Daten voor beginners volgens Toekomst Relatiebemiddeling

Brabants Dagblad 24 augustus 2019

Interessant artikel over Dating voor beginners (online dating) in Brabants Dagblad.

Onze ervaring is helaas dat de realiteit vaak anders uitpakt.
Lees verder Dating voor beginners volgens Toekomst Relatiebemiddeling.

DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN EEN DATINGBUREAU

KEN JEZELF

Zelfkennis is de basis van succesvol daten. Echter onze ervaring is dat voor de meeste singles het moeilijk is om op een eerlijke manier naar zichzelf te kijken en realistische partnerwensen te benoemen. Wat is echt belangrijk voor je in de relatie? Wat zijn jouw relatiewaarden? Hoe ziet de ander je?
Een GOED datingbureau begint met een gedegen intakegesprek; een ware ‘eye opener’ voor vele singles dat enorm verhelderend werkt. Je gaat dus GOED VOORBEREID beginnen aan het daten.

KIES JE PLATFORM

Een datingsite is massaal en het is bijzonder lastig om tot een echte date/ontmoeting te komen. Vaak appen de singles met meerderen tegelijkertijd, de contacten blijven oppervlakkig en tot een persoonlijke ontmoeting komt het niet.

Terwijl het juist gaat om persoonlijk contact. Een datingbureau selecteert samen met jou de beste kandidaat, op basis van overeenkomsten in levensstijl, waarden en normen, relatiewaarden, hobby’s, uiterlijkheden. Omdat het datingbureau alle leden persoonlijk kent, kan een goede matchmaker je uitstekend helpen met het maken van de juiste keuze. Na een telefonische introductie gaan de singles samen meteen op date. De aantrekkingskracht ervaren, elkaar in de ogen kijken, een echt gesprek.

PRAAT MET JE VRIENDEN

Er zijn maar weinig vrienden die volledig eerlijk tegen elkaar zijn. Onze cliënten waarderen het juist dat ze bij hun matchmaker, – een neutrale persoon, iemand die hen objectief bekijkt- open hun verhaal kunnen vertellen en zij een eerlijk advies geeft.

Wij hebben allemaal onze kwaliteiten,  onze leuke en minder leuke eigenschappen. Het is belangrijk om met je eigen valkuilen rekening te houden. Een goede matchmaker heeft hierin een grote toegevoegde waarde. Zij kan spiegelen, coachen en adviseren als dit nodig is.

FOTOS

Wij hebben een onderzoek gedaan waarbij wij aan alle deelnemende kandidaten 3 profielen met foto’s hebben voorgelegd. We hebben hen zelf de keuze laten maken welke van de drie ze wilden ontmoeten. Vervolgens gingen ze allemaal met alle drie kandidaten op date. In 60% van de gevallen was de leukste date niet met de persoon van de foto’s. Gingen de singles alleen daten met de kandidaat met de leukste foto dan waren zij hun nieuwe lief dus misgelopen.

Conclusie: alleen via een persoonlijke ontmoeting kom je erachter of je iemand aantrekkelijk vindt.

DATING BUREAU

Een serieuze relatie verdient een serieuze aanpak. En datingbureau brengt alleen singles bij elkaar die duidelijke overeenkomsten in relatiewaarden hebben. De matchmaker geeft tijdens het datingproces waardevolle feedback, adviezen en inzichten. De kans dat jouw date tot een liefdevolle relatie uitgroeit stijgt hierdoor enorm.

Neem voor meer informatie en alle mogelijke vragen  contact op met Paula Vogelzang:

06 84 24 9782 , paula@toekomstrelatie.nl

www.toekomstrelatie.nl

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×