66 jaar
Zuid-Holland

Ontmoet Ank

Verzorgd Slordig
rustig energiek
Betrokken afstandelijk

Waar water is, is Ank.
Of dat nou in de sneeuw is of op het water.

Ank, een energieke vrouw die levenslust en warmte uitstraalt. Na jarenlang met toewijding als mantelzorger voor haar man te hebben gezorgd, heeft ze het verlies van haar geliefde verwerkt en staat ze open voor nieuwe kansen in het leven. Met haar  twee volwassen kinderen die hun eigen weg zijn gegaan en zelfstandig een fijn leven hebben opgebouwd, koestert Ank een sterke en liefdevolle band.

In de omgang met haar uitgebreide familie en vriendenkring stopt Ank veel energie. Ze is een actieve vrouw die van het leven geniet. Ze doet alles met passie. Of het nu gaat om het ondernemen van citytrips, wintersportvakanties, varen of zeilen,  of om tuinieren, lezen, cultuur snuiven Ank staat altijd open voor nieuwe ervaringen. Ze deelt graag haar liefde voor lekker koken, zowel thuis voor aangenaam gezelschap als in gezellige restaurants met vrienden en familie

Ank is een vrouw die veel liefde te geven heeft en is nu op zoek naar een lieve man om samen een nieuw thuisgevoel te creëren. Ze verlangt naar een liefdevolle, actieve en goed verzorgde man met een brede interesse. Misschien weduwnaar die positief terugkijkt op zijn verleden zou perfect zijn, zeker als hij net zo kan genieten van winter- en/of watersport als zij.(is natuurlijk geen must)
Ank hoopt een partner te vinden waarmee ze een team kan vormen om samen het leven te verkennen en te genieten van alle mooie momenten die nog gaan komen. Liefde delen en samen een toekomst opbouwen zijn haar wensen, en ze kijkt ernaar uit om die speciale persoon te ontmoeten en samen dit nieuwe hoofdstuk in haar leven te beginnen.
Zou jij dit avontuur met Ank aan willen gaan?
Neem contact op.

.

Laat liefde de gids zijn van je hart, want waar liefde is, bloeit het leven volop.

Wil jij Ank graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan