60 jaar
Utrecht

Ontmoet Emmy – in kennismaking

extrovert introvert
vrouwelijk stoer
warm nuchter

Samen de Santiago-route wandelen en onderweg filosoferen over alles wat het leven ons brengt?

Een intelligente, gepassioneerde vrouw, diepgaand met een vleugje humor, en met een sterke fysieke en emotionele connectie.

Passie, liefde, vertrouwen, extravert, spontaan, gevoelig, snelle denker, slim, leergierig, voor elkaar zorgen en er voor elkaar zijn, humor die als een rode draad door haar leven loopt – dat is Emmy. Haar opgewekte glimlach, stralende ogen en lang, donkerblond haar stralen pure vrouwelijkheid uit.

Emmy staat bekend om haar vriendelijkheid, optimisme en haar warme hart voor anderen.
Ze heeft fijne sociale contacten die ze graag ziet, maar na een drukke week waardeert ze ook momenten van alleen zijn.
Een intelligente dame, ze is een snelle denker en doener, met een open geest die altijd nieuwe mogelijkheden ziet. Voor haar is een dag zonder gelach als een nacht zonder sterren – ondenkbaar.
Ze filosofeert over maatschappelijke onderwerpen en is benieuwd naar de mening van anderen. Emmy zet zich graag in voor anderen en draagt graag bij aan de samenleving.

Voor Emmy gaat liefde verder dan minnaars zijn; het gaat om het vinden van een zielsverwant, een metgezel voor het leven.

Emmy is geboren in Brabant, in een familie van ondernemers, en heeft rechten gestudeerd aan de universiteit. Ze heeft op verschillende plaatsen in Nederland gewoond en woont nu in een sfeervol huis in hartje Utrecht. Haar carrière in de gezondheidszorg is uitdagend en ze doceert ook aan een HBO-school.

Ze is eerder getrouwd geweest en heeft twee volwassen kinderen opgevoed, die haar zeer dierbaar zijn. In haar vrije tijd houdt Emmy van wandelen en van het bewegen in het algemeen. Ze brengt tijd door met haar vader die in regio Breda woont, geniet van quality time met haar kinderen en gaat graag uit eten met vriendinnen , sporten of dansen.

Een weekend met Emmy zou gevarieerd zijn. Samen pittoreske stadjes verkennen, musea bezoeken, lange wandelingen maken in de natuur (zo heeft ze de Brabantse kloosterroute gewandeld), fietsen, ontspannen op de bank met een film of genieten van een goed boek in de tuin. Af en toe een kleinschalig festival bezoeken, zoals Appelpop, behoort ook tot de mogelijkheden. Heb je een leuk idee voor een weekendje weg? Emmy staat er zeker voor open!

 

Wat vakanties betreft, is Emmy geen strandligger. Ze houdt eerder van avontuur, zowel dichtbij als ver weg. Ze geniet van wandelvakanties in de ongerepte natuur, ontdekt graag oude kloosters en culturen en maakt stedentrips naar interessante bestemmingen.

Emmy zoekt een man met passie voor het leven, iemand die zijn eigen overtuigingen volgt. Een man die kansen ziet, zijn eigen pad volgt, maar ook verlangt naar een sterke fysieke en emotionele connectie.

Samen plezier hebben staat hoog in het vaandel.

Wil je kennismaken met Emmy? Laat het ons weten!

Wil jij Emmy – in kennismaking graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan