Je zoekt als hoogopgeleide vrouw met een goede baan een partner die in jouw ogen gelijkwaardig is aan jezelf.

Maar wat versta je daar eigenlijk onder?

Logo Toekomst Relatiebemiddeling

Wil je gelijkwaardigheid op het gebied van opleiding, kennis, werk en inkomsten?

Denk eens goed na wat je ECHT belangrijk vindt of wat je het belangrijkst zou moeten vinden in een relatie.

Is het niet veel beter om te kijken hoe iemand qua karakter en levensstijl bij je past?

Natuurlijk is het belangrijk dat je met veel dingen op dezelfde golflengte zit maar de beste relaties hebben een goede balans gevonden in het samenleven zelf!

Uiteindelijk gaat het erom dat je elkaar aanvult: als de een wat meer denkt, is het fijn als de ander wat meer doet.

Ook het aanvoelen van elkaars gedachten en wensen, gevoel van humor en aan een half woord genoeg hebben is heel belangrijk in een relatie. Om hierachter te komen moet je iedereen een kans geven die op je pad komt, ongeacht afkomst, opleiding of carrière.

Natuurlijk speelt aantrekkingskracht ook een grote rol maar dat hoeft niet zozeer het uiterlijk te zijn.

Je gaat voor iemand zijn uitstraling en charisma, luistert hij met oprechte belangstelling naar je of praat hij alleen maar over zichzelf, speelt hij een rol of is hij authentiek?

Een man met een hoge opleiding kan een specialist zijn met weinig interesse voor andere onderwerpen dan die met zijn vakgebied te maken hebben. Vaak zijn ze dan succesvol in hun werk maar voegen ze weinig toe in een relatie of het gezinsleven.

Wij hebben in onze database regelmatig hoogopgeleide vrouwen op zoek naar een partner en wij proberen steeds in gesprek te gaan over hun prioriteiten.

Hoe fijn is het als je partner wat over zijn dag vertelt maar vervolgens ook graag luistert naar jouw verhaal. Dat hij de tijd neemt om te investeren in de relatie, kijkt hoe hij die gezellig en romantisch kan houden. Hoe waardevol is het dat hij de zorgtaken samen met jou verdeelt, ook als je samen kinderen hebt. Zo ontstaat een evenwichtige situatie.

Uiteindelijk wil zowel de vrouw als de man zich graag gelijkwaardig voelen aan de ander maar dat hangt helemaal niet af van de baan die je hebt of hoeveel geld je verdient.

Ieder wil zich door de ander gewaardeerd voelen en dat hangt juist af van hoe je met elkaar omgaat. Een goede balans is alles!

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×