Ervaringen

Ervaringen van leden

Ons ledenbestand is opgebouwd uit alleenstaanden (woonachtig in Noord Brabantprovincie Zeeland, Midden Nederland en Gelderland, onder andere regio Eindhoven, Den Bosch, Helmond, Tilburg, Nijmegen, Breda, Rotterdam, Dordrecht, Bergen op ZoomEnschede, DoetinchemOverijssel en Oost-Nederland), die serieus op zoek zijn naar een vaste partner of een levensmaatje om leuke dingen mee te ondernemen. De leeftijd van onze leden is van 40 tot 75 jaar. Wie zitten er in ons ledenbestand? Mensen die niet via internet willen daten, mensen die na scheiding een nieuwe relatie willen, alleenstaande ouders, hoger opgeleiden met een drukke baan, senioren, weduwen en weduwnaars.

Leden in de picture

Toekomst Relatiebemiddeling staat voor persoonlijke en discrete relatiebemiddeling en is dus geen datingsite met openbare profielen. Met toestemming van onze leden zetten wij elke maand enkele leden In de picture.

Heb je interesse en wil je een van onze leden beter leren kennen? Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden voor een kennismaking met leden van In de picture.

Harm, 63

Goedenavond Michaela,
Leuk dat je ernaar vraagt.
Eerlijk gezegd was ik ook van plan je binnenkort hierover te berichten.
Tot op heden gaat het heel goed tussen ons (een schot in de roos).
We zijn een weekendje weg geweest en hebben elkaar nog beter leren kennen.
Deze week ga ik haar dochter ontmoeten.
Samengevat ben ik heel tevreden met Ineke en uit alles blijkt, dat het wederzijds is.
Hoe het verder gaat in de toekomst is koffiedik kijken, maar op dit moment loopt alles op rolletjes.
Bedankt voor je bemiddeling.
Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk ben je er in geslaagd een juiste match te vinden
Groetjes Harm 

 

Jacqueline, 40

Lieve Paula,

Wat ben ik je toch dankbaar dat je me hebt gekoppeld aan Steef. Het gaat echt heel goed tussen ons. Hij neemt me zoals ik ben, ik voel me heel vrij bij hem en ook met de kinderen gaat het fantastisch.

Zonder jouw begeleiding en zonder onze fijne gespekken had ik deze man nooit ontmoet. Hij is anders dan ik gewend was en juist daarom vind het hem zo leuk.

Ik hou je op de hoogte.

Groetjes, Jacqueline

Peter, 68

Beste Andra
Het is gelukt! Je heb mij voorgesteld aan een lieve en sportieve vrouw. We hebben het heel fijn samen.
Op mooie dagen fietsen we heel wat kilometertjes met de vriendengroep. Echt Andra, we hebben het heel fijn samen. Ook hebben we elkaars kinderen inmiddels ontmoet en ook zij gunnen ons allen ons nieuwe geluk.
Nadat ik weduwnaar ben geworden, durfde ik hier eigenlijk niet meer op te hopen. Wat ben ik blij dat ik toch contact met je opgenomen heb.
We hopen samen nog vele mooie momenten te beleven.
Peter

Sonja, 54

Beste Michaela
Het is inderdaad een grote stap om je aan te melden en het vergt een investering. Aan de andere kant is het een hele solide, prettige manier om met andere singles in contact te treden.
Het geeft een bepaalde rust te weten dat er voor jou gezocht wordt naar een geschikte match. De mensen die zich aanmelden zijn serieus, doen dat niet zomaar.

Groeten van een ëcht"verliefd en gelukkig mens

Eline en Jack, 65 en 71

Andra,
Ik ben altijd in je blijven geloven! Het heeft lang geduurd en mijn geduld werd op de proef gesteld, maar uiteindelijk heb ik weer een liefde in mijn leven gevonen die echt bij mij past. Het is zo mooi te ervaren dat er weer iemand in mijn leven is war je lief en leed mee kan delen. Voor Jack, die nog niet zo heel lang alleen was, telt hetzelfde gevoel als ik heb. Het lijkt wel alsof we elkaar al jaren kennen. We gaan genieten van elkaar en hebben een mooie reis in het vooruitzicht.
Heel erg bedankt
Lieve groet van Eline en Jack

Rob en Jeanette, 49 en 42

Beste Paula,

Het gaat echt goed tussen ons en het lijkt ook werkelijk heel serieus. Ik ben overtuigd van de efficientie van bemiddeling. De kosten en het intake gesprek zijn drempels die ervoor zorgen dat het kaf van het koren wordt gescheiden. Als er dan ook nog eens consentieus gewerkt wordt en er een gelukkige hand is die matched dan kunnen dit soort prachtige dingen "zo maar" gebeuren.

Nogmaals bedankt,                                                                                                                            
Groet,
Rob en Jeanette

Piet en Maria, 69 en 68

Hallo Paula,

Hartelijk dank dat je mij het telefoonnummer hebt gegeven van een engel zonder vleugels. In de  tijd dat we elkaar kennen, zijn we tot in de negende hemel beland. We blijven voorlopig hier kamperen om van elkaar te genieten. We hoeven niet nog hoger. Onze hoop is dit samen nog lang daar vol te houden. Nogmaals hartelijk dank.

Helaas was je gisteren niet thuis, toen wij samen in Knegsel waren.

Met hartelijke groeten van,

Piet

Anita en Henk, 77 en 82

 

Hallo Paula, het gaat heel goed tussen Henk en mij! Wij zien elkaar nu nog een keer per week en dat voelt héél goed! Hij is een lieve en ook markante man met inhoud! Gisteren hebben we met elkaar geluncht. Hij had me bij hem thuis uitgenodigd en dat voelde fijn. Volgens mij is Henk al dol-verliefd, maar ik moest hem wél even afremmen. Inmiddels heb ik wel fijne gevoelens voor hem hoor! Wij sluiten altijd af met een dineer, warme omhelzing en een innige kus! Maar, jij zult het niet vreemd vinden dat ikzelf niet te hard van stapel wil lopen, om teleurstellingen te voorkomen.

 

 Hartelijke groet,

 Anita

Marijke en Peter, 64 en 70

Beste Anja en Andra
Nog maar even een berichtje van mij.
17 januari is het 3 maanden na de eerste date met Marijke.
Inmiddels kunnen we het prima met elkaar vinden ondanks het wat stroeve begin. 
De weekends brengen we bij elkaar door en dat bevalt ons beiden. Rond de feestdagen was Marijke 10 dagen bij mij en we zijn druk plannen aan het maken voor de caravan. 
Bedankt voor jullie bijdrage in deze!

Met vriendelijke groeten,
Peter en Marijke

Elle en Menno, 55 en 59

Hallo Paula.

Ik wens jou en je team fijne feestdagen en een mooi 2019.

Paula ik ben met Menno  heel gelukkig, we  hebben veel raakvlakken en  ons leven heeft meer inhoud gekregen.Ik heb jouw adres aan verschillende dames doorgegeven, want  jouw manier van werken vind ik heel integer, en alleen is maar alleen!
Ik wens je alle goeds en veel succes met je mooie werk.

Groetjes Elle

Kim en Rudy, 53 en 55

Vandaag hebben we een e-mail ontvangen van Kim  & Rudy . 
Kim is ondernemer, 7 jaar geleden gescheiden, heeft nog 2 tieners thuis. Ze staat 5 maanden ingeschreven. Bij de intake hebben we het uitgebreid gehad over betrouwbaarheid, dat ze een man zoekt die ook past bij haar gezin, iemand die er echt voor gaat.

Rudy is accountant en heeft 3 jaar geleden zijn vrouw verloren. Hij wil graag weer iemand naast zich, om lief te hebben, om te delen, een maatje. Hij staat 8 maanden ingeschreven en heeft 4 dames ontmoet. 

Wij zijn blij te horen dat bij Kim en Rudy de vonk is overgesprongen!

Ha Michaela,

Rudy en ik hebben jouw tips ter harte genomen. Eerste telefoongesprek alleen om af te spreken, eerste afspraak duurde ongeveer een uur. Daarna is het snel gegaan :) We hebben elkaar ieder weekend gezien en kwamen telkens tijd tekort. We zijn nog lang niet uitgepraat. 

We zijn uit eten geweest, we zijn naar een proefles dansen geweest, hebben een tentoonstelling bezocht, allemaal leuke dingen waarbij we ons samen prima vermaken.

Hij en ik allebei zijn jou intens dankbaar dat je ons gekoppeld hebt. 

We voelen en zien zoveel herkenning, genieten van het samen zijn en missen elkaar enorm als we niet samenzijn!

Lieve groet,

Kim

Annie en Tom, 49 en 52 jaar

Vandaag weer een mooie mailwisseling tussen onze cliënten Annie en Tom en hun persoonlijke matchmaker Paula Vogelzang

Beste Paula,

Wij willen je even dit laten weten; Na meerdere geslaagde en fijne dates, willen we samen verder gaan en kijken wat de 'Toekomst" ons brengen zal!

Dank voor je bemiddeling! Hartelijke groeten

Annie en Tom

Antwoord van Paula: Beste Annie en Tom,

Bedankt voor jullie email. Ik vind het enorm fijn om te horen dat jullie met elkaar een relatie aangaan.

Tom moest bijna een jaar wachten om de juiste vrouw te vinden, voor Annie was meteen de eerste date raak.

Zo gaat het soms.

Koester alle mooie dingen die jullie samen beleven, concentreer je op de overeenkomsten en niet op de verschillen (die zullen er ook altijd zijn).

Heel veel geluk samen en op naar de gezamenlijke Toekomst.

Lieve groeten,
Paula

Pieter en Inge, 54 en 56

Beste Paula,

Zoals beloofd zou ik je op de hoogte houden hoe het gaat met Pieter.

We hebben elkaar al vaak ontmoet.  We zijn blij dat je ons aan elkaar voorgesteld hebt. 

We vinden het gezellig, fijn en goed als we bij elkaar zijn. Voor hem is het onwennig met een nieuwe vrouw om te gaan omdat ik zijn eerste date ben na het overlijden van zijn vrouw waar ik alle begrip voor heb. Daarom doen we het ook rustig aan.

Maar van beide partijen voelt het goed. Wat de toekomst ons brengt weten we niet maar zijn allebei positief. Wij willen je allebei bedanken, zonder jou hadden we elkaar niet ontmoet

Groetjes,

Inge

Jan en Janneke, 51 en 49

Janneke heeft 3 kinderen die bij haar wonen na haar scheiding. Jan heeft 2 kinderen die in het weekend bij hem zijn maar al veel hun eigen gang gaan.
Tijd om nieuwe contacten op te doen hebben ze niet veel. Janneke ziet een advertentie ToekomstRelatie bemiddeling, waarna ze besluit zich in te schrijven. Jan hoort van een vriend dat relatiebemiddeling echt iets voor hem is. Ze schrijven zich in.
Ze krijgen elkaars profielbeschrijving en zijn allebei enthousiast. Ze ontmoeten elkaar en al snel volgen er vele afspraakjes. Nu hebben we een bericht ontvangen dat ze al 5 maanden een relatie hebben. ToekomstRelatie bedankt voor jullie bemiddeling!
De kinderen hebben elkaar ontmoet en de klik is er van alle kanten. Jan en Janneke zien de toekomst positief tegemoet

Gerard en Leny, 74 en 77

Andra,
Ik wil je even zeggen dat ik niet weet wat mij overkomt! De vlinders gieren door mijn lijf. Ik zag Leny staan en we hadden beiden het gevoel van liefde op het eerste gezicht. Dat dit zomaar kan? Wat voelt dit goed. We gaan alles langzaam opbouwen maar wij vertrouwen erop dat dit niet meer stuk kan gaan.

Liefs van Gerard en Leny

Nicolien en Wim, 55 en 57

Beste Paula,
Het gaat heel goed tussen mij en Wim. Wij kennen elkaar nu een paar maanden en voelt heel natuurlijk.

Ik kom net terug uit Vlissingen, de vriend van mijn moeder is plotseling overleden en daar gecremeerd. Wim heeft er een dag voor vrij genomen en was een grote steun.

We hebben een zeiltochtje met mijn boot gemaakt en ook met die van hem, dat was allebei erg leuk! Ook een dagje met mijn kleindochter samen op pad geweest. We hebben voor mijn gevoel intensief kontakt gehad en het voelt heel vertrouwd en fijn!

Hij heeft inmiddels kennis gemaakt met mijn dochter, dat klikte goed. En nu dan ook met een deel van mijn familie.

Het is een hele lieve en attente man, we voelen ons goed op ons gemak bij elkaar. Als het zo op deze wijze blijft dan ontstaat er denk ik een mooie basis voor een langere relatie. Wel heel bijzonder moet ik zeggen en heel fijn dat we dezelfde hobby zo leuk vinden.

Heel erg bedankt Paula dat je ons bij elkaar hebt gebracht.
Vriendelijke groet, Nicolien

 

 

Klaartje en Leo, 88 en 86

Beste Andra,
Wij vinden het passend om nog eens iets van ons te laten horen, Klaartje en Leo.
Klaartje vertelde mij dat zij je onlangs nog had gesproken. Je bent er dus van op de hoogte dat we nog steeds een fijne lat-relatie hebben, welke zich hoofzakelijk beperkt tot de weekends, meestal long in Goes. We willen je  echter op de hoogte stellen van het feit dat wij een fijne mid-week hebben doorgebracht in Ootmarsum. Schitterend weer en een uitstekend hotel. Niet het eerste het beste want het was een 4 sterrenhotel, Wiensel Parkhotel. We kunnen wel stellen dat we beiden nog nooit in zo’n fijn hotel hebben gelogeerd. Mooi hotel met een nog mooier park en dan de kamer! We waanden ons in het Paradijs. De rit er naar toe en terug had een tussenstop in Lunteren bij een dochter van Leo, lekker gegeten en toen weer verder. Geen enkel probleem gehad.
Nu dus weer verder met de lat-relatie die we beiden nog eens extra hebben bevestigd. We hebben het nog vaak over je positieve bemiddeling die je best met ons mag delen. Met vriendelijke groeten van Klaartje en Leo

Margreet en Egbert, 57 en 57

Ha Michaela,
Hartelijk dank voor je kaart!
Het gaat goed met ons. We zijn nog steeds heel erg verliefd op elkaar.
Afgelopen zomer hadden we onze eerste vakantie samen in Griekenland. Vandaag
mijn verjaardag gevierd met een heerlijke lunch. Inmiddels
zijn we al bijna één jaar samen.
Zelf vinden wij, dat we nog steeds een mooi verhaal hebben om aan mensen te
vertellen. De manier waarop wij bij elkaar zijn gebracht en hoe fijn het
leven dan weer kan zijn.
Vriendelijke groetjes,
Margreet en Egbert

Gerard en Lia, 64 en 65

Beste Andra,

We zijn zo blij dat we elkaar hebben mogen ontmoeten via jou!
Gerard had al een paar voorstellen via jou gehad. Hij zag het daten eigenlijk niet meer zitten. Totdat hij mij ontmoette. We zijn helemaal verliefd en laten elkaar eigenlijk sinds we elkaar ontmoet hebben niet meer los. We willen elk vrij moment bij elkaar zijn.

Heel veel dank!
Gerard en Lia

Jan en Joke, 64 en 63

Ondanks de afstand tussen onze woonplaatsen, 75 km, hebben we er toch voor gekozen elkaar te willen ontmoeten. Met name ik vond het moeilijk omdat je dan niet even een kop koffie in de avond bij elkaar kunt gaan drinken. Onze profielen vulde elkaar goed aan en we waren nieuwsgierig naar elkaar. Daarom wilde we elkaar toch graag ontmoeten.  Inmiddels hebben we elkaar al vele keren ontmoet en vele weekendjes samen doorgebracht. Ik kan niet aders zeggen dat we elkaar wel heel erg leuk vinden. Dank Paula en Andra, dat jullie ons overgehaald hebben elkaar toch te ontmoeten. We hopen een hele gezellige zomer samen door te brengen.We gaan veel tijd doorbrengen op de camping in de caravan van Jan.

Anne en Maarten, 53 en 63

Hallo Paula,

Hartelijk dank. De dates met Anne lopen heel fijn. Wij doen heel veel samen, koken, wandelen met de honden, golfen, we slapen samen en plannen samen een lang weekend naar Hamburg. Alles lijkt perfect, maar niet te vroeg juichen, want we kennen elkaar pas ruim 5 weken! Wij hadden zaterdag besproken dat we ons bij jou wilden melden, maar nu ben je ons voor.

We houden jou op de hoogte. Alvast bedankt voor deze match, het voelt heel fijn.

Vriendelijke groet,

Maarten

Ellen en Martin, 62 en 65 jaar

Goede morgen Paula

Hier een zeer positief berichtje!

Op 7 juni heeft Martin me gebeld,  en we hebben snel afgesproken. Hebben al vele leuke ontmoetingen gehad en kijken uit naar de toekomst. Ongelooflijk dat dit mogelijk is.

Met Martin kunnen overal over praten en hebben allebei onze partner verloren  dat schept al echt een band, je begrijpt van elkaar wat je hebt meegemaakt en dat geeft al veel respect naar elkaar toe  plus is de afstand te overzien. Inderdaad Paula ik ben blij en Martin al helemaal. 

Ik zal zeker reclame voor je maken, ik vind jouw manier van werken zeer integer  dus da komt wel goed.

Wij zijn heel blij met elkaar, dus een  hele goede match.

Hou je op de hoogte,

Groetjes Ellen

Martin en Tineke, 52 en 48

Hoi Paula

Sorry voor onze late reactie, wij willen je nogmaals danken voor je inzet het gaat prima met ons, en zitten vol leuke plannen.

Wij hebben beide al verschillende malen aan familie en collega"s jou adres en telefoonnummer meegegeven hopelijk hebben deze mensen ook daadwerkelijk contact met jou gezocht?

Wij wensen jou veel succes met je bedrijf in de toekomst.

Vriendelijke groeten

Martin en Tineke

Annet, 69

Goedemorgen Michaëla ,
Hartelijk bedankt voor je verjaardagskaartje. Attent en aardig.
Ook wil ik je nogmaals bedanken voor  het in contact brengen met Chris. 
Het gaat heel erg goed met ons. We zijn blij met elkaar en erg verliefd.
We genieten ervan en hopen het nog lang leuk met elkaar te hebben.
Hartelijke groeten, 
Annet.

Robert en Margriet, 60 en 57

Hallo Paula,

We vonden dat we je met de foto over duidelijk te kunnen laten zien dat je een prachtige match hebt kunnen maken. Het gaat verbazingwekkend snel en dan spreek ik voor ons beiden! Vanaf de tweede ontmoeting had Margriet het gevoel dat het zou kunnen. Ik zelf ben absoluut overtuigd dat dit gaat lukken en zit ook op dezelfde wolk! 

We zien elkaar vaak maar belangrijker, we missen elkaar vreselijk in de tussentijd. 

Je hebt twee mensen gelukkig gemaakt! Daarvoor dank!

Per saldo betekent dat wel dat je mij kunt uitschrijven. 

Nogmaals bedankt, Robert & Margriet

Jan en Hannie, 75 en 70

Beste Paula,

De tijd gaat snel en wij zijn nog steeds bij elkaar en doen veel leuke dingen. Al 3 keer een weekendje weg geweest in hotel en in juni gaan wij 2 weken naar Spanje samen.
Wij hebben een lat relatie en zien elkaar elk weekend en soms vaker en dat gaat zeer goed.

Ook de groeten van Hannie en tot horens Jan.   

Hans en Miriam, 69 en 68

Goedemorgen Michaëla,

Het is nu drie maanden geleden dat je mij de persoonsbeschrijving van Hans hebt gestuurd. Ik wil je even bedanken en laten weten dat het goed gaat.
Hans en ik vinden elkaar leuk en hebben het leuk.
Goed en fijn dat je hem hebt voorgesteld.
Wat de toekomst gaat worden weten we nog niet maar voor nu hebben we het prima met elkaar.

Hartelijke groeten,

Miriam

Cobie en Hans, 61 en 65 jaar

Hallo Paula,

Graag willen we je laten weten dat onze blinddate wel heel bijzonder goed is verlopen. 

We hebben samen al enkele leuke dingen ondernomen. We voelen meer dan vriendschap voor elkaar, we zijn ook al bij elkaar thuis geweest en hebben bij mij thuis en bij Hans al gegeten en uit eten geweest en lekker gewandeld en heel veel gepraat vooral ik. Hopelijk blijft dit zo fijn tussen ons. Het gevoel is in ieder geval super goed. Ze zeggen wel eens de kriebels in de buik, maar die hebben we beide. Zeg maar gerust we zijn verliefd!

We hadden niet gedacht dat na het overlijden van onze partners het geluk ons weer zo zou kunnen toe lachen. Wij hebben beide namelijk een heel goed huwelijk(35 en 40 jaar) gehad. Daarom viel het alleen zijn zo tegen. We hebben nu beide natuurlijk wel een sprong in het diepe genomen. Maar we gaan ervoor hebben we besloten. Hans na 2,5 jr alleen te zijn geweest en ik na 7,5 jaar. 

Maar wat ook erg belangrijk is, ook onze kinderen en familie en vrienden gunnen ons dit nieuwe geluk. Paula heel erg bedankt! Zonder jullie was het ons niet gelukt elkaar te vinden. Bedankt dat je ons samen hebt gebracht en je hoort zeker nog van ons hoe het verder met ons gaat ontwikkelen.

Hartelijke groetjes van Cobie ook namens Hans

Peter en Hennie, 66 en 65

Peter en Hennie hebben zich beiden ingeschreven bij Toekomstrelatiebemiddeling, nadat ze enkele jaren alleen alleen zijn geweest na het overlijden van hun partner. 
Hennie geeft aan, dat ondanks ze zelfstandig is dat onzichtbare lijntje met een maatje mist. Ze wil graag lief en leed met iemand delen die net als zij ervan houdt actief bezig te zijn. Peter heeft het altijd druk. hij doet veel vrijwilligers werk en heeft een fijne groep vrienden om zich heen. Toch mist hij een liefde in zijn leven. Eenmaal aan het daten met elkaar merken ze al gauw dat het enorm klikt. Ze spreken steeds vaker af en gaan elkaar steed beter leren kennen en vinden het steeds gezelliger worden. Hennie geeft aan graag oud te willen worden met Peter. Peter geeft aan dat zijn leven weer compleet is geworden. dat hij weer intenser geniet van alles wat hij doet. Ze hopen nog lang bij elkaar te mogen zijn in liefde en gezondheid.

Juul en Paul, 36 en 56

Wij gaan trouwen!! Paul heeft me ten huwelijk gevraagd. Hoe gelukkig kan je zijn! Andra het heeft lang geduurd dat je de perfecte match voor mij gevonden hebt, maar het is je gelukt! Michaëla, ook bij Paul heb je out of the box meegedacht en hem een heel ander type vrouw laten ontmoeten. We zijn nu super gelukkig met elkaar en willen ToekomstRelatie, Andra en Michaëla erg bedanken. Uiteraard zijn jullie welkom op de bruiloft. Juul en Paul

Ton en Jacqueline, 56 en 55

Michaëla en Andra. Wat hebben Ton en ik het gezellig samen. We zijn alletwee zo blij dat jullie ons beide overgehaald hebben met elkaar te gaan daten. We kennen elkaar nu een paar weken maar hebben het gevoel alsof we elkaar al lang kennen. Onze ontmoetingen verlopen zo natuurlijk. Samen wandelen, winkelen, samen koken en samen dansen. We genieten samen en vullen elkaar aan.Heel erg bedankt dat jullie ons bij elkaar gebracht hebben.

Tilly en Henk, 62

Andra, wat ben ik blij dat je me eerst over gehaald hebt om te daten . Daarna zijn we allebei blij dat  we na onze twijfel na de eerste date  toch verder zijn gaan daten na jouw goede adviezen.. Nu zijn we beide zeer gelukkig en hopen we op een gelukkige toekomst samen. Andra Bedankt. Henk en Tilly

Margie en Jo, 59 en 71

Andra wat een totale verrassing was onze date! Het leeftijdsverschil maar ook onze afkomst, Keniaans en Hollands speelde totaal geen rol. We hebben meteen de eerste ontmoeting 5uur gekletst. Dit zegt genoeg! Daarna hebben we meteen nieuwe afspraken en uitstapjes gepland. we zijn dolgelukkig met elkaar. We zijn heel erg blij de feestdagen 2017 samen te mogen vieren. 

Cees en Cis, 83 en 79

Nooit gedacht dat na het overlijden van onze partners het geluk ons weer zou kunnen toe lachen. Wij hebben beide een heel goed huwelijk gehad. Daarom viel het alleen zijn zo tegen. We hebben allebei een sprong in het diepe genomen. Cees na 5 jr alleen te zijn geweest en ik na 2 jaar. We hebben het nu heel fijn samen. Gaan er veel op uit en genieten ervan bij elkaar op bezoek te gaan. Ook onze kinderen gunnen ons het nieuwe geluk. Toekomstrelatie heel erg bedankt! Zonder jullie was het ons niet gelukt elkaar te vinden. Groetjes van Cees en mij.

Koen en Nelly, 77 en 75

Wij willen Paula en Andra heel hartelijk bedanken dat jullie ons met elkaar in contact hebben gebracht. We hebben veel verschillen maar zeker ook veel overeenkomsten. We genieten van elkaars gezelschap. Daarnaast beseffen we dat we ook tijd en aandacht aan onze familie en vrienden willen geven. Ook is het prettig als we even op ons zelf kunnen zijn. We zoeken naar een goede balans. Dit gaat zeker lukken en we hopen dat we nog heel lang van elkaar mogen genieten.

Susan en Kees, 54 en 58

Hallo Paula, Wat leuk dat je mailt en een vinger aan de pols houdt. Kees en ik zien elkaar nog steeds en ik vind het ook nog steeds heel erg fijn en gezellig met hem. Hij is echt een lieve, aardige man en ik ben altijd blij als ik hem zie. Ik denk dat Kees er ook een goed gevoel bij heeft. In de vakantieperiode zijn we samen een paar dagen weg geweest en hebben het toen ook fijn gehad, en ook wel regelmatig een serieus gesprek gevoerd samen.  Hartelijke groeten, Susan 

Jacco en Annelies, 43 en 41

Beste Michaela. Namens Jacco en mijzelf wil ik je heel hartelijk bedanken voor je inzet om ons samen te laten daten.
Toen we elkaar voor de eerste keer zagen was het zeker geen liefde op het eerste gezicht. We hadden allebei onze twijfels of we elkaar nogmaals ouden ontmoeten. Nadat je met ons beide gepraat hebt hebben we alsnog samen een keer afgesproken en zijn gaan wandelen. Dat was een goede tip! Daarna hebben we van alles ondernomen en nu kunnen we echt wel zeggen dat we een setje zijn. Michaela we zijn jou erg dankbaar. We zien onze toekomst rooskleurig tegemoet! groetjes Annelies, ook namens Jacco

Anja en Chris, 74 en 74

Hallo Paula ,  Dat is nou óók toevallig dat! Ik heb net een cadeautje voor je ingepakt om  toe te sturen. Nu kijk ik ook toevallig nog naar mijn mails en daar zie ik nu pas jou mail. 

Nou, ik kan je vertellen dat het een schot in de roos is! Chris en ik hebben het heel gezellig met elkaar. We zien elkaar gemiddeld 1x per week. Wat hebben we allemaal al gedaan: eerste keer gedineerd. Dan een dag Rotterdam/Delft en lekker eten/drinken en terrasjes. Een dagje Den Bosch inclusief rondvaart en dineren. Dagje Antwerpen ook erg leuk. Dag drunense duinen en Oisterwijkse vennen. Ik liet hem daar de mooiste plekjes zien en geluncht in De Trappisten abdij. 's avonds gedineerd met mijn broer en schoonzus. Vrijdag samen golf gespeeld in Tilburg. Zaterdag samen een dagje Breda.

Je ziet wel het gaat goed tussen ons. We appen, mailen en bellen. We hebben ook veel plezier met elkaar, maar vooral ook serieuze gesprekken die ergens over gaan, zeg maar  met diepgang. Chris is een zeer aimabele man! Maar zoals wij hebben afgesproken zullen wij onze relatie langzaam opbouwen. Tot nu toe lukt dat aardig en ik ben blij met hem.
Je hebt ons prima bij elkaar gebracht, daarvoor hartelijk dank! 

Hartelijke groet, Anja

Ria en Paul, 46 en 49

Goedemorgen Michaela. Wij willen je heel erg bedanken dat je ons met elkaar in contact hebt gebracht. In eerste instantie vonden we het beide heel erg eng maar meteen vanaf het eerste moment voelden we ons beiden op ons gemak. Het is zo fijn om weer iemand te hebben waar je lief en leed mee kan delen. Michaela, nogmaals heel erg bedankt dat je goed aangevoeld hebt dat wij goed bij elkaar passen. Groetjes Ria en Paul

Henny en Piet, 64 en 69

Hallo Andra en Paula  Ik geloof, dat de match er is.

Bedankt, dat jullie meteen aan mij dachten.

Het is een leuke vent!

We hebben maar meteen een vervolgafspraak gemaakt.

Hij belt maandagavond voor weer een afspraak.

Of het goed komt, de tijd zal het uitwijzen en leren.

Het is nog te vroeg om conclusies te trekken.

Hartelijke groetjes en alvast een fijn weekend!

Nel en Herman, 70 en 74

Hoi Paula,  
je zult verbaast zijn hoe wij onze dagen vullen. We gaan 23 september samen naar Spanje om daar al een deel van het overwinteren in te vullen. Zonder dat ik veel druk heb hoeven te gebruiken Nel was bereid om water bij de wijn te doen en ik moet zeggen ze heeft erg veel water gebruikt. We komen met de feestdagen naar huis en gaan in het nieuwe jaar weer terug. Voor het restant tot april.
Conclusie het gaat erg goed en we zijn super verliefd. Bedakt voor alles.
Groetjes Nel en Herman

 

Agnes, 73

Agnes is een mooie Surinaamse vrouw. Ze woont al vanaf haar 27ste in Nederland. ze zit hier helemaal op haar plek. Ze houdt van de nederlandse gewoonte en tradities. Haar kinderen wonen ook in Nederland. Ze gaat er dagelijks op uit. Even wandelen, de natuur in of naar de markt. Thuis geniet ze ervan om woordpuzzels op te lossen. Uren lang.Ze vergeet dan helemaal de tijd. Haar kinderen komen met regelmaat langs en dan verwent zij ze met heerlijk eten. Ze kookt liever voor meerdere mensen dan alleen voor zichzelf. Ze gaat jaarijks een aantal weken naar Suriname om haarfamilie op te zoeken. In Nederland bezoekt ze graag een stad met de trein. samen met een vriendin.
Agnes is een zelfstandige vrouw die niet gauw hulp aan een ander vraagt.Ze is erg bescheiden.Ze is altijd vrolijk en ondernemend.
Ze is op zoek naar een man die haar respecteert zoals ze is. Die eerlijk en oprecht is. Een man die graag nog van alles uit het leven wil halen. 

Frank, 43

Dag Michaela, ondanks dat ik nog niet de ware gevonden heb, wil ik je bedanken voor het vertrouwen wat ik in mijzelf en in de toekomst gekregen heb, mede dankzij de gesprekken met jou.

Jose en Ron, 53 en 56

Hallo Paula,

graag wil ik je laten weten dat de match met Ron heel goed is. We hebben samen al veel leuke dingen ondernomen. We voelen meer dan vriendschap voor elkaar, we zijn ook al 4 dagen in zijn chalet in Zeeland geweest. Hopelijk blijft dit zo fijn tussen ons. Bedankt dat je ons samen hebt gebracht en je hoort weer van ons.

Groet van José

Marjon en John, 61 en 67

Goedendag Paula,

Ik heb met John afgesproken dat ik je deze mail ga sturen om je te informeren over hoe het momenteel gaat met ons. Wel, ik kan je alleen maar een goed bericht sturen. Het gaat heel goed en we vermaken ons prima  samen. De vlinders fladderen rond (kan ook niet anders met zo een leuke man) en dit is een heerlijk gevoel. Gelukkig is het wederzijds. De dagen dat we elkaar niet zien duren te lang. Natuurlijk pas een kleine 7 weken na onze eerste ontmoeting , we moeten nog veel van elkaar te weten komen maar toch hebben we inmiddels een tweetal dagen door Maastricht en omgeving gewinkeld, gewandeld….We hebben zelfs een reis geboekt naar Sicilië half september. Waarom wachten als het zo goed voelt samen. Ook worden we langzaam geïntroduceerd bij elkaars kinderen, familie en vrienden. Super leuk...

Dus Paula….dankjewel voor deze goede match. Wat de toekomst zal brengen kunnen we niet voorspellen maar we durven beiden de stap voorlopig aan.
Na de vakantie, want dat is natuurlijk wel een test (we gaan 10 dagen !) informeren we je weer…

Groeten,

Marjon

Annet en Jan, 65

Beste Andra. Nadat ik na mijn scheiding steeds op dezelfde soort mannen viel, waar het dan uiteindelijk weer fout mee ging heb ik via jou, via toekomstrelatie iemand kunnen ontmoeten die totaal anders is dan waar ik  normaal op viel. Wat een schat van een man. Ik kan er helemaal mijzelf bij zijn. Andra, ik weer gelukkig na een hele lange tijd. Ik weet niet hoe ik je kan bedanken. 

Rik en Annie, 83 en 79

Andra ik had het nooit voor mogelijk gehouden. Na meer dan 57 jaar gelukkig getrouwd te zijn geweest en na het overlijden van mijn vrouw een schat van een vrouw te ontmoeten via jou. De eerste date was meteen een schot in de roos. Heel erg bedankt hiervoor. Ik kan weer intens genieten van alles.

Peter en Henriette, 55

Andra en Paula. Dank dat jullie out of the box hebben gedacht en ons hebben gekoppeld. We hebben het erg gezellig samen en bouwen onze relatie langzaam op. Hartelijk dank

Carina en Jo, 52 en 56

Beste Paula, zoals je zondag gezien hebt, hebben Jo en ik het heel fijn samen.

Het klikt gelukkig ook met de kinderen en wederzijdse families. In oktober gaan we samen naar Lissabon, daar woont de zoon van Jo. We hebben zondagavond ook een reactie op de site gezet, waarop wij jou nogmaals bedanken voor onze match! We hebben het superfijn samen en zijn erg verliefd! Nogmaals bedankt en dat je nog heel veel singels gelukkig mag maken met de juiste match! Wens je alle goeds en tot ziens. Groeten Carina

Wilma en Bert, 60

Hallo Paula, bij deze even weer een update over onze relatie. Wilma woont sinds kort officieel in Bergeijk. We hebben gisteren een samenlevingscontract contract afgesloten. Ze heeft de huur in Eindhoven opgezegd en ingeschreven in Gemeente Bergeijk. Zoals je ziet gaat het nog steeds voorspoedig. We hebben het zeer goed samen. De plannen voor een huwelijk zijn ook al in de maak. Waarschijnlijk in september dit jaar. De afspraak voor een bezoekje van jou aan ons ergens in juni blijft natuurlijk, daar hebben we later nog wel een keer contact over.

Groetjes Wilma en Bert

Ad en Annie, 66

Beste Andra, Graag wil ik je even laten weten dat ik dolgelukkig ben met Annie. Het is ongelooflijk dat ik meteen, met de eerste date, mijn grote liefde heb gevonden. In het voorjaar gaan we een verre reis maken waar ik mij enorm op verheug.

Dank voor alles! Groetjes Ad

Mieke en Hans, 53 en 56

Hallo Paula, Hoewel ik toen geen vervolgafspraak wilde met Hans, heeft 't me al die tijd niet losgelaten. We zijn voor de kerst weer met elkaar in contact gekomen en we kunnen nu al niet meer zonder elkaar (stapel verliefd). Onbegrijpelijk dat mijn eerste match toch de goede was. Ik ben je eeuwig dankbaar. Ik wens je veel succes met je werk verder, je hebt ons zeer gelukkig gemaakt.

Groetjes Mieke en Hans

Gerrie en Jan, 62 en 56

Beste Paula, met Jan en mij gaat het heel goed. Ik heb jou vorig jaar juli gebeld dat de klik tussen mij en Jan goed was. Jan heeft jou ook nog een paar keer gebeld maar kreeg je niet te pakken. Daarom dit berichtje. Wij zijn heel gelukkig samen en zijn ook blij dat wij door jou gekoppeld zijn. Dank hiervoor. Mijn contract met jullie kan dus stoppen.

Groetjes Jan en Gerrie

Gijs en Els, 69 en 66

Hallo Andra, ik ben superblij met mijn nieuwe liefde Els. Wat is het heerlijk om weer helemaal verliefd te kunnen zijn. Andra wat ben ik blij dat je me overgehaald hebt de intake te komen doen bij mij. Ik was op dat moment nog zo verdrietig, maar dankzij jou ziet mijn leven er nu weer heel zonnig uit.

Audrey en Jan, 58 en 61

Goedenavond Paula, Zoals ik je toen ook direct heb laten weten, was mijn ontmoeting met Audrey er een die bij mij zeer sterke gevoelens voor haar had losgemaakt. Ik ben dan ook erg blij dat we weer met elkaar in contact gekomen zijn en inmiddels samen een hele fijne en gelukkige relatie hebben. Wij samen willen jou dan ook bedanken voor je inzet en het bij elkaar brengen van ons twee, want zonder jouw bemoeienis waren wij elkaar nooit tegengekomen. Rest ons jou heel veel succes met je prachtige werk te wensen, zodat je heel veel mensen zoals wij twee, gelukkig kan maken.

Paula bedankt!

Nancy en André, 68

Hallo Andra en Paula Namens André en mij heel prettige feestdagen. De kerstmis zal dit jaar heel bijzonder voor ons worden. Andra bedankt voor de goede service Alle goed voor 2017!

Andre en Nancy

Jan en Els, 63 en 59

Even een update over de match tussen Jan en Els
Afgelopen zaterdag avond uit eten geweest. We hebben een hele fijne avond gehad. Na afloop hand in hand/omarmd naar huis gelopen.
Volgende dag (zondag) hadden we gepland om naar de Feel Good Market op Strijp S in Eindhoven te gaan.
Haar dochter wilde even langskomen om kennis te maken. We hebben besloten om met z'n allen naar Strijp S te gaan.
GE-WEL-DIG  Zo'n fijne dag gehad, echt als een warm bad, dochter-schoonzoon-kleindochters en Els natuurlijk. GE-WEL-DIG
Even voor mezelf: Ik ben smoorverliefd.
Alvast tot zo ver. Hartelijk Dank!

Jan en Els

Email van Theun, 63

Gisteren een blind date gehad met Connie.
Op het heetst van de dag (14.30 u). Op een van de warmste dagen van het jaar 33 gr. Een van de spannendste dingen in tig jaren beleefd. We hebben op een terrasje in Geldrop gezeten, geen tijd gehad om last van het warme weer te hebben. Meteen vanaf het begin kwam het voor mij vertrouwd over. We hebben veel overeenkomstige dingen. Zeer spontane, vriendelijke lieve vrouw. Na afloop besloten om niet een paar dagen over vervolgstappen na te denken maar meteen opnieuw af te spreken. Waar en wanneer moeten we nog even met elkaar afstemmen. Het vervolg laat ik nog wel aan je weten.


Hans en Doreth, 54 en 50

Met Doreth en mij gaat het erg goed.
We hebben onze relatie bewust erg rustig opgebouwd.
Onze agenda’s worden steeds meer op elkaar afgestemd.
We hebben voor de zomervakantie een weekje Frankrijk geboekt.
De verstandhouding tussen haar kinderen en mij is ook goed.
Kortom we zijn goed bezig. Paula bedankt voor de bemiddeling en al jouw adviezen!

Jaco en Monique, 50

Wij, als Toekomst Relatiebemiddeling krijgen vaak mailtjes terug van mensen die helemaal gelukkig zijn samen. Dit wensen wij natuurlijk iedereen toe! Hier een berichtje van Jaco en Monique:

Ik wil even doorgeven dat het helemaal super gaat, tussen Jaco en mij. We zeggen regelmatig tegen elkaar dat we geluk hebben gehad dat jij deze goede date hebt geregeld voor ons!!!
Jaco en ik zouden waarschijnlijk elkaar nooit tegen zijn gekomen zonder jouw bemiddeling!!!
We zijn samen heeeel gelukkig en zijn nu het stadium voorbij van kennis maken met elkaars familie en vrienden; het wordt nu allemaal weer gewoner en makkelijker.
Ik had zelf eerlijk gezegd, nooit gedacht dat er zo iets mooi's zou kunnen opbloeien tussen Jaco en mij.
Super bedankt en ik hoop dat er nog veel mensen bij jou terecht komen, want alleen is ook maar alleen!!!

Linda en Bram, 53

Bram is een fijne, liefdevolle man. We hebben het heel fijn samen. Paula, ik vind het zo bijzonder dat je hebt aangevoeld dat wij bij elkaar passen. We hebben het goed samen. We vullen elkaar aan. We hebben alletwee nog de zorg voor onze kinderen, werk, dus passen we ons samenzijn aan binnen de mogelijkheden. We zien elkaar door de week 1 keer en in het weekend 1 dag omdat ik of op zaterdag of op zondag werk.

Ik ben dol op Bram, zou graag nog meer tijd samen met hem doorbrengen. We missen elkaar ook tussen de dagen door, maar proberen steeds vooruit te kijken als we elkaar weer zien. En wat ook bijzonder is, tussen onze kindeten lijkt het ook te klikken. Echt bijzonder. We willen in de toekomst graag samenwonen. Maar we wachten totdat dit mogelijk is voor de jongens. We willen allebei dat onze kinderen totdat ze uit huis gaan, gewoon in hun eigen woonplaats kunnen opgroeien.

Ik had een heel sterk gevoel al voordat ik met jou contact heb gehad, dat jij mij bij mijn grote liefde zou brengen. En dat heb je ook gedaan.    Ik zal in de toekomst, en dat heb ik ook al gedaan hoor, als ik iemand tegenkom die heel graag een relatie wil, altijd jouw naam noemen. Paula je hebt het goed gedaan. Je hebt mijn leven een hele andere kleur gegeven en daar ben ik heel dankbaar voor.

Henri en Marja, 61

Paula bedankt voor je bemiddeling.
Wij zijn heel tevreden over de diensten van Toekomst Relatie. Marja en ik hebben een fijne lat-relatie. We zien wel wat de toekomst ons brengt. Wij genieten gewoon van elkaar.

Jean, 57

Jean is een sportieve, stoere man met en vrolijke uitstraling. Hij heeft blauwe ogen en grijzend haar. Jean gaat graag modern/sportief gekleed en geeft aandacht aan zijn uiterlijk (er netjes uitzien vindt hij vanzelfsprekend). Jean ontvangt mij hartelijk in zijn ruime, gezellige huis. De sfeer is meteen gemoedelijk en het gesprek komt moeiteloos op gang. Wij hebben Jan ervaren als een spontane, vermakelijke, communicatieve en nuchtere man met een open uitstraling.
Jean werkt als calculator en planner/werkvoorbereider bij een bedrijf.
Hij is te typeren als een  vriendelijke en begripvolle, gezellige en makkelijk communicerende man die graag praat over van alles en nog wat. Hij is humoristisch, blijft niet lang mokken en kijkt vooruit. Ruzie kan, maar daarna alles uitpraten en de lucht is weer geklaard.  Hij oordeelt niet te snel en kan met iedereen door een deur; heeft respect voor andermans mening. Andere culturen binnen onze samenleving beschouwt hij als iets waar men open voor moet staan. Verder is hij recht voor zijn raap, nuchter, een doorzetter, zegt waar het op staat, houdt zich aan de afspraken. Hij is praktisch ingesteld en houdt van aanpakken.
Hij zou graag een vrolijke, gezellige en sociale vrouw willen ontmoeten. Zij houdt van mensen om haar heen, samen praten, naar elkaar luisteren en met elkaar delen is voor haar belangrijk. Jan rookt niet maar zijn toekomstige partner mag eventueel roken. Hij vindt het niet prettig als mensen overmatig veel alcohol drinken.

Corrina, 59

Corrina is een vrolijke Brabantse vrouw. Na het overlijden van haar man heeft ze naast de opvoeding van de 3, toen nog puberkinderen, het bedrijf van haar man draaiende gehouden. Inmiddels zijn de kinderen volwassen en kan het bedrijf overgenomen worden, waardoor zij zelf meer vrije tijd krijgt.
Corrina geniet ervan een stuk te fietsen en te wandelen. Lekker de natuur in. Uiteraard afgewisseld met een gezellig terrasje. Corrina is een echt mensen-mens. Ze is graag onder de mensen. Maakt graag met iedereen een praatje.

Op feestjes geniet ze van de Brabantse gezelligheid. Liefst zou ze dan ook een Brabantse man willen ontmoeten die net als zij zelf van gezelligheid houdt. Er samen met haar op uit wil trekken. het samen met haar thuis weer gezellig wil maken. Het liefst een weduwnaar.

Peter, 55

Peter is een slanke man, die netjes gekleed is in een moderne blouse en spijkerbroek. Hij heeft zwart/grijzend haar en draagt een moderne bril. Hij woont in een gezellig ingerichte goed verzorgde woning. Hij heeft 2 volwassen dochters van 21. Hij werkt als technoloog bij een groot bedrijf.

In zijn vrije tijd wandelt hij graag in de natuur. Hij is echt een buitenmens. Ook sport hij wekelijks. Thuis klust hij wat  en kijkt wat sport of programma’s als  boer zoekt vrouw en de actualiteiten. Soms bezoekt hij met zijn dochter een voetbalwedstrijd.
Voor zijn werk is hij veel van huis geweest. Dat hoeft voor hem niet meer zo. Hij wil wel weekendjes en korte vakanties van huis.
Peter vindt welzijn belangrijker dan welvaart. Hij is geen stadsmens. Peter is een man met humor, een goede luisteraar en een zorgzame vader.
Peter zou graag een vrouw willen ontmoeten die tevreden is met de kleine dingen in het leven. Iemand die kan genieten van de natuur. Een gezellige, opgeruimde vrouw die duidelijk communiceert en zich goed kan verwoorden. Goede lichamelijke verzorging is voor Peter belangrijk. 

Lies, 61

Lies komt oorspronkelijk uit Peru. Ze is  sinds 2 jaar weduwe van een Nederlandse man waarmee ze 30 jaar samen is geweest en 3 kinderen heeft. Ze woont in een gezellig huis in een rustige buurt. Lies houdt veel van haar kinderen. Zodra het mogelijk is zoeken ze elkaar op. Om samen te eten, samen erop uit te gaan of feestdagen samen te vieren.Ze werkt in de ochtenden bij de thuiszorg. Ze is altijd bezig in en om het huis. Ze houdt van vele soorten muziek en danst er graag op.ze graag onder de mensen. Ze bezoekt bijeenkomsten in de bieb waar interessante lezingen gegeven worden. 3x per week bezoekt ze de fitness school. Lies zoekt een ondernemende sportieve man, die er graag met haar op uit gaat. Het samen met haar thuis gezellig wil maken. Ze vindt het fijn goed voor een man te zorgen.

Jan, 43

Jan is een slanke sportieve lange man. Hij woont samen met zijn hondje  in een vrijstaande woning midden in een winkelstraat. Hij is een echte doener. Hij heeft vroeger een MBO opleiding afgerond, maar tegenwoordig wordt hij blijer van fysieke arbeid dan met een kantoorbaan.

Hij heeft een netwerk van gezellige zorgzame vrienden en familie om hem heen. Ze eten regelmatig samen en trekken er op uit. Ook is hij graag alleen. Lekker filmpje kijken of zich uitleven achter zijn drumstel. Een andere hobby is creatief bezig zijn. Vooral schilderen in het atellier van een vriend.

Jan is op zoek naar een zorgzame, lieve, rustige, respectvolle lieve vrouw die net als hij kan genieten van kleine dingetjes. 

joke, 59

Joke is een echte Brabantse lieve vrolijke  vrouw. Ze is al ruim 10 jaar weduwe. Ze heeft na het overlijden van haar man zijn bedrijf draaiende te houden. Nu wordt het tijd dat een van de zonen het gaat overemen van haar. De kinderen zijn allemaal volwassen.Ze staat ontzettend positief in het leven. Ze is actief. Gaat graag wandelen en fietsen. Geniet van gezellig thuis of uit eten met vrienden of familie. Ook gaat ze af en toe gezellig de kroeg in. Ze is erg graag onder de mensen. Ze heeft humor en altijd wel wat te vertellen. Ze is op zoek naar een levenslustige man, die ondernemend is. Graag onder de mensen en van een lolletje houdt.

Anneke, 75

Anneke is een hele charmante goed verzorgde lieve ontwikkelde vrouw. Ze leest veel. Is op de hoogte van alles wat er in de wereld gebeurd. Ze golft en ze speelt nog bridge. Ze woont in een mooi modern huis. Ze onderhoud haar huis en tuin helemaal zelf. Ze rijdt met haar auto regelmatig naar haar (klein)kinderen die her en der verspreid over Nederland wonen.Ze is enorm reislustig en gaat vaak mee met een groepsreis, all over the world. 
Anneke is op zoek naar een zelfstandige ontwikkelde man, die net als zij nog zeer actief is. Een verzorgde  lieve ondernemende man.

Jacky, 63

Jacky is een kleurrijke vrouw die geniet van het leven. Thuis houdt ze ervan het gezellig te maken. Soms steekt ze wat wierrook aan, mooie klassieke muziek en dan wegkruipen met een mooi boek en een drankje. Ook is ze graag creatief bezig. Iets maken voor een van de kleinkinderen. Ze geniet intens van de natuur. Ze maakt geregeld mooie fietstochten met haar vriendin. Eens per week is ze actief in het vrijwilligerswerk bij mensen met een verstandelijke beperking. Af en toe pakt ze de trein en geniet van het culturele aanbod van de stad. Ondanks dat Jacky zichzelf goed kan vermaken zou ze graag een maatje willen ontmoeten. Iemand om lief en leed te delen. Een man die positief in het leven staat. Gezellig samen de natuur in en genieten van elkaars gezelschap.

Yfke, 55

Yfke is een sprankelende gezellige vrouw. Ze heeft haar zoons helemaal alleen opgevoed. In het dagelijks leven werkt ze in het ziekenhuis. Ze heeft een heel groot sociaal netwerk van vrienden en familie. Deze zijn erg belangrijk voor haar. In haar vrije tijd gaat ze gezellig dagjes weg naar andere steden. Een stuk fietsen of een dag naar de sauna. Thuis leest ze veel en is graag in haar tuin bezig. Regelmatig staat de muziek aan. Het maakt haar vrolijk.

Ze zou graag een charmante lieve verzorgde man willen ontmoeten die zijn eigen hobby's heeft maar samen ook weer gezellige dingen ondernemen. Een man die volop in het leven staat en mee kan praten over de dagelijkse actualiteiten.

Han, 74

Han ziet er zeer jeugdig en sportief uit voor zijn leeftijd. Hij is slank en sportief casual gekleed. Hij vertelt dat hij veel aan hardlopen doet en fietst en wandeld graag. In de winter schaatst hij tochten of gaat langlaufen in de bergen. Kortom veel sportief actief bezig. Han geeft aan dat sport zijn ontspannng is na zijn scheiding enkele jaren geleden.  Han heeft in zijn huis veel foto's en tekeningen van zijn kleinkinderen hangen. Hij is een trotse opa. Hij geniet van het contact met zijn (klein)kinderen en hun gezinnen. Ondanks dat Han veel onder de mensen is, veel sport met andere, dagjes uit gaat of een weekendje op pad gaat, vindt hij het thuis maar ongezellig zo alleen. Graag zou hij met een partner 's avonds het open haardje aan willen maken met een lekker glaasje wijn erbij. Han vindt het belangrijk het in huis gezellig te hebben.

Jannie, 49

Jannie is een slanke sportieve vrolijke vrouw om te zien. Haar huis ziet er gezellig ingericht uit. Ze vertelt me dat ze zich door allerlei opleidingen aardig opgewerkt heeft en nu een leuke baan op HBO nivo heeft. Jannie is zeer sportief. Heeft al vele malen de 4 daagse gelopen. Ze wandelt graag de natuur in. Liefst met haar hond en fototoestel. Fotograferen  is nl haar hobby. Ze laat mij prachtige foto's zien van landschappen en vogeltjes. Ook heeft ze een grote interesse in Wo 1 en WO!!. Ze bezoekt regelmatig plekken en tentoonstellingen die daar mee te maken hebben. Ze volgt ook de sport. Mn de wielersport. Deze heeft ze zelf ook op hoog nivo beoefend. Kortom een veelzijdige vrouw die positief in het leven staat. Toch zou ze graag mooie momenten willen gaan beleven met een lieve man. Een man met zijn eigen bezigheden, maar elkaar ook kunnen enthousiasmeren en inspireren en regelmatig samen kunnen lachen.

evert, 51

Evert is een energieke, vriendelijke, verzorgde man, 51 jaar oud, 170cm lang met een normaal postuur. Hij is gescheiden na een huwelijk van 30 jaar en heeft een goede band met zijn kinderen die inmiddels allemaal zo goed als volwassen zijn en niet meer thuis wonen.
Evert is een rasechte ondernemer. Hij houdt van zijn werk maar maakt graag tijd vrij voor zijn vriendin. Met z’n tweeën zou hij graag dingen doen als wandelen, winkelen, samen (uit-) eten of koken (kan hij goed!), een lekker stuk fietsen, een concert bezoeken of een gezellige stedentrip maken.
De vrouw die Evert zoekt is een lieve, warme, zorgzame, verzorgde, vrouwelijke vrouw (niet ouder dan 51 jaar) die haar leven op de rit heeft, die echt voor de relatie wil gaan en ook wil samenwonen! In de relatie vindt Evert het belangrijk dat er warmte is, intimiteit, dat je eerlijk en jezelf kunt zijn, dat je met elkaar kunt praten en naar elkaar kunt luisteren, dat de relatie in balans is en dat je samen kunt genieten!

Marloes, 47

Marloes is een sportieve mooie vrouwelijke vrouw om te zien. Ze is nu 3 jaar gescheiden en heeft 2 studerende dochters die op kamers wonen. Marloes heeft een leuke  gezellige vriendengroep waar ze regelmatig leuke activiteiten mee onderneemt. Fietstochten, skieen, naar de schouwburg, samen sporten. Ze vindt het ook erg gezellig om samen met mensen te eten thuis of in een gezellige bistro. Toch mist ze een partner waar ze alles mee kan delen. Ze is op zoek naar een sportieve, ondernemende, financieel zelfstandige man om een relatie langzaam op te bouwen.

Greet, 50

Greet is een volslanke sportieve vrouw. Ze is enkele jaren geleden gescheiden. Haar 4 volwassen kinderen vliegen nu langzaam de deur uit. Greet is een echte familievrouw. Het is altijd een zoete inval van jeugd, familie en vrienden bij haar. Ze geniet er enorm van voor iedereen te koken en te zorgen. Ze werkt met dementerende ouderen en geniet van de lieve oude mensen. Toch wil ze nu wat meer tijd voor zichzelf gaan nemen. Zwemmen, fietsen, terrasje, lekker eten en af en toe naar het theater of de bioscoop. Thuis kruipt ze af en toe met een boekje op de bank.

Greet zou graag met een partner willen lachen, genieten, zorgen thuis willen zijn en erop uit willen gaan. Lief en leed delen. Een respectvolle liefdevolle relatie met iemand opbouwen.