Anita, 44, Utrecht/Gelderland

Anita is een enthousiaste vrouw, slim, doortastend, moeder van 2 kids. Opgewekt, energiek, goedlachs, zelfstandig en ondernemend. Halflang blond haar, volslank figuur, naturel type…

Ze is sociaal, zorgzaam en open minded. Regelt de dingen, denkt in kansen en oplossingen. Als het er niet is, dan zorgt Anita dat het er komt. Linksom of rechtsom, waar een wil is, is een weg. Ze zet zich 100% in voor de dingen waar ze in gelooft.

En het geloof speelt ook een rol in haar leven. Christelijk maar vrijzinnig. Geen wetten en regels die nergens toe leiden. Wel normen en waarden. Fijn als jij ook gelooft maar zeker geen must. Wederzijds respect wel, warmte voor elkaar en het gezin, dat is waar het in het leven van Anita om draait.

De man die bij haar past is warm van hart, zorgzaam, een familieman. Intelligent, zelfstandig, emotioneel volwassen, weet wie hij is. Een man die zijn leven op de rit heeft, zich durft te verbinden en het gezinsleven met twee jonge kinderen als een prettig vooruitzicht ziet om samen te organiseren en van te genieten.

In de relatie gaat het om wederzijds vertrouwen, balans, elkaar steunen. Samen de dingen aanpakken en oplossen als dat nodig is. Een goed gesprek, vertrouwen, ook lekker samen kunnen lachen. Dingen met de kinderen ondernemen, spelen, hutten bouwen, kamperen, fietsen, wandelen. Maar ook tijd vrijmaken voor elkaar.

Samen een nieuw leven opbouwen.

Wil je deze leuke single ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×