56 jaar
Nijmegen

Ontmoet Annemarie

stilzitten bewegen
aanwezig stil
mensen mens op zichzelf

Maak kennis met Annemarie, een levendige, energieke en sportieve vrouw van 56 jaar uit Nijmegen. Annemarie straalt vrolijkheid en spontaniteit uit. Ze heeft een stralende lach, donkerblond haar dat ze meestal opsteekt.

Ze is een leuke, sociale, praktische en zorgzame vrouw. Haar vrienden, leerlingen en collega’s waarderen haar humor, nuchterheid, positiviteit en loyaliteit.

Tegelijkertijd is Annemarie een sterke persoonlijkheid en laat ze niet over zich heen lopen. Familie is belangrijk voor haar, ze komt uit een liefdevol gezin waar zorg en aandacht voor elkaar centraal stond.

Annemarie is een natuurliefhebber en geniet van buiten zijn en sporten, zoals tennis en volleybal. Ze vindt het leuk om af en toe naar een cabaretvoorstelling, film of concert te gaan. Samen dingen doen vindt ze belangrijk.

Griekenland heeft een speciaal plekje in haar hart.

De heerlijke sfeer, prachtige natuur en vriendelijke mensen maken haar blij. Maar ze staat ook open voor andere bestemmingen!

Ze zoekt een partner die geïnteresseerd is in de wereld, een eigen mening heeft, doortastend is en gevoel voor humor heeft. Iemand die haar warmte kan beantwoorden en met plezier door het leven gaat.

Voor Annemarie is het belangrijk in een relatie om samen plezier te hebben, elkaar te ondersteunen en vooral warmte, genegenheid en een fysieke en emotionele verbondenheid te ervaren. Ben jij iemand die zich hierin kan vinden? Zou je graag Annemarie willen ontmoeten? Laat het ons weten!

Wil jij Annemarie graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan