Jacqueline Janssen Toekomst Relatie
Gratis kennismaking

Jacqueline Janssen

Matchmaker

Mijn naam is Jacqueline Janssen.

Vanuit de kop van Noord-Limburg geniet ik samen met mijn gezin van alles wat het leven te bieden heeft. Het  leven is mooi en kan nog mooier voor je zijn als je het samen met een partner beleeft.

Ons land telt meer singles dan ooit tevoren. Vaak is het geen bewuste keuze maar loopt het anders dan verwacht. Je wilt het graag anders maar hoe vind je nu echt een fijne partner die bij je past? Heb je al ervaring met daten? Hoeveel tijd wil je in deze zoektocht naar de liefde stoppen en wat leverde het je op?

Ik kan je hierbij helpen, door met je in gesprek te gaan, de juiste vragen te stellen en goed naar je te luisteren. Uiteindelijk wordt duidelijk wat je belangrijk vindt in een partner. Ik stel samen met jou een eerlijk profiel op waarin jij je herkent. Hiermee ga ik op zoek naar die geschikte persoon waarbij jij je op je gemak voelt en die het beste in jou naar boven haalt. Een partner die net zo als jij, op zoek is naar een fijne duurzame relatie.

Mijn ervaring in het bedrijfsleven in commerciële functies brengen mij op deze plek van matchmaker. Niet het product maar de mens staat bij mij centraal. Mijn inlevingsvermogen en mijn toegankelijkheid leveren fijne gesprekken op. Mensen vertrouwen mij hun verhaal toe. Vanuit de wil om oplossingen te bieden en mensen verder te helpen, ga ik me voor jou inzetten.

Toekomst Relatiebemiddeling staat voor een persoonlijke aanpak. Ik kom bij je thuis en ik begeleid je gedurende het traject. Alleen dan is de kans van slagen het grootst. Samen met jou op zoek naar een nieuwe liefde in je leven, dat is waar ik voor sta en voor ga!

Neem de stap in de goede richting voor je nieuwe toekomst en neem contact met mij op. Ik help je graag.

 

 

Succesverhalen

Ontdek mensen die hun partner via ons hebben gevonden

Bekijk meer

Hoi Je hebt al lang niets meer gehoord van ons. Ik wil je even laten…

Plan nu je gesprek

Wij komen bij jou langs voor een kennismakingsgesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×