69 jaar
Zuid-Holland

Ontmoet Ellen – in kennismaking

stabiel zweverig
afwachtend ondernemend
spontaan gepland

Ellen beseft als geen ander, dat het leven eindig is. Vandaar dat ze zich ook volmondig heeft voorgenomen vooral intens te gaan genieten van het leven. Ze wil het leven volop vieren!

Sinds enkele jaren is ze weduwe. Ze heeft een warme band met haar 3 kinderen en hun gezinnen. Ze heeft haar leventje op orde en geniet, maar mist echt de gezelligheid van een partner in haar leven.

Haar interesses zijn zeer divers. Kunst en cultuur, maar ook Lezen, wandelen en fietsen zijn manieren om de schoonheid van de natuur te verkennen en te beleven. Haar creatieve kant komt tot uiting in haar schilderkunst en wat pianospelen.

Ellen is een bescheiden vrouw, die zich absoluut niet op een voetstuk wil plaatsen en vindt het ook niet prettig als en ander dat doet.

Thuis geniet ze ervan vrienden uit te nodigen om samen heerlijk te koken en samen te eten. Avondvullend tafelen met gesprekken met een (schater)lach en een traan.

Haar vakanties zijn heel divers geweest maar ze  bezoekt graag de Provence in Frankrijk.  Ze vindt daar rust tussen de lavendel en de typische Franse dorpjes. Heerlijk om in die mooie omgeving, samen met een goed glaasje wijn op een gezellig terras te zitten en te genieten van de sfeer.  Uiteraard staat ze ook weer open voor de voorkeuren van haar toekomstige partner.

Graag wil ze het fijne leven dat ze heeft, delen met een lieve, trouwe, energieke man, die net als zij wil genieten van de kleine dingen die ertoe doen.

Haar levenshouding is meestal positief.  Ze denkt vooral in oplossingen. Ze gelooft in openheid, eerlijkheid, oprechtheid en betrouwbaarheid, als basis van een mooie relatie. Ze is spontaan en relativeert met een vleugje humor.

In “real life” is ze nog geen man tegen gekomen, waarmee ze gelukkig zou kunnen worden.
Ben jij een gemoedelijke, rustige, charmante, tevreden, vrolijke man die positief in het leven staat?
Reageer en wie weet ben jij die man die met haar op date gaat!

Samen op avontuur gaan.
Samen elkaar, de omgeving, de wereld verkennen.
Samen opnieuw mooie momenten beleven en dus weer mooie herinneringen te maken.
Samen het beste in elkaar naar boven halen,
om uiteindelijk individueel en samen nog gelukkiger te worden.

 

Wil jij Ellen – in kennismaking graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan