59 jaar
Midden van het land

Ontmoet Anja – in kennismaking

diepgang luchtig
luxe eenvoud
rustig druk

Ga met Anja op date en ontdek deze heerlijke vrouw.

Anja is een aantrekkelijke, stijlvolle, levenslustige en opgeruimde  dame die zichzelf is. Elegant zonder poeha.

Anja begint haar dag meestal met een opgewekte stemming, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Als ze in de ochtend naar buiten kijkt,  geniet ze van haar uitzicht van het vele groen en het kalme water om haar heen. Dit geeft haar rust. De diepe, natuurlijke tuin, maar ook de inrichting in huis weerspiegelen haar persoonlijkheid.

Anja houdt van bewegen en gaat op haar fiets naar haar werk. Fietsen is voor haar een manier om haar hoofd leeg te maken en fysiek actief te zijn. Anja werkt in het ziekenhuis als medisch specialist. Ze geniet van haar werk. Ze is een betrokken arts en een prettige collega waar je op kan bouwen.

Haar vrienden beschrijven haar als hartelijk, vrolijk en uiterst positief, een vrouw die het de ander graag naar de zin maakt, gastvrij, aanhankelijk en warmhartig is.

Anja is nieuwsgierig naar het leven, een intelligente, leergierige dame, respectvol, en makkelijke benaderbaar. Ze heeft geen extravagantie nodig om gelukkig te zijn.
Geluk zit in kleine dingen, je moet het alleen willen zien.

 

Elkaar claimen past niet bij Anja.

Balans is het sleutelwoord in Anja leven, of het nu gaat om balans met zichzelf, haar partner, of haar omgeving. Ze begrijpt dat hard werken en vrije tijd in evenwicht moeten zijn.

Wat haar gelukkig maakt?
Samen wakker worden, lekker blijven liggen en een krant en dan bij de bakker een croissantje halen. Bezig zijn in haar heerlijke tuin, koken en bakken voor vrienden en familie, inhoudelijke gesprekken over de maatschappelijke ontwikkelingen of fijne gesprekken met haar kinderen, geraakt worden door een mooi concert of een kunstwerk in een museum, en uitgebreide fietstochten met wind door het haar.

Ze koestert haar huis in Spanje, te midden van de natuur, omgeven door fruitbomen, met een grote houten tafel waar samen gegeten, wijn gedronken, gepraat en gelachen wordt.

Elkaar vrij laten en blij zijn elkaar weer te zien…. Anja: “Ik kijk er nu al naar uit wanneer wij zondag ochtend samen in bed een cappuccino drinken!’

En jij, de man die Anja wil ontmoeten? Jij hebt je leven goed op orde, geniet van je werk of hobby’s, en je hecht waarde aan je familie en vrienden. Je houdt van zowel gezelligheid en mensen om je heen als rustige momenten waarbij jullie samen in stilte kranten lezen of lachen om kleine dingen. Humor is voor jou belangrijk. Je bent een lange man, goed verzorgd,  stabiel, en je staat nog midden in het leven. Je houdt ervan om nieuwe dingen te ontdekken of leren.

Samen zijn betekent voor jullie het delen van alledaagse dingen, samen op avontuur gaan of tijd doorbrengen met jullie eigen vrienden.
Elkaar begroeten met een kus bij aankomst en een warme knuffel bij vertrek.

In jullie relatie is er harmonie; jullie kunnen jezelf zijn en alles openhartig bespreken, met veel lachen als belangrijk ingrediënt.

Wil jij Anja – in kennismaking graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan