Corona en Toekomst relatie

Update 23 januari 2021

Hoe kunnen we veilig daten tijdens de Corona?

Door alle corona maatregelen is het voor velen een eenzaam tijd. We werken vanuit huis, onze sociale activiteiten zijn gereduceerd tot maximaal een persoon op bezoek en nu is er ook nog een avondklok! Houd vol, lieve mensen, het gaat een keer voorbij!

Partner zoeken

 

Juist nu hebben veel mensen behoefte aan echte verbinding en willen graag op zoek naar een nieuwe partner. Toekomst Relatie doet er alles aan om, uiteraard binnen de geldende maatregelen, te zorgen dat de matchmaking door kan gaan.

Er melden zich veel mensen aan. We kunnen nog steeds mensen aan elkaar voorstellen. En je date ontmoeten gaat prima buiten. Natuurlijk vermijd je de drukte en houd je 1,5 m afstand. Houd het veilig!

Hoe gaat het daten in deze tijden?

 

Mensen zijn gemotiveerd om elkaar te leren kennen en worden creatief in wat er wél kan. Ze gaan samen wandelen. Een boswandeling, of door de stad, ze spreken af bij een picknicktafel in het park. Ze nemen thermoskannen met koffie of warme chocolademelk mee en gevulde koeken. Samen een eind fietsen gaat ook prima.

De kennismaking is ontspannen en open. Een heel andere sfeer dan voorheen wanneer mensen vaak hun eerste ontmoeting hadden in een café met een kopje koffie. Dat werd soms net een sollicitatiegesprek.

Nu zijn mensen relaxt, praten makkelijker, lachen, delen ook hun zorgen, fantaseren over wat er straks weer allemaal kan. Ze vinden het leuk om dingen met elkaar te ondernemen.

En zo zijn er, ondanks de corona crisis, weer heel veel mooie liefdesrelaties ontstaan.

Wil jij liever geen direct contact? Beeldbellen kan ook!

 

Bij Toekomst Relatie komen we normaal gesproken bij de mensen thuis voor een uitgebreide intake. Voor wie dit nu niet wil is er de mogelijkheid om de intake met videobellen te doen. Bespreek met ons wat je wensen zijn.

Toe aan een relatie?

 

Zet dan vandaag de stap en laat het corona virus geen reden zijn om het vinden van een nieuwe liefde uit te stellen. Bel voor meer info of het maken van een afspraak.

GEEF NIET OP IN DE LIEFDE, JUIST NU NIET!

 

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×