Bart, 67 jr., Gelderland

Een rustige man, rots in de branding, heel open en sociaal. Maakt makkelijk contact, soms van binnen wat verlegen. Houdt van het dorp waar hij opgegroeid is en nog steeds woont. Een prachtig dorp in de Achterhoek op de grens met Duitsland.

Verzorgd, modern gekleed, normaal postuur. Grijsblauwe ogen, open blik, donkerblond-grijzend haar. Niet getrouwd geweest, geen kinderen. Bart is zorgzaam, is ook lang de steun en toeverlaat voor zijn ouders geweest. Inmiddels zijn ze overleden. Toen ook nog zijn pensioen in zicht kwam, ontstond er eindelijk ruimte om zijn eigen leven invulling te geven.

De eerste stap, om op zoek te gaan naar een nieuwe vriendin, is genomen. Bart verheugt zich op zijn ‘vrije toekomst’ en wil elke verandering die dit in zijn leven teweeg brengt, omarmen.

Bart is graag bezig. Met zijn technische achtergrond (HBO) helpt hij vriend en familie waar hij kan. Graag buiten, fietsen, wandelen (zou misschien wel een hond willen in de toekomst), speelt volleybal, of pakt zijn motor om lekker te toeren.

Hij is muzikaal, zingt in een mannenkoor, kan zowel klassieke- als pop/rock/jazzmuziek waarderen. Bart houdt van musea bezoeken, mooie dingen bekijken.

Bij Bart past een gezellige, zelfstandige vrouw, een lieverd. Mag ook best wat daadkrachtig zijn. Initiatief nemen moet van twee kanten komen. Hij zoekt gelijkwaardigheid, verbinding, er kunnen zijn voor elkaar. Samen een goed gesprek hebben, maar ook de alledaagse dingen kunnen delen. Er samen op uittrekken, elkaar en elkaars wereld ontdekken.

Op zoek naar de liefde. Naar jou? Ga kennismaken!

Wil je deze leuke single ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat hebt gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×