63 jaar
Midden- Nederland

Ontmoet Anje

Natuur Cultuur
Druk rustig
Betrokken afstandelijk

Anje kijkt graag door de lens van de camera om zich te verwonderen!

Anje, een bijzondere vrouw van 63 jaar uit Midden Nederland, die op zoek is naar een levenspartner om samen volop te genieten van het leven.

Anje is een vrouwelijke, lieve, verschijning met een naturelle uitstraling. Ze valt op door haar openheid en zachtaardigheid. Met een rustige en behulpzame aard straalt ze een bijzondere energie uit, zowel in haar dagelijkse leven als in haar sportieve activiteiten. Anje is een sporter en is te vinden op het volleybalveld, de tennisbaan, op de fiets of in de natuur voor wandelingen. Haar energie en sportiviteit worden echter evenwichtig aangevuld door haar vermogen om te genieten van gezellige momenten, zoals samen eten met vrienden of familie, een film thuis of in de bioscoop en ontspannen met een goed boek bij de houtkachel. 

Vol enthousiasme zingt Anje in een koor, als zij op het podium staat heeft ze een uitstraling waar je snel warm van wordt. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk.

Een andere passie van Anje is fotografie. Ze trekt graag de natuur in om de schoonheid van kleine details vast te leggen door de lens van haar camera. Het genieten van de natuur staat centraal in haar vrije tijd. In vakanties verkent ze graag mooie plekken met haar buscamper, waarbij wandelen en zwemmen in de natuur hoog op haar lijst staan. In de winter gaat Anje graag op wintersport om ook in die periode van het jaar actief bezig te zijn en de natuur op een andere manier te beleven.

Naast haar actieve levensstijl is Anje ook een zorgzaam persoon. Ze staat graag voor een ander klaar en heeft een bijzondere band met haar broer die in een instelling woont. 

Anje is op zoek naar een levenspartner die net als zij volop kan genieten van de natuur. Ze zoekt iemand die actief en energiek is om samen op avontuur te gaan, maar die ook de rust kan waarderen van samen thuis genieten van alledaagse dingen. Ze zoekt een partner om op gelijkwaardige basis te sparren, te filosoferen en er simpelweg voor elkaar te zijn.

Wees vriendelijk, open en eerlijk. Als je dit aan anderen geeft, krijg je het vaak ook weer terug.

Wil jij Anje graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan