Eva, 80+ Amsterdam

Ziet er veel jonger uit dan haar leeftijd, ze is fit, graag bezig, een gezelligheidsmens. Slank, verzorgd en vrouwelijk gekleed, kort bruin haar, blauwe pretogen en een gulle lach.

Vrolijk, sociaal, ziet kansen, loyaal, plezierig in de omgang. Begripvol, put uit haar eigen levenservaring. Mensen kunnen goed met haar praten, ze houdt van diepgang. Eva is direct, heel open, soms een flapuit maar een zachte, warme vrouw.

Het leven gaat niet over rozen, toch er is altijd wel een reden te vinden om het leven te vieren! En dat doet Eva liefst samen met een gezellige man.

Lang geleden gescheiden, fijne band met haar kinderen en kleinkinderen. Familiemens, maar ze lopen de deur niet plat bij elkaar. Actief, veel energie, houdt van tuinieren. Staat midden in het leven, in haar werkend leven accountmanager met een hobbymatige interesse voor psychologie, doet nu vrijwilligerswerk, volgt de actualiteiten. Leest graag. Heeft een mening over wat er in de wereld speelt. Is filosofisch/spiritueel ingesteld.

Rijdt auto.

HIJ: Breed geïnteresseerd, verzorgd, modern, slank, jong en soepel in lichaam en geest. Sterke man, evenwichtig karakter. Lief, ook zorgzaam, een mannelijke man die warmte en aandacht kan geven én ontvangen.

De balans (IQ/EQ maar ook de financiële kant) moet in de relatie goed zijn.

Hartelijkheid, elkaar wat gunnen zonder te willen claimen maar wel voor elkaar gáán! Elkaar uitdagen, samen avonturen gaan beleven.

Wil je deze leuke single ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat hebt gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×