Christina, 54 jr. Zuid-Holland

Ze is geestig, consciëntieus, open denkend, milieubewust en creatief. Ze zoekt een man met inspiratie, humor, nuchter, niet materialistisch, flexibel en met passie

Christina is werkzaam als arts en vervult tevens verschillende rollen binnen bv de opleiding en beroepsvereniging. Ze heeft een goede work-life balance gevonden en heeft zo de tijd voor hobby’s en mantelzorg.

Vriendschappen zijn haar dierbaar en daar investeert ze in. Regelmatig nodigt ze haar vrienden uit voor een heerlijke maaltijd. Ze leest veel en heeft een brede interesse. Van kunst tot wetenschap. Is creatief met taal of materiaal. Altijd bezig en in ontwikkeling.

Vakantie is een combinatie van rust, activiteiten, cultuur en natuur. Geen mens voor geplande en georganiseerde reizen, liever zelf ontdekken.

Christine is open minded, heeft een vrije en creatieve geest. Is ruimdenkend, intelligent, heeft diepgang en zoekt naar de verbinding. Veel humor, oplossingsgericht, ziet altijd mogelijkheden. Analyticus maar bovenal een warm en bevlogen mens.

Ze wil graag een intelligente,  onconventionele, out of the box denkende man ontmoeten, breed ontwikkeld, met zeer uiteenlopende interesses. Iemand die duurzaamheid een warm hart toe draagt. Een authentiek persoon, met een humoristische en vrije geest. Energiek, heeft een gezonde leefstijl en is in balans. Een flexibele, humoristische  man met inspiratie, nuchter, niet materialistisch en met passie

Elkaar uitdagen maar ook beschermen. Elkaar vrijlaten in verbondenheid.

Wil je deze leuke single ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×