10 stappen voor het vinden van een nieuwe liefde.

      1. Houden van jezelf?

Logo Toekomst Relatiebemiddeling

Houd jij van jezelf? Als jij niet van jezelf houdt hoe kan een ander dan van je houden? Het is een cliché maar het is wel zo.

  1. Ben je klaar voor de liefde

De meeste mensen proberen om een nieuwe liefde te vinden als de relatie net over is. Ben jij al over deze relatie heen? Geef jezelf wat tijd en verwerk het verdriet wat je hebt ondervonden en vergeet niet te vertrouwen in jezelf.

  1. Actie.

Dat is voor mij altijd een belangrijk gedeelte. Als je weet dat je klaar bent voor een (nieuwe) relatie, ga dan niet alleen achterover leunen en wachten totdat het universum je de ideale man en/of vrouw stuurt. Ga naar buiten en kijk eens om je heen. Het maakt niet uit waar je heen gaat. Liefde kan overal ontstaan. Het zal niet komen als je thuis op de bank blijft zitten.

  1. Persoonlijke dating/relatiebemiddeling

Beperk jezelf niet tot de traditionele manieren van ontmoeten van andere mensen maar maak gebruik van relatiebemiddeling. Een relatiebemiddelaar/single coach kijkt samen met jou welke partner bij je zou kunnen passen. Alle mensen zijn gescreend en 100/ single.

  1. Wees niet ongelukkig.

Natuurlijk kan je je eenzaam en ongelukkig voelen maar laat het niet zien. Wees positief en vertrouw erop dat het goed komt. Het is niet aantrekkelijk als je aan iedereen laat weten dat je ongelukkig bent. Negativiteit trekt negativiteit aan. Houd je hoofd omhoog en ga rechtop staan. Glimlach. Een positieve houding trekt aan.

  1. Start het gesprek.

Als het universum je de ideale man/vrouw stuurt moet je er natuurlijk wel wat mee doen. Zet je over een angst heen en heb geen verwachtingen en start een gesprek. Het is goed om te zeggen: “kom je hier vaak?” dan helemaal niets.

  1. Toon interesse.

Het is altijd goed om interesse in een ander te tonen.

  1. Wees liefdevol.
  2. Wees geduldig.

Heb geen haast. Doe niets overhaast. Haastige spoed is zelden goed.

  1. Evenementen bijwonen.

Vooral in de zomer zijn er weer zoveel verschillende evenementen. Bloemenshows, auto en/of muziek. Als je passie hebt voor het evenement wat je bezoekt, kan je weer iemand ontmoeten die dezelfde passie heeft. Heb alleen geen verwachting dat je iemand gaat vinden. Verheug je op het evenement en geniet van de dingen die op je pad komen. Weet je dat dit een onderdeel is van een datingsite; mensen bij elkaar brengen met gemeenschappelijke belangen.

 

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×