leuke activiteiten met een partner ondernemen en genieten van zijn huis. Het liefst met een trouwe eerlijke gezellige lieve vriendin.

Ciska, 58

Cisca kun je omschrijven als een levensgenieter, een vriendelijke en spontane vrouw die open en eerlijk is in het gesprek. Ze is geduldig, zorgzaam, zachtaardig en meegaand. Dat is ook een beetje haar valkuil, ze vindt het moeilijk om voor zich zelf op te komen. Ze kan niet tegen vloeken, schreeuwen en elkaar afsnauwen. Ze heeft haar zaakjes op orde en geniet van het leven. Ze heeft een optimistische instelling en een lief karakter. Cisca houdt van romantiek, elkaar aandacht geven, met elkaar goed en fijn kunnen praten, laten elkaar voelen dat je er bent, openlijk en zonder geruzie alles kunnen bespreken. Elkaar niet claimen en het goed vinden dat de ander ook eens met zijn eigen vrienden iets gaat ondernemen.

Ze wil graag kennismaken met een fitte, verzorgde man met een lief en hartelijk karakter. Een verstandige man die weet wat hij wil in het leven. Hij mag wat ouder zijn. In een relatie vindt ze het fijn om zich geborgen te voelen, elkaar te laten merken dat je van elkaar houdt, samen leuke dingen te doen maar het is voor haar belangrijk dat je ook gezellig samen kan genieten van huiselijkheid. Cisca rookt niet, zou haar nieuwe partner roken dan graag buiten. Wel drinkt ze graag een glaasje wijn. Genieten is haar motto.

Jan, 70

Jan is een zeer gevoelige man die zijn emoties goed kan verwoorden, het liefst in een metafoor verpakt. Hieruit blijkt dat Jan een zeer creatieve man is en een breed ontwikkeld gevoel voor schoonheid heeft.
Jan heeft vroeger HTS werktuigbouwkunde in Rotterdam gestudeerd. Hij heeft daarna gewerkt bij een chemisch bedrijf in Terneuzen. Enginering en onderhoud. Voor zijn werk is hij veel in het buitenland geweest.
Jan is in 2012 gescheiden. Hij houdt heel veel van zijn (klein)kinderen.
Sinds Jan gepensioneerd is kan hij zich heel goed vermaken. Hij is op een kookcursus gegaan en heeft daar zich de basis van het koken eigen gemaakt. Hij vindt het gezellig voor en met mensen te koken en daarna te tafelen. Hij werkt als vrijwilliger (onderhoud) bij een hospice. Ook voor de mensen in zijn omgeving wil hij graag een luisterend oor en behulpzaam zijn en zet hij elke maand om de beurt iemand in het zonnetje met een mooie bos bloemen. Jan praat liever met mensen dan over mensen!
Jan is veel met kunst bezig. Hij kan zijn gevoelens en emotie kwijt tijdens het kunst schilderen, beeldhouwen en het maken van kunstobjecten. Karakterkenmerken die bij Jan passen zijn: emotioneel, empathisch, opgeruimd(netjes), opgewekt, positief, spontaan, hartelijk, zorgend voor anderen, christelijk, sociaal voelend, welgemanierd en zeer galant.

Marianne, 59

Marianne is een goed verzorgde vrouw, met kort haar en ze is brildragend.
Ze werkt bij de gemeente bij de afdeling 'werk en inkomen'.

Ze is zeer sportief. Ze tennist en gaat 3x per week naar de sportschool. Ze houdt van muziek. Ze gaat graag naar live optredens en naar musicals.
Ze fiets en loopt graag mooie routes, maar het liefst met iemand samen. Ook houdt ze erg van cultuur. Avondje bioscoop, theater of door een mooie stad lopen. Een andere hobby is motorrijden.
Marianne beseft goed dat ze er zelf verantwoordelijk voor is om wat leuks van haar leven te maken. Graag zou ze haar leven willen aanvullen met een communicatieve,  vlotte, humoristische man die positief in het leven staat. (Geen roker).

 

Nel, 69

Nel is een weduwe. Ze is een makkelijke vrouw, zonder grote eisen, die tevreden is met de kleine dingen om haar heen. Zo gaat ze graag naar een buitenlucht evenement, een optreden, lekker een hapje eten, gezellig terrasje pakken en slentert ze graag door een oude stad, een ommetje lopen of een dagje op pad met onderweg en picknick. Nel bridget drie keer per week met gezellig groepje. Thuis doet ze graag een spelletje, kijkt naar TV Brabant, maar ook bijvoorbeeld naar sport. Ze luistert graag naar verschillende soorten muziek. Als de sfeer maar goed is.

Nel mist het samenzijn met een leuke vriend, samen een hapje eten, een wijntje drinken en lekker bijkletsen. Ze rookt soms.

Niels, 42

Niels is een aantrekkelijke, sympathieke, lange slanke jongeman met blond/grijs, kort, verzorgd haar. Niels geeft aan altijd netjes, sportief, casual gekleed te gaan. Niels houdt erg van auto’s. Vooral oldtimers. Hij gaat graag naar een autobeurs of race. Thuis luistert hij graag muziek of kijkt naar een film.
Niels geeft aan best gelukkig te zijn maar merkt de laatste tijd dat hij steeds meer behoefte krijgt aan een vaste relatie. Zijn vrienden hebben inmiddels allemaal een gezin. Bij hem is het er gewoon niet van gekomen.
Hij zou graag leuke dingen met een maatje willen ondernemen, zoals gezellig uit eten gaan, terrasje pakken tijdens het fietsen. Samen op vakantie gaan, naar de zonnige landen maar wel wat activiteiten ondernemen. En natuurlijk zou het helemaal leuk zijn als ze ook een autoliefhebber en sportief is. Samen erop uit gaan en dingen ondernemen.
Hij wil graag een liefdevolle respectvolle, gelijkwaardige relatie langzaam opbouwen.
Kinderwens is bespreekbaar maar niet noodzakelijk. Kinderen van de toekomstige partner zijn welkom

Hannie, 70

Hannie is in 2015 plots weduwe geworden toen ze met haar man op vakantie in Frankrijk was. Hannie zegt eigenlijk wel een francofiel te zijn. Omdat Hannie altijd bezig is in huis en tuin kleedt ze zich het liefst in makkelijke vrije tijds kleding. Ze geeft aan daar ook niet zoveel waarde aan te hechten. Ze geeft veel meer om het innerlijke van de mensen en heeft niets met uiterlijk vertoon. Hannie puzzelt graag. Legpuzzel, woordspelletjes, sudoku en kruiswoordpuzzels. In de avond kijkt ze graag TV. Natuurfilms, romantisch/komische films, mooie documentaires en ze houdt de actualiteiten graag bij. Dagelijks leest ze de krant, het AD. Ze leest ook graag een boek, van lectuur tot literatuur. Het liefst buiten in het zonnetje op haar terras in de tuin.
Hannie merkt, nu ze weer steeds beter in haar vel gaat zitten dat ze graag een maatje zou vinden om samen te kunnen genieten van het leven. Gewoon genieten van samen bezig zijn in de tuin, wat wandelen, terrasje pakken en gezellig samen thuis of uit eten gaan en samen een wijntje te drinken. Samen wat uitstapjes te maken in binnen- en of buitenland. Uiteraard moet het hondje dan wel mee kunnen. Ze hecht waarde aan haar eigen zelfstandigheid en zou het fijn vinden als de man ook zijn eigen bezigheden en zelfstandigheid heeft. Ze wil een relatie langzaam op bouwen. Samen een manier te vinden om elkaar steeds beter te leren kennen.

Ellie, 72

Ellie is sinds 3 jaar weduwe. Ellie is een veelzijdige vrouw. Thuis leest ze graag; het liefst wetenschappelijke boeken. Ze leest dagelijks NRC en BN de stem. Op tv volgt ze actualiteiten en kijkt graag documentaires of naar Linda de Mol. Zoals ze zelf zegt, laat ze zich graag verwennen door de tv. Op de achtergrond staat de radio dan aan om van de actualiteiten op de hoogte te blijven of naar de muziek te luisteren (van klassiek tot modern).
Ellie is een sportief type. Ze heeft altijd getennist en staat graag op de golfbaan. Ook vindt ze het heerlijk om een stuk te fietsen, afgewisseld met een kopje koffie. In de omgeving wandelt ze graag overal naar toe.
Ellie geeft aan veel van de wereld te hebben gezien. Amerika, Polen, Alaska enz. In al die jaren is ze vaak in Oostenrijk geweest in de winter en in de zomer. Dat voelde als haar tweede thuis.
Tegenwoordig heeft ze niet meer de behoefte overal naar toe te gaan. Ze geniet nu van al het moois dichter bij huis.
Ellie heeft zich zelf vaak weggecijferd. Ze geeft aan dat ze zelf gelukkig wordt als ze iemand blij kan maken. Ze omschrijft zichzelf als een zorgzaam, optimistisch en positief mens, met het hart op de tong, meelevend, zeer emphatisch en recht op de man af. Ellie is op zoek naar een lieve, beschaafde en verzorgde man. Iemand waar ze op een gelijkwaardige manier mee kan communiceren. Ze kijkt er naar uit om met een nieuwe partner activiteiten te ondernemen maar het ook thuis samen gezellig te maken.

Frans, 72

Frans is niet zo groot maar wel een imposante verschijning. Hij is volslank, brildragend en draagt zijn grijze haren naar achter gekamd. Hij heeft een verzorgde snor.  Frans is 2 x weduwnaar geworden.  Frans beschikt over een bijzondere gave. Hij brengt dat al 42 jaar in de praktijk als hypnotiseur/magnetiseur. Hij heeft die gave van zijn moeder overgeërfd. Tot op de dag van vandaag loopt zijn praktijk goed en behandelt hij dagelijks patiënten. Frans houdt erg van muziek. In het bijzonder van accordeonmuziek. Hij heeft zelf ook een aantal accordeons en in het verleden ook veel gespeeld.
Ondanks zijn drukke sociale contacten mist hij die ene speciale vrouw. Een vrouw om lief en leed mee te delen. Een zelfstandige vrouw die haar eigen activiteiten heeft maar ook gezellig met hem huiselijke gezelligheid wil creëren en het leuk vindt om er samen op uit te gaan.

Termen als gelijkwaardigheid, respect en geven en nemen staan bij Frans hoog in het vaandel. Hij wil een relatie langzaam opbouwen maar op termijn zou hij het liefst zijn leven weer echt willen delen met een partner.

Marieke, 55

Marieke is een WO geschoolde vrouw.
Ze heeft vele interesses op cultureel gebied. Van musea tot allerlei soorten muziek.
Graag leest ze literaire boeken en ze weet veel over alles wat bloeit en groeit.
Naast haar drukke baan als juridisch medewerkster is ze ook nog graag sportief actief. Wandelen, fietsen, rennen, zeilen en/of een potje tennis. Uiteraard afgewisseld met gezellig samen eten. Uit en/of thuis. In de vakanties trekt ze er graag op uit met haar kinderen of vrienden. Binnen-en buiten Europa.
Ze heeft 4 kinderen, 3 studerend en op kamers en de jongste gedeeltelijk thuis wonend.
Marieke is op zoek naar een trouwe, gezellige, goed ontwikkelde man die vele interesses heeft en ondernemend is.

Peter, 57

Peter is weduwnaar. Hij is een echt mensen-mens. Sociaal betrokken bij zijn omgeving. Hij woont in een gezellig modern ingericht huis. Hij maakt graag een praatje met mensen. Zodra het weer het toelaat vindt hij het fijn om te wandelen en te fietsen. Een kleine beperking aan zijn voet is daarbij geen belemmering. Peter is geïnteresseerd in actualiteiten en de politiek. Hij zou graag weer met een maatje erop uit trekken. Weekendjes weg en op vakantie. Maar zeker ook samen gezellig thuis zijn en genieten van de gewone kleine dingen. Hij staat voor alles open.

Jan, 56

Jan is een sportieve, stoere man met en vrolijke uitstraling. Hij heeft blauwe ogen  en grijzend haar. Jan gaat graag modern/sportief gekleed en geeft aandacht aan zijn uiterlijk Wij hebben Jan ervaren als een spontane, vermakelijke, communicatieve en nuchtere man met een open uitstraling. Jan is lange tijd getrouwd geweest en is sinds 2014 weer alleenstaand. Hij heeft twee volwassen kinderen waarmee hij een zeer goede en warme relatie heeft. Zelf komt hij uit een grote gezellige familie en dat ervaart hij als fijn en belangrijk.Tijdens ons gesprek toont Jan zich als een zeer sociale en vrolijke man die zeer positief in het leven staatJan is een zeer actieve man is, een echte levensgenieter. Hij zit dan ook vol met ideeën wat hij met zijn nieuwe partner zou willen gaan doen.Al gauw blijkt dat Jan werkelijk voor alles open staat en dat hij grote behoefte heeft aan een warme en liefdevolle relatie met wederzijdse verbondenheid en de intentie om van het leven te genieten. Hij is geen stilzitter en gaat regelmatig ook in zijn eentje op pad (straattheater, muziek festival, concert van Anoek en U2, een culinaire fietstocht, een musical, dagje Amsterdam, met de collega’s deelname aan Alpe d'HuZes). Jan fietst en wandelt graag (fietsen heeft zijn voorkeur) en bezoekt 2 x per week de sportschool. Hij oordeelt niet te snel en kan met iedereen door een deur en heeft respect voor andermans mening. Andere culturen binnen onze samenleving beschouwt hij als iets waar men open voor moet staan. Verder is hij  recht voor zijn raap, nuchter, een doorzetter, zegt waar het op staat, houdt zich aan de afspraken. Hij is praktisch ingesteld en houdt van aanpakken. Hij zou graag een vrolijke, gezellige en sociale vrouw willen ontmoeten.

Hein, 68

Hein is een intelligente en ontwikkelde man met brede belangstelling. Hij zoekt diepgang en houdt van een goed gesprek. Hij woont in een modern, smaakvol ingericht huis aan het water. Hij houdt van bepaalde etiquette en stijl in het leven. Hij is gezond en energiek. Hein heeft enkele bedrijven gehad, waarbij de laatste gericht was op design en constructie van hotels en winkels. Het bedrijf is inmiddels verkocht maar Hein vervult er nog steeds de rol van adviseur. Hein heeft een standvastig karakter. Hij is positief ingesteld, evenwichtig, accuraat en een volhouder. Hij is Bourgondisch en houdt ervan om uitgebreid en stijlvol te gaan eten met een passende wijn erbij (is een wijnliefhebber). Hij vindt het ook heerlijk om op vakantie te gaan binnen (en eventueel ook buiten) Europa, mooie steden bezoeken. Zijn lievelingsland is Italië en dan speciaal Toscane. Hein zoekt een goed verzorgde, vrouwelijk dame met normaal postuur, actief en ontwikkeld. Iemand die graag reist, cultureel onderlegd is, die zelfstandig is en een eigen mening heeft. Een dame die helder kan communiceren en behoefte heeft aan een goed gesprek.

Hans, 56

Hans is een lange, breedgeschouderde man met gezonde en vrolijke uitstraling. Zuinig zijn op zijn gezondheid en zijn lichaam vindt hij belangrijk. Wij hebben Hans ervaren als een spontane, gezellige, communicatieve en nuchtere man met een open uitstraling.  Hij is zeer geïnteresseerd in maatschappelijke, politieke en financiële onderwerpen en in het algemeen in alles wat in de wereld een rol speelt. Hij is een muziekliefhebber en gaat met plezier naar een optreden of een concert. Zijn smaak is zeer breed. Hij noemt North Sea Jazz festival, een concert van Sting en Simply Red en vertelt dat hij het erg leuk zou vinden met zijn nieuwe partner dit soort activiteiten te ondernemen. Voor zijn nieuwe vriendin gaat hij met veel plezier koken. Hij heeft een kookworkshop gedaan en probeert graag nieuwe recepten uit. Af en toe rijdt hij naar de grote markt van Antwerpen om speciale kruiden en specerijen te halen.  Mildheid en vriendelijkheid binnen de relatie zijn belangrijk, net als echte maatjes voor elkaar willen zijn en door dik en dun elkaar steunen.

Gerard, 66

Gerard is een vriendelijke, sociale, zeer communicatieve en open man met een vrolijke blik in zijn ogen. Gerard is kerngezond en heeft een goede conditie.

Werk heeft een grote rol in zijn leven gespeeld. Gerard heeft met veel plezier gewerkt als chef monteur bij een middelgroot bedrijf. Nog steeds werkt hij daar  op vrijwillige basis 1 dag per week. Gerard is een man die niet graag stil zit. Gerard is zorgzaam, geduldig, kan goed over zijn gevoelens praten en heeft een warm en gezellig karakter. Tegelijkertijd maakt hij heel duidelijk kenbaar wat hij wel of niet wil en houdt hij zich altijd aan zijn woord. Gerard maakt graag een grapje en kan daar ook goed tegen. Ook heeft hij vroeger veel gedanst en vindt het nog steeds leuk. Hij is een makkelijke eter en drinkt voor de gezelligheid een wijntje of een portje. Hij speelt heel vaak tennis en is actief betrokken bij de vereniging. In beweging zijn vindt hij belangrijk. Hij is ook een natuurmens, geniet van de bossen maar af en toe naar de zee gaan vindt hij ook leuk.

Gerard zou graag een lieve, positieve en optimistische vrouw tussen 60-67 jaar willen ontmoeten. Zij is vrolijk, levenslustig, goed verzorgd, zonder al te veel make-up en heeft een frisse uitstraling.

Hans, 66

Hans is een lange, sportieve man met gezonde en fitte uitstraling. Hij heeft blauwe ogen, grijs haar, een moderne bril en een slank/sportief postuur. Hij gaat graag modern/sportief gekleed en geeft aandacht aan zijn uiterlijk.

Hans is sinds kort met pensioen. Daarvoor heeft hij gewerkt als schilder en logistiek medewerken. Hans is dynamisch, hij is een doener, graag in de beweging. Sport speelt een belangrijke rol in zijn leven. Cultuur kan Hans waarderen. Het feit dat hij een museum jaarkaart heeft, die hij regelmatig samen met zijn treinabonnement gebruikt om een dagje weg te gaan, zegt al genoeg. Zo gaat hij naar de tentoonstelling van Jeroen Bosch maar ook met zijn kleindochter naar de natuurmuseum.  Hij mist een leuke vriendin om samen eenweekendje Maastricht te doen, een museum of kerk binnen te lopen, lekker samen shoppen (ja dames, Hans winkelt graag!). Hans is te typeren als een echte levensgenieter. Een gezellig,  makkelijk communicerende man die graag praat over alles en nog wat.

Een bepaalde vrijheid binnen een relatie is gezond en werkt positief. Samen genieten is het motto.
Binnen de relatie gaat hij liever uit van “mogen” dan van “moeten”.

Annemiek, 72

Annemiek is een aantrekkelijke,  opgewekte en stralende vrouw. Uiterlijke verzorging is belangrijk voor Annemiek en met haar halflange donkere haar en diep bruine ogen is ze een mooie verschijning. Haar kledingstijl is vrouwelijk en modern te noemen.

Op dit moment heeft Annemiek genoeg vrije tijd en daar geniet ze van. Ze tennist 2 keer per week, gaat zwemmen, heeft zich opgegeven bij een fietsclub en gaat naar de gym. Ze houdt van spontane acties, vindt niet erg als mensen zomaar binnenvallen voor een kopje koffie. Vakantie betekent voor haar ontspannen. Het liefst gaat ze naar Spanje of Frankrijk, lekker van de zon en van de zee genieten. Maar ook bergen trekken haar en ze vindt de wintersportsfeer leuk, net zoals een weekendje in Nederland of een stedentrip.

Ze heeft als motto dat je het leven moet accepteren hoe het is en dat dingen zijn zoals ze zijn. Genieten van het moment is belangrijk.

Annie, 73

Annie is een mooie, zeer goed verzorgde en vriendelijke vrouw die geniet van elke dag. Annie is volledig gezond en fit. In haar werkzame leven heeft Annie een eigen juwelier zaak gehad, gespecialiseerd in parels. Annie heeft zich ontwikkeld tot een ware parelexpert en had vele klanten uit het hele land. Klantvriendelijkheid stond bij haar hoog in het vaandel. Annie gaat graag lekker lunchen, een terrasje pakken, borreltje drinken, soms naar het theater of naar de film. Het hoeft voor haar niet vaak te zijn, ze is ook graag thuis, rommelt lekker, kookt graag (heerlijke soep pruttelt regelmatig op het fornuis). Qua vakantie is ze ook breed geïnteresseerd. Ze heeft vaak een cruise gemaakt en vond het altijd erg fijn. Annie rijdt zelf niet zo graag auto en mist de autovakantie. Met z'n tweeën lekker naar Frankrijk of naar Oostenrijk, daar een vakantiehuis of appartement huren, dat zou ze heerlijk vinden.

Mariet, 55

Mariet is een vriendelijke, goed uitziende vrouw met normaal postuur, blauwe ogen en kort bruin haar. Haar kledingstijl is meestal elegant, vrouwelijk met een klassieke tint.

Qua karakter is Mariet te typeren als een rustige, bedachtzame, weloverwogen vrouw. Over de gevoelens praten is voor haar belangrijk maar daar is wat meer vertrouwen voor nodig. Haar grote hobby is stijldansen en ze heeft inmiddels een hoog niveau kunnen bereiken. Ook tuineren vindt ze leuk.

Mariet zoekt een evenwichtige, rustige, attente en  positief ingestelde man.  

Jack, 64

Jack heeft bruin haar,  bruine ogen en normaal/volslank postuur. Hij gaat casual en modern/sportief gekleed. Hij is geboren en getogen in Vught. Hij heeft nog drie zussen waarmee hij een fijne relatie heeft, ze zien en bellen elkaar regelmatig. Jack is gescheiden en heeft tot zijn verdriet geen kinderen. Hij mist de gezelligheid van een gezin en had graag vader en opa willen worden.

Jack is een actieve en sportieve man. Hij heeft geen hekel aan winkelen en door de stad slenteren. Ook lekker uit eten of een kopje koffie drinken in een gezellig restaurantje doet hij graag. Met veel plezier zou hij met zijn partner dagtripjes ondernemen. Jack kookt elke dag een gezonde maaltijd, let op zijn lijn en eet graag groenten.

Jack is een gevoelige, zorgzame en zachtaardige man, die kan praten over zijn gevoelens. In het begin kijkt hij misschien de kat uit de boom en verder is hij open en eerlijk.  Hij is flexibel, past zich makkelijk aan, is blij met de kleine dingen en is niet veeleisend.

Jack is op zoek naar spontane, eerlijk en betrouwbare vrouw. Een “normale” vrouw (niet ta lang) die  houdt van huiselijke gezelligheid, lekker samen op de bank, buurten, glaasje wijn erbij, maar die ook regelmatig op pad wil en leuke dingen ondernemen.

Carolijn, 51

Carolijn is een goedverzorgde aantrekkelijke vrouw met kort, zwart haar en blauwe ogen. Haar open, frisse en krachtige uitstraling maken haar een interessante verschijning. Ze is opgegroeid in een groot gezin van 12 kinderen.

Carolijn was van jongs af aan gewend om voor zichzelf te zorgen en de handen uit de mouw te steken. Ze ging al redelijk vroeg op kamers en het zelfstandige leven beviel haar goed. Ze omschrijft zichzelf als een doorzetter, enthousiast, spontaan- en moedig persoon maar soms te perfectionistisch.

Ze is lang genoeg alleen geweest wil graag een partner om haar leven mee te delen.  Ze heeft haar leven goed op de rit, is zelfredzaam, handig en lost vaak zelf alles op maar dat alles meer uit noodzaak. De man die Carolijn zoekt is goed verzorgd en net als zij ondernemend. Hij heeft een goed werk- en denkniveau, is stabiel en staat positief in het leven. Een man die ook voor haar wil zorgen en waarmee ze op allerlei vlakken ook kan sparren.

Peter, 50

Peter heeft donkerblond kort haar, blauw ogen (is brildragend) en heeft een normaal postuur.  In zijn vrije tijd gaat hij netjes en verzorgd gekleed.

Hij woont op zijn boerderij, midden in een vrije omgeving. Peter wil binnenkort een nieuw huis gaan bouwen, het liefst samen met zijn nieuwe partner. Peter is behulpzaam, een doorzetter en wil graag alles in de nieuwe relatie bespreekbaar maken en zijn partner ondersteunen. Hij heeft zijn eigen mening maar gaat mensen niet van zijn eigen gelijk overtuigen.

Peter wil graag kennismaken met een leuke, lieve en vlotte vrouw. Zij heeft pit, heeft duidelijk een eigen mening. Een dame die met beide benen op de grond staat, van de natuur houdt en het leven op het platte land leuk vindt.

Marian, 64

Marian is een warme, gastvrije en vrolijke vrouw. Ze is optimistisch, gezellig en dat straalt ze ook uit. Deze lieve dame heeft een mooie lach, blauwe ogen en een kort blond kapsel. Ze heeft een verzorgd uiterlijk en gaat altijd gepast gekleed.  Ze is weduwe, heeft 2 kinderen en 2 kleinkinderen. Met allen heeft Marian een liefdevolle relatie en de kleinkinderen gaan graag met oma op pad.

Marian is een levensgenieter. Ze houdt ook van verschillende soorten muziek, Nederlandstalige muziek, wereld muziek, Andre Rieu, als het maar gezellig is. Ze is een zeer veelzijdige vrouw. Zij is een liefhebster van cultuur.

Marian is ook sportief, voornamelijk wandelt ze veel. Zij gaat ook graag een dagje weg, bv. met de trein of bezoekt een leuke stad. Op vakantie gaat ze heel graag en ze heeft inmiddels al veel van de wereld gezien.

Marian zoekt een gezellige, vrolijke en actieve  man. Hij wil van het leven genieten, is een eerlijk mens en niet gierig. Een man die warmte en liefde kan geven en ook wil ontvangen. Een maatje voor het leven.

Jose, 67

Jose is een aimabel en spontaan persoon. Zij is sociaal, zorgzaam,  niet veeleisend, gevoelig, open, hartelijk en blij met de kleine dingen.

Ze is weduwe, heeft twee kinderen en ook is ze inmiddels oma van een achterkleinkind. Vroeger heeft Jose een eigen kledingwinkel gehad en zich mooi kleden vindt ze nog steeds belangrijk. Ze maakt zich altijd netjes op en komt perfect verzorgd voor de dag. Ze luistert graag naar verschillende muziek genres en gaat graag naar een openlucht optreden of een braderie bezoeken. Ook op vakantie gaat Jose heel graag; lekker naar Spanje, Portugal, Griekenland, genieten van de zon met lekker eten en wat uitstapjes.

Een vrolijke man die samen met haar van elke dag wil genieten. Van elke dag iets leuks wil maken en samen genieten van de kleine dagelijkse dingen. Zo een man zoek Jose.

Ties, 68

Ties is een goed verzorgde en aantrekkelijke man om te zien, casual en vlot gekleed,  met een sportief, slank figuur, grijs haar en bruine ogen. Ties ziet er iets jonger uit dan zijn werkelijke leeftijd is.

Wat me opvalt als ik bij Ties binnenkom is de aangename en warme aankleding van zijn moderne huis. Er staan bloemen en planten, aan de muur hangt een kleurrijk schilderij en de inrichting is leuk op elkaar afgestemd. Ties vertelt dat hij het leuk vindt dat zijn huis knus is ingericht. Hij is enkele jaren gescheiden en heeft twee volwassen kinderen waarmee hij uitstekende contact heeft. In zijn vrije tijd sport Ties regelmatig, vooral wielrennen is zijn ding Hij is een echt buitenmens. Lekker wandelen, fietsen, dagje naar het strand, dat spreekt hem aan. 

Ties zou graag een actieve en levenslustige vrouw willen ontmoeten die samen met hem van het leven wil genieten. Samen leuke dingen doen, samen op vakantie gaan, het samen thuis gezellig hebben.

Jeanny, 50

Jeanny zou het leuk vinden om in contact te komen met een betrouwbare, romantische, lieve man. Jeanny heeft een brede smaak als het om muziek gaat. Ze houdt van Nederlandstalig, de top 100, country, licht klassiek. In de winter fiets ze op haar hometrainer en 's zomers fiets ze graag door Nederland. Ze houdt haar conditie bij met wandelen in de natuur met haar twee honden. Jeanny is een opgewekte vrouw met donkerblond haar, groen/grijze ogen en een volslank postuur.  Ze kleedt zich sportief, casual, draagt een moderne bril en kiest voor een naturelle look. Jeanny werkt als verzorgende in de thuiszorg, verder helpt ze soms op vrijwillige basis mensen met het invullen van hun belastingaangifte. Een kleine handicap mag hij hebben en het zou fijn zijn als hij van dieren houdt. Met deze man zou Jeanny er graag op uit willen gaan, leuke dingen ondernemen en hopelijk aan de gezamenlijke toekomst bouwen. Jeanny rookt niet en geeft de voorkeur aan een niet rokende man.

Anneke, 63

Anneke is een charmante, aantrekkelijke, representatieve vrouw met halflang blond haar, blauwe ogen en een slank postuur. Anneke is altijd prettig opgemaakt en tot de puntjes verzorgd. Ze is mede-eigenaar van een klein bedrijf dat ze samen met haar zoon runt. Verder vult Anneke haar dagen in op een veelzijdige manier. Om in conditie te blijven gaat ze regelmatig een stukje wandelen. Anneke heeft vroeger salsa gedanst en zou het best graag weer willen oppakken. Vakantiebestemmingen voor Anneke zijn gevarieerd. Ze reist graag en houdt ook zeker van leuke stedentrips. Enige luxe tijdens de vakantie kan ze wel waarderen. Anneke omschrijft zichzelf als een Bourgondisch persoon met een vrolijk en positief karakter. Zij denkt goed na en heeft een serieuze kant maar humor en genieten voeren altijd de boventoon.
De man die Anneke zoekt is positief ingesteld, galant, onafhankelijk en staat vrolijk en genietend in het leven. Een man waarmee ze weer warmte en liefde kan delen, waarbij een goede communicatie en vertrouwen in elkaar essentieel is.

Koos, 75

Koos is een fitte, sympathieke, open man van 75 jaar. Hij heeft een “ondeugende” uitstraling en ziet veel jonger uit dan zijn werkelijke leeftijd. Hij heeft een uitstekende conditie en is buitengewoon actief. Koos rookt niet, drinkt soms een borreltje en rijdt zonder problemen auto. Met zijn partner wil Koos graag leuke dingen ondernemen, dagjes weg gaan, b.v. naar een leuke stad, de natuur in, naar een braderie, stadsfeest, genieten van een gezellige avond. Koos is graag onder de mensen. Het is een gezelligheidsmens. Bij mooi weer pakt hij geregeld een terrasje, gaat graag uit eten of een dagtrip maken. Op vakantie gaat Koos het liefst naar de zon. Hij beschrijft zichzelf als: spontaan, rustig, geen druktemaker, vindt gauw dingen goed, tevreden met weinig, communicatief, eerlijk, betrouwbaar, heeft hekel aan ruzie en onrust thuis.

Maarten, 50

Maarten is een goed verzorgde man met een normaal postuur, grijzend kort haar, groen/grijze ogen en een vriendelijke uitstraling. Hij is het “alleen zijn” inmiddels beu en zal zich 100% voor een nieuwe relatie inzetten. Naast zijn baan houdt Maarten zich bezig met o.a. tuinieren (heeft een mooie grote tuin achter het huis liggen met een tuinhuisje waar hij kan BBQ-en gezellig kan zitten). Samen gaan winkelen, lunchen en een terrasje pakken vindt hij gezellig.
Karaktereigenschappen: Zorgzaam, sociaal, rustig, gezellig, aangenaam, galant, makkelijk in de omgang, tevreden en begrijpend. Hij past zich makkelijk aan en heeft meestal een goed humeur.
Maarten is op zoek naar een ondernemende, gezellige en lieve vrouw die gaat voor een natuurlijke look.
Zij bezit de nodige humor en is geen “kroegtype”, wil samen rustig bouwen aan een mooie toekomst en een gezellige tijd beleven.

Frans, 67

Frans is een aardige, vlotte man met een normaal postuur, donkerbruin/grijzend haar en bruine ogen. Frans kleedt zich zeer netjes/modern, draagt graag een goed gestreken overhemd, soms een colbertje, costuum of trui.

Frans heeft een lange tijd bij een pensioenfonds gewerkt. De laatste 12 jaar had hij een succesvol eigen bedrijf in het verhuren van vakantiewoningen. Frans is een sociale, vriendelijke en rustige man. Hij is makkelijk in de omgang maar laat zeker niet met zich sollen. Hij is behulpzaam, zachtaardig,  past zich makkelijk aan en is gewend te overleggen.

Hij heeft een brede muzieksmaak, vindt veel genres mooi. Hij heeft vroeger in de fanfare gespeeld en piano gespeeld met lof der jury. Frans tourt graag met de auto rond, houdt van mooie weggetjes en authentieke dorpjes en kastelen bezoeken. Met zijn toekomstige partner wil hij best een muziekoptreden of een cabaret/theater bezoeken.

Frans reist heel graag. Binnen de Europa heeft hij al veel gezien. Hij houdt van landen waar cultuur aanwezig is. Frankrijk en Italie zijn zijn favoriet, een kastelen reis door England staat nog op zijn verlanglijstje.

Frans zou graag een vriendelijke vrouw willen ontmoeten die samen met hem veel leuke dingen wil gaan ondernemen en een nieuwe toekomst wil opbouwen.

Connie, 56

Connie is een lieve, sympathieke en sociale vrouw. Ze heeft een vriendelijke uitstraling en is altijd zeer goed verzorgd. Connie is gescheiden heeft 2 volwassen kinderen. Met beide kinderen heeft zij een warme en goede relatie.

Connie werkt 4 dagen per week als ambtenaar bij de gemeente. Haar werkt doet ze met veel plezier. Connie heeft een zachtaardig karakter, is zorgzaam, rustig en sociaal. Zij kan goed luisteren, is een goede gesprekspartner, denkt goed na over haar beslissingen, is meegaand maar geeft wel haar grenzen aan. Ze gaat er graag opuit, de natuur in. Maakt graag een stevige wandeling (door de bossen of door de duinen), gaat met plezier een dag fietsen met onderweg een kopje koffie of een lunch.

Connie houdt van verschillende soorten muziek. Ze vindt leuk als mensen muziek maken, zelf heeft ze in het verleden een workshop percussie spelen gevolgd. Ze heeft een breed scala aan vakantiebestemmingen, kamperen in Frankrijk, hotel in Griekenland, wandelen in Oostenrijk, ook voor een verre reis staat ze open.

Connie zoekt een “normale vent” die van het leven wil genieten. Geen binnenvetter, niet zwaar op de hand , communicatief, gaat een leuke gesprek niet uit de weg, graag onder de mensen, zaken moeten bespreekbaar zijn zonder dat je meteen ruzie maakt. Hij is verzorgd, heeft een normaal postuur en energieke uitstraling.

Carin, 71

Carin is aardige, sympathieke vrouw met open uitstraling. Ze heeft grijs haar, normaal postuur en kleedt zich meestal sportief/casual, naar gelegenheid.Ze heeft een natuurlijke uitstraling.

Carin is een dame die veel aankan, is gewend hard te werken en staat zelfstandig in het leven. In haar vrije tijd zou Carin meer erop uit willen gaan. Vroeger ging ze regelmatig  naar een muziekuitvoering, soms naar het theater of naar een tentoonstelling. Ze doet ditnog steeds maar mist toch een maatje om samen te ondernemen.

Dagelijks gaat ze wandelen , soms in de omgeving, soms pakt ze de auto en gaat naar een leuk gebied waar ze dan een wandeltocht volgt. Ze is gewend dagtripjes maken, is gek op de zee, en wandelingen lang het strand of door een mooi natuurgebied.

Tijdens de vakantie is ze vaak actief,  en vindt ze het leuk om een rondreis te maken (dit jaar naar de Balische staten geweest),zij  heeft vroeger gekampeerd en zou het nog steeds leuk vinden om met bijv. de camper op reis te gaan. Carin wil altijd iets van het land zien. Alleen op het strand liggen is voor haar niet weggelegd.

Carin wil graag een ondernemende man ontmoeten die nog niet “klaar”is met reizen, die graag erop uitgaat, maar ook de gewone dagelijkse dingen wil delen.

Marjolijn, 54

Marjolijn is een levendige, spontane vrouw met sprekende en tikkeltje ondeugende ogen. Ze heeft een brede lach en halflang bruin krullend haar. Marjolijn woont in een sfeervolle, moderne eigen woning die smaakvol is ingericht.

Marjolijn is een dame met pit en doorzettingsvermogen. Ze heeft toegepaste psychologie gestudeerd en runt al enkele jaren met veel passie en energie een eigen bedrijf. Ze is zeer gastvrij, houdt van uitgebreid, culinair koken en etentjes organiseren. Het zou fijn zijn als haar partner ook van lekker eten en een glas goede wijn houdt. Soms droomt ze over samen met haar partner een B&B in de Frankrijk te runnen, daarvandaan werken.

Ze komt sterk over maar heeft van binnen een gevoelige vrouwelijke kant. Ze is communicatief, enthousiast, optimistisch en gezellig in het gesprek.

Marjolijn wil graag kennis maken met een ondernemende en bezige man die gaat voor de kwaliteit van het leven. Hij is flexibel, rustig en betrouwbaar, een man met charisma.

Sonja, 55

Sonja is een zeer goed uitziende, verzorgde vrouw met en slank, vrouwelijk postuur. Ze heeft een jonge uitstraling, is beleefd, vriendelijk en aardig. Ze heeft bruin haar, bruine ogen en een mooie stralende huid. Sonja woont in een eengezinswoning in Eindhoven. Ze rookt niet en drinkt soms een glaasje wijn.

Sonja is graag in beweging. Behalve lekker fietsen en wandelen gaat ze in het weekend in een groepsverband Thai-Chi beoefenen. Dat geeft haar rust en ze blijft daardoor lenig en gezond. Gezondheid is iets wat voor haal belangrijk is.

Ze houdt van muziek (voornamelijk rustige piano muziek, maar ook hedendaagse luistermuziek en de top 40). Verder danst ze graag, gaat met plezier naar de stad of naar een concert.

Met haar partner zou ze genieten van een dagje uit of een vakantie.

Sonja is een intelligente, ondernemende en ijverige dame met doorzettingsvermogen . Sonja zou graag in contact komen met een zelfstandige, ondernemende en lieve man. Hij heeft zijn eigen bezigheden, is trouw en eerlijk. Hij is geduldig, niet snel boos en dominant.

Lenneke, 71

Lenneke is een representatieve, charmante en goed verzorgde vrouw. Zij heeft een normaal postuur, half lang donkerblond haar en groene ogen. Ze ziet er veeljonger uit dan ze is en zo voelt zij zich ook.

Lenneke heeft als leerkracht op de basisschool gewerkt en was ook begeleidster van kinderen met beperking. Daarnaast is ze graag lichamelijk bezig. Ze doet aan fysio fitnessen, zwemmen en wandelen (lekker in de bos of door de heide lopen, genieten van de mooie natuur) en bezoekt zij graag een optreden of het theater.

Lenneke houdt van gezond, puur, smaakvol eten. Heerlijk samen gaan dineren met een glas wijn zou ze zeer waarderen. Binnen Europa heeft ze een zwak voor Frankrijk en andere Mediterraanse landen. Daar gaat ze de dorpjes verkennen, wandelen door de kleine gehuchtjes maar ook de bergen trekken haar aan.Ze wil graag de andere culturen en volken leren kennen. Maar ook samen op pad met de camper zou ze geweldig vinden.

Lenneke zou heel graag haar fijne leven aan willen vullen met een leuke, goed verzorgde, actieve en energieke man met charisma.

Jan, 67

Jan is een verzorgde man met kalend grijs haar en blauwe ogen. Hij heeft een slank postuur. Jan is nooit getrouwd geweest en heeft geen kinderen. Jan heeft altijd in de bouw gewerkt.

Jan woont op een rustig dorpje en dat bevalt hem goed. Zijn huisje ziet er altijd netjes uit. Hij kookt elke dag en heeft graag gezellige muziek aan staan. Jan is een man die graag naar buiten gaat. Hij gaat 2 keer per dag een flinke wandeling met zijn 2 honden maken en fietst met veel plezier korte en lange afstanden (20-30 km).

Qua karakter is Jan een rustige man. Hij heeft een klein hartje en houdt niet van ruzie en stres. Hij is niet veeleisend en kan zich goed aanpassen. Jan zoekt de drukte niet op en geniet van de kleine dingen om hem heen.

Jan zoekt een lieve, rustige vrouw. Een maatje om samen leuke dingen te doen. 

Johan, 44

Johan is een aardige en vriendelijke man. Hij heeft kort bruin haar, op het voorhoofd wat kalend en groene ogen en een slank postuur.  Johan werkt als ambachtelijk klompenmaker. Voor zijn werk is hij vaak onderweg en bezoekt mooi plekjes in Nederland. Hij doet zijn werkt met veel plezier.

Johan heeft enkele langere relaties  gehad maar is nooit getrouwd geweest en heeft geen kinderen.

Johan zou graag met zijn toekomstige partner een concert of een bioscoop willen bezoeken. Hij heeft een brede muzieksmaak, vindt veel genres mooi.  Ook winkelen, slenteren door de stand, een terrasje pakken en uit gaan eten doet hij met plezier.

Johan gaat bijzonder graag dagjes weg. Hij kent de mooie plekjes in Nederland goed en pakt dan de auto of de motor en gaat op pad.

Johan is op zoek naar een leuke, rustige en lieve vrouw. Een sociale, ondernemende, actieve dame die zich niet te snel druk maakt en het leven neemt zoals het is en die de nodige dosis humor bezit.

Hendrik-Jan, 69

Hendrik-Jan is een representatieve, intelligente en goed verzorgde man met kort, grijzend haar, blauwe ogen en een slank postuur. Hendrik-Jan kleedt zich altijd verzorgd/casual en naar gelegenheid. Hendrik-Jan is een man met open uitstraling en zeer communicatief vaardig.

Hendrik-Jan  is in 2012 na een lang  huwelijk weduwenaar geworden. Hendrik-Jan heeft veel afwisselende, boeiende leidinggevende functies bekleedt. Een lange periode heeft hij gewerkt in een groot bedrijf als nationale verkoopleider.

Hendrik-Jan staat zeer actief in het leven. Een keer per week gaat hij een lange tocht fietsen met zijn fietsclub, andere dag staat een lange wandeling bij hem vast op het programma. Verder golft hij wekelijks.

Maar ook cultuur is hem niet vreemd. Hendrik-Jan is iemand die zich wil blijven ontwikkelen.

Karaktereigenschappen:  Eerlijk, trouw, attent, gepassioneerd, gedreven, doortastend, weet een ander te aansporen tot beter prestaties. Hendrik-Jan zou graag een charmante, ontwikkelde, goed verzorgde dame willen ontmoeten. Zij is actief, vrolijk en het zou fijn zijn als ze ook van reizen houdt.

Gerard, 41

Gerard heeft kort donkerblond haar, blauwe ogen en een normaal postuur. Uit dit huwelijk heeft hij 2 dochters van 8 en 10 jaar. Gerard woont in een zeer nette eengezinswoning. Zijn huis is altijd opgeruimd en wordt goed onderhouden. Gerard rookt niet en kookt elke dag een verse maaltijd. In het dagelijks leven werkt Gerard fulltime als elektromonteur van computer gestuurde apparatuur in de autobranche. Naast zijn werk heeft Gerard de volgende bezigheden: fietsen en wandelen, soms een concert of bioscoop bezoeken, naar de stad gaan, lekker de natuur ingaan. Gerard gaat heel graag dagjes weg. Gerard vindt met elkaar praten en goed communiceren van groot belang. Hij gaat gevoelige gesprekken niet uit de weg en vindt dat een eventuele ruzie altijd uitgepraat moet worden zodat men snel weer verder kan. Gerard wil graag kennis maken met een leuke, lieve en vlotte vrouw. Gerard wil werken aan een relatie waarin geborgenheid, eerlijkheid en naar elkaar willen luisteren voorop staat.

Marc, 67

Marc is een verzorgde man met kalend grijs haar en blauwe ogen. Hij heeft een slank postuur en kleedt zich casual, bij voorkeur draagt hij een sportieve broek met een overhemd.

Marc heeft altijd in de bouw gewerkt. Marc woont op een rustig dorpje en dat bevalt hem goed. Op de TV kijkt hij naar een natuurdocumentair, journaal, sport of een amusement programma.

Marc is een man die graag naar buiten gaat. Met zijn vriendin zou hij heel graag uitstapjes willen maken, lekker samen een fietstocht maken, een terrasje pakken en smullen van een koffie met gebak. Tijdens de vakantie zoekt Marc graag de natuur op. Dat spreekt hem aan.

Qua karakter is Marc een rustige man. Marc zoekt de drukte niet op en geniet van de kleine dingen om hem heen. Voor Marc is het belangrijk elkaar de ruimte te geven, elkaars leven aanvullen maar niet elkaar gaan overheersen.

Marian, 72

Marian is een charmante, mooie en representatieve vrouw. Zij kleedt zich graag vrouwelijk, klassiek met een modern tintje, met smaak en maakt zich altijd subtiel op. Marian heeft altijd fulltime gewerkt als HR medewerken. Nu geniet ze van haar vrije tijd. Zij houdt van een warme en gezellige sfeer. Deze actieve en gezonde dame wandelt en fietst regelmatig lange afstanden. Ook houdt ze van dansen. Marian is sympathieke en open vrouw. Ze zou graag een lieve, goed verzorgde en optimistische man willen ontmoeten die serieus een nieuwe relatie aangaat.

Ine, 61

Ine heeft een slank postuur, donkerblond, half lang golvend haar en bruine ogen. Ine is een charmante vrouw met een natuurlijke uitstraling. Ze kleedt zich graag vrouwelijk en gebruikt klein beetje make-up. Een mooie vrouw die een positieve energie uitstraalt. Ine is een rustige, vriendelijke en positief ingestelde vrouw. Ze heeft een open en toegankelijke houding.

Ine werkt als communicatie medewerker. Ine heeft een brede interesse. Ze gaat zeer graag de natuur in. Qua sport doet ze aan hardlopen en tennissen.Verder fotografeert Ine graag (voornamelijk tijdens haar reizen).Ze gaat graag naar een filmhuis, soms naar het theater, concert of een museum. Ze vindt het leuk om te koken en nieuwe recepten uit te proberen maar kan ook genieten van een lekker dinertje.

Ine is een optimistische, positief ingestelde vrouw die graag van het leven geniet. Ze is sensitief, belangstellend, spontaan, warm en vrolijk. Eerlijkheid en authenticiteit staan bij haar hoog in het vaandel.

Frank, 47

Frank is een energieke, stoere, goed uitziende en sympathieke man. Zijn figuur is sportief en slank, hij heeft bruine ogen. Frank is te omschrijven als spontaan, open, communicatief en vrolijk persoon met veel inlevingsvermogen. Hij is sociaal en behulpzaam, temperamentvol, rechtvaardig, punctueel en zet zich graag volledig in. Waarden en normen vindt hij belangrijk en hij heeft een hekel aan bedrog.  Hij heeft een positieve instelling en dat zou hij ook waarderen bij zijn toekomstige partner.

Frank zou graag een communicatieve en optimistische vrouw willen ontmoeten. Zij heeft een goed humeur, is geen betweter, is sociaal, komt voor zich zelf op maar is ook bereid water bij de wijn te doen. Samen met Frank wil ze genieten van de grote en kleine dingen in het leven.

Elles, 50

Elles is een verzorgde, leuke vrouw met een donkerblond kapsel, mooie lichtblauwe ogen en een slank postuur. Ze gaat casual of naar gelegenheid gekleed. Elles is een sociale, behulpzame vrouw. Ze is gevoelig, zorgzaam,  trouw, meelevend en verzorgend. Ze staat niet graag op de voorgrond maar houd wel van vrolijkheid en gezelligheid. Ze kan goed alleen zijn en geniet van de rust in haar huis. De man die zij graag zou ontmoeten is een verzorgde, rustige, attente man. Hij is een dierenliefhebber en houdt van de natuur. Hij gaat graag op pad maar houdt zeker van om knus thuis te zijn, bezig zijn met klussen, in de tuin werken, genieten van de kleine dingen.

Binnen de relatie vindt Elles het belangrijk dat beide partners elkaar niet claimen, maar elkaar ook vrij laten om ieder hun eigen ding te blijven doen.

Zij kijkt ernaar uit om het samen gezellig te hebben.

Frans, 77

Frans is een rustige, lieve, vriendelijke man. Hij heeft een slank postuur, grijs haar en gaat modern, casual en zeer verzorgd gekleed. Frans heeft vroeger als garagehouder gewerkt. Lekker naar een stad, dorpfeest, braderie, een antieke markt in de omgeving, vind hij erg leuk. Maar het hoeft voor hem niet heel speciaal te zijn. Hij is tevreden met kleine dingen om hem heen.

Frans zou graag een actieve, pittige en vrolijke dame willen ontmoeten. Gezelligheid staat bij Frans voorop, verder is hij al snel tevreden en gaat hij overal graag mee.

Max, 47 jaar

Max is een open en sociaal persoon. Hij geniet van het leven en is bereid dit met iemand te delen. Max let goed op zijn uiterlijke verzorging, dat vind hij ook belangrijk. Hij is 1.85 meter lang heeft een slank postuur en een prettig en warm gezicht om naar te kijken. Max is ook nog erg sportief, hij fietst graag een paar kilometer of gaat graag een potje tennissen met een van zijn 2 zonen. Een dagje weg naar een stad of naar een mooie plek lijkt hem ook erg leuk. Samen genieten van het leven, gezellig met zijn tweetjes.

In het dagelijks leven werkt Max als graphisch ontwerper bij een weekblad, hij geniet erg van zijn werkt en wil het dan ook nog zo lang mogelijk blijven doen. Max is een sociaal persoon die het leuk vind hier en daar een praatje te maken, een echte levens genieter. De perfecte vrouw voor Max lacht veel, bekijkt dingen van de positieve kant, iemand waarmee je leuke en goede gesprekken kan voeren. Vertrouwen staat ook voor Max hoog in het vaandel.

Ingrid, 41

Vitale, slanke, knappe vrouw

Enthousiast levensgenieter, vrolijk, oprecht en sociaal; Liefhebster van koken en gezellig tafelen. Bezoekt theaters, concerten en films. Houdt van fotograferen, actieve vakanties, tuinieren en wandelen. Zoekt aardige, intelligente man met humor en positieve levenshouding om samen te genieten, maar ook elkaar vrij te laten. Voorkeur voor latrelatie. Financieel onafhankelijk. Leeftijd tot 46 jr.

Ans, 62

Ans is een levenslustige, opgewekte, eerlijke vrouw met een lang, lichtbruin haar, groene ogen en een normaal postuur. Ze kleedt zich casual of naar gelegenheid. Ans is redelijk sprotief, een keer per week gaat ze lijndansen, ook speelt ze dartscompetitie. Ze vindt het leuk om uit eten te gaan en een terrasje te pakken. Verder schildert Ans voor haar plezier en knutselt ze veel aan haar huis. Ze heeft twee rechter handen en is graag bezig. Ans kookt ook graag. Ze rookt maar drinkt geen alcohol.

Ans is iemand die voor anderen klaar staat. Ze kan goed luisteren en is een echt buitenmens. De man die zij graag zou willen ontmoeten is actief, betrouwbaar en eerlijk. Haar toekomstvisie: samen zoveel mogelijk genieten en samen kunnen lachen!

Wilma, 55

Wilma is een verzorgde, charmante vrouw met een lang, donkerblond kapsel en een slank postuur. Wilma werkt als restaurant medewerkerster binnen een grote instelling, een baan die ze met plezier vervult. Wilma gaat graag naar de sauna, vindt het gezellig om een hapje buiten de deur te eten of een terrasje te pakken en spreekt soms met vriendinnen af. Ze gaat graag op pad, bezoek graag een mooie stad, snuif de sfeer op. Wilma kan worden getypeerd als een rustige vrouw. Ze hoeft niet op de voorgrond te staan en heeft soms moeite om voor zich zelf op te komen. Ze is lief, zorgzaam, trouw, zoekt altijd naar de compromis. Zij zou graag een verzorgde man willen ontmoeten die rust in de relatie belangrijk vindt, iemand die niet gehaast in het leven staat en van de dagelijkse dingen wil genieten. Een man de tijd wil nemen om een stabiele, warme relatie op te bouwen.

Anny, 66

Anny is een moderne, optimistische, energieke vrouw met pit. Ze heeft  verzorgd blond, halflang kapsel, blauwe ogen en een normaal postuur. Ze kleedt zich gevarieerd, dit kan bijvoorbeeld sportief/modern zijn, maar altijd modieus en vaak kleurrijk. Eigenschappen die Anny typeren: vriendelijk, open, gezellig, positief ingesteld, zelfstandig, zorgzaam en houdt van verrassingen. Ze heeft nu een fijn leven, kan goed alleen zijn, maar wil uiteindelijk toch liever zowel leuke als mindere momenten met een speciaal iemand kunnen delen. Een relatie waarbinnen beide partners op dezelfde golflengte zitten, samen delen, elkaar in de waarde laten dat vind ze belangrijk.

Ietje, 62

Ietje, 62 JR, SLANK, LIEF, JEUGDIG UITERLIJK,

Hartelijk, gul, verzorgend en warm; onafhankelijk; onderwijs functie met internationale werkervaring. Speelt bridge, golft, fietst, tuiniert en reist graag. Houdt van dieren; vindt koken leuk. Zoekt een intelligente man, empatisch, tolerant en met humor. Trouw, loyaal, flexibel en goed verzorgd; latrelatie; Leeftijd 60 tot 70 jaar. Wil je meer weten over deze vriendelijke, bijzondere dame?

Simone, 60

Knappe, blonde vrouw, HBO

Hartelijk, vriendelijk, trouw, zorgzaam, ondernemend, sociaal en gastvrij. Een extravert, die dol is op kinderen en dieren. Doet vrijwilligerswerk. Wandelt dagelijks lang met de hond, fietst veel, speelt golf, zwemt en doet aan fitness. Ze tuiniert graag, speelt bridge, fotografeert en houdt van reizen. Ze kan goed koken en is een echt gezelligheidsmens. Ze is lid van een golfclub. Ze zoekt een intelligente, integere man, trouw, eerlijk, ondernemend en communicatief. Iemand die een goede gesprekspartner is en waar je op kan bouwen. Liefst uit het bedrijfsleven, beschaafd, goed verzorgd, sportief, een levensgenieter.  Gezelligheid en geborgenheid zijn belangrijk. Ze is in eerste instantie geïnteresseerd in een latrelatie. Leeftijd tot 67 jaar. Financieel onafhankelijk.

Annie, 73

Annie is een goed uitziende, verzorgde vrouw die geniet van elke dag.  Zij draagt leuke, charmante kleding ,  maakt zich dagelijks netjes op en vindt het belangrijk  om goed uit te zien.

Annie is een gezellige, lieve, vrolijke en hartelijke vrouw. Voor iedereen heeft ze een lieve lach en paar vriendelijke woorden. :  Annie   is graag actief en voor alles in. Zij houdt van lekker eten en ook van koken.Samen genieten van een lekkere maaltijd met een wijntje erbij en een leuk gesprek over wat de dag heeft gebracht. Verder houdt ze van dagjes uit, soms museum of theater bezoek, lekker lunchen, bijpraten met een borreltje erbij. Met mooi weer is ze buiten te vinden.

Ideale partner: gezellig,  spontaan, verzorgd, goede dosis humor, tevreden met kleine dingen, attent, lief, eerlijk. Iemand waarmee je gezellig een praatje kan maken

Jan, 59

Jan is te typeren als een ondernemend, doelbewust en vrolijk. Hij maakt vaak een grapje, is open voor nieuwe belevingen, bereid dingen goed voor en daarna geniet hij met volle teugen. Hij is communicatief, een goed gesprekspartner en eerlijkheid is voor hem een must.

In zijn dagelijkse leven werkt Jan als commerciële vertegenwoordiger. Voor zijn werk heeft hij 39 landen gezien.. Jan houdt van muziek. Hij heeft een brede smaak van pop, rock maar licht klassiek zou hij soms ook weten te waarderen. Jan is breed geïnteresseerd in de wereld om hem heen. Hij volgt alle ontwikkelingen, leest graag boeken over de maatschappij of geschiedenis

Jan zoekt een actieve, vrolijke, gezellige en ondernemende vrouw die ook van het huishoudelijke sfeer houdt. Samen liefhebben, samen iets moois er van maken.

Piet, 54

Piet werkt als vrachtwagenchauffeur. Hij rijdt alleen in Nederland en in het weekend heeft hij geen diensten.
Vrije tijd/hobby's: Piet houdt van beweging en sport. Hij gaat wekelijks zwemmen en in de wintermaanden regelmatig schaatsen op de binnenbaan. Mountenbiken, fietsen en wandelen doet hij ook bijzonder graag. Samen naar de stad en dan een terrasje pikken, wat rondkijken of bv. naar de bioscoop of een stadsfeest vindt hij zeker leuk.

Piet is een rustige, vriendelijke man. Hij kan goed luisteren, maakt zich niet te snel druk, heeft hekel aan ruzie maken en wil dan ook alles bespreekbaar maken. Hij is netjes om omgang en maakt makkelijk contact.

Belangrijke waarden voor Piet in een relatie: de partner neemt hem zoals hij is en alles is bespreekbaar. Piet  houdt rekening met zijn partner. Eerlijkheid en vertrouwen zijn voor Piet zeer belangrijk.

Jose, 59

Jeugdige, good looking vrouw, 59 jr., spontaan en doortastend,

veel gevoel voor humor; actief, creatieve baan in media, integer, stabiel, fijn leven; kookt graag, houdt van theater, film en lezen. Heeft muzieksmaak die heel breed is.

Zoekt vriendelijke, onafhankelijke man, brede interesses, actief, optimistisch, intelligent, met karakter en humor; liefhebber van muziek. Financieel onafhankelijk. Leeftijd partner tot 65 jr.

Joke, 65

Joke - alleraardigste, vitale vrouw, 65 jaar

een prachtige vrouw om te zien, charmant, mooi, representatief.gastvrij, positief ingesteld, ondernemend, communicatief  en breed ontwikkeld. Houdt van kunst, theater, muziek, cultuur, fietst lange afstanden. Zoekt een lieve, attente man met warme persoonlijkheid,waarmee ze haar leven oprecht en vreugdevol kan delen. Intelligent, positieve levensinstelling. 64-70 jr