66 jaar
Zuid-Holland

Ontmoet Evelien

Verzorgd Slordig
rustig energiek
Betrokken afstandelijk
Japan

Reizen is naar jezelf kijken met een andere achtergrond.

Evelien, een energieke vrouw die levenslust en warmte uitstraalt. Na jarenlang met toewijding als mantelzorger voor haar man te hebben gezorgd, heeft ze het verlies van haar geliefde verwerkt en staat ze open voor nieuwe kansen in het leven. Met haar twee volwassen kinderen die hun eigen weg zijn gegaan en zelfstandig een fijn leven hebben opgebouwd, koestert Evelien een sterke en liefdevolle band.

Evelien is een actieve en gepassioneerde vrouw die volop van het leven geniet. Of het nu gaat om citytrips, wintersportvakanties, varen, zeilen, verre reizen of tuinieren, lezen en cultuur snuiven, Evelien staat altijd open voor nieuwe ervaringen. Ze deelt graag haar liefde voor lekker koken, zowel thuis voor aangenaam gezelschap als in gezellige restaurants met vrienden en familie.

Evelien heeft een hart vol liefde en is op zoek naar een bijzondere man om samen een nieuw “thuis” te creĆ«ren. Ze verlangt naar een liefdevolle, actieve en goed verzorgde man met een brede interesse. Een man die positief terugkijkt op zijn verleden en net als zij kan genieten van mooie verre reizen. Helemaal leuk als hij houdt van Wintersport- of watersportactiviteiten. Uiteraard is dit geen must.

Evelien hoopt een partner te vinden waarmee ze een hecht team kan vormen om samen het leven te verkennen en te genieten van alle prachtige momenten die nog gaan komen. Liefde delen en samen een toekomst opbouwen zijn haar grootste wensen, en ze kijkt ernaar uit om die speciale persoon te ontmoeten en samen dit nieuwe hoofdstuk in haar leven te beginnen.

Voel jij je aangetrokken om samen met Evelien mooie landen te gaan ontdekken?

Neem contact op! Graag vertellen we meer over Evelien.

Laat liefde de gids zijn van je hart, want waar liefde is, bloeit het leven volop.

Wil jij Evelien graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan