60 jaar
Utrecht

Ontmoet Anne

extrovert introvert
vrouwelijk stoer
warm nuchter

Beauty & The Brains

Anne is als een warme zomeravond, doordrenkt van passie en romantiek. Haar opgewekte glimlach, stralende ogen en lang, donkerblond haar stralen pure vrouwelijkheid uit. Hoewel ze zich formeel kleedt voor haar werk, kiest ze in haar vrije tijd graag voor casual kleding.

Passie, liefde, vertrouwen, extravert, spontaan, zeer lief, gevoelig, snelle denker, slim, voor elkaar zorgen en er voor elkaar zijn, humor dat als een rode draad door haar leven loopt – dat is Anne.

Anne staat bekend om haar vriendelijkheid, optimisme en haar warme hart voor anderen. Ze omarmt graag de warmte van menselijk contact, maar na een drukke week waardeert ze ook momenten van alleen zijn. Een intelligente dame,  ze is een snelle denker en doener, met een open geest die altijd nieuwe mogelijkheden ziet. Voor haar is een dag zonder gelach als een nacht zonder sterren, en ze grijpt elk moment van vreugde met beide handen aan. Anne zet zich graag in voor anderen en draagt graag bij aan de samenleving.

 

Voor Anne gaat liefde verder dan minnaars zijn; het gaat om het vinden van een zielsverwant, een metgezel voor het leven, iemand met wie ze de prachtige symfonie van het bestaan kan delen.

Geboren in Brabant, in een ondernemersgezin, heeft Anne rechten gestudeerd aan de universiteit. Ze heeft op verschillende plaatsen in Nederland gewoond en woont nu in een sfeervol huis in hartje Utrecht. Haar carrière in de gezondheidszorg is uitdagend en ze doceert ook aan een HBO-school. Ze is eerder getrouwd geweest en heeft twee volwassen kinderen opgevoed, die haar zeer dierbaar zijn.

In haar vrije tijd houdt Anne van wandelen en van het bewegen in het algemeen. Ze brengt tijd door met haar vader die in regio Breda woont, geniet van quality time met haar kinderen en gaat graag uit eten met vriendinnen of sporten. Dansen, vooral Salsa, is haar passie, hoewel ze dat de laatste tijd minder vaak doet.

Een weekend met Anne zou afwisselend zijn. Samen kunnen jullie pittoreske stadjes verkennen, musea bezoeken, lange wandelingen maken in de natuur, fietsen, boodschappen doen, ontspannen op de bank met films of genieten van een goed boek in de tuin. Af en toe kunnen jullie misschien zelfs een kleinschalig festival bezoeken, zoals Appelpop. Heb je een leuk idee voor een weekendje weg? Anne staat er zeker voor open!

Wat vakanties betreft, is Anne geen strandligger, Ze houdt eerder van avontuur, zowel dichtbij als ver weg. Ze geniet van wandelvakanties in de natuur en stedentrips naar interessante bestemmingen.

Anne zoekt een man met passie voor het leven, iemand die zijn eigen overtuigingen volgt. Een man die kansen ziet, zijn eigen pad volgt, maar ook verlangt naar een sterke fysieke en emotionele connectie. Eerlijkheid,  goed samen kunnen praten, doorzettingsvermogen en vooral humor zijn belangrijk voor haar.

Samen plezier hebben is van essentieel belang.

 

Wil jij Anne graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan