67 jaar
Midden-Nederland

Ontmoet Frank

klassiek modern
romantisch nuchter
dieren mensen

Dierenvriend en paardenman Frank wil knallen in zijn leven. Liefst samen, in een leven waarin je elkaar aanvult.

Verzorgde, actieve man, slank, sportief figuur, jong van lijf en geest. Intelligent, ondernemend, liberale denker, gepassioneerd, leidinggevend, nog volop aan het werk. Communicatief vaardig, krachtige persoonlijkheid, rechtdoorzee, weet wat én hoe hij het wil. Gevoel voor humor, ook gevoelig en reflectief. Zijn paard is zijn spiegel, daar leert hij elke dag van.

Frank is selectief in zijn vriendschappen, geen allemansvriend, wel ongelooflijk trouw en zorgzaam voor wie hem lief is.

Weduwnaar, vertelt vol warmte en tederheid over zijn huwelijk. Een gevoelsmens, is open over wat hem bezighoudt en ook wezenlijk geïnteresseerd in de ander.

Woont in een heerlijk hoekhuis, ruime tuin en uitzicht op een natuurgebied, strandje bij de plas naast de deur. Prachtig uitzicht. Zijn huis is met zorg en smaak ingericht, verzorgd en opgeruimd.

Houdt erg van muziek (veel klassiek). Kan goed koken, ontvangt graag vrienden, houdt van gezelligheid en organiseert graag een kleine partij of borrel.

Frank is een enorme dierenvriend en zijn paard en kat krijgen de aandacht en tijd die ze verdienen. Hij zou best een hond willen hebben maar dat is (met hoe zijn leven er op het moment uitziet) niet praktisch.

Hij is graag in de natuur, paardrijden, wandelen, fietsen, zeilen, maar ook lekker thuis, tuinieren of klussen in/om zijn huis.

Gedurende de week volgt hij dressuurlessen en traint hij met zijn paard. Het weekend is voor ontspanning. Heerlijk in de vroege ochtend een buitenrit maken, wanneer het bos ontwaakt, de vogels fluiten en de reeën zich nog laten zien. Frank zou het geweldig vinden om deze momenten met zijn partner te kunnen delen.

De vrouw

De vrouw waar Frank naar op zoek is, is jong(er, 45-55 jaar), aantrekkelijk, slank, dynamisch. Ze is elegant, vrouwelijk, heeft uitstraling. Type ‘paardenmeisje’. Een vrouw die sprankelt, lééft!

Ze is intelligent, heeft een sterk karakter, is een goede sparringpartner, beide benen op de grond, heeft pit en een goed gevoel voor humor. Ze is energiek en gepassioneerd. Ze kan tegenwicht bieden, aansluiten, samen sterk, samen mag het bruisen! Gelijkwaardigheid, elkaar steunen.

De juiste klik, aantrekkingskracht, chemie of hoe je het ook wilt noemen, er moet in de ontmoeting iets ontstaan dat doet verlangen naar meer. Naar een leven samen opbouwen.
Er sámen voor gáán!

Wil jij Frank graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan