Frits, 40+, WO, Noord-Holland

Sportief, energiek en intelligent.
Charmant, galant, gastvrij en zorgzaam.
Beschaafd, respectvol, beleefd en vrolijk.
Romantisch, attent en verrassend.
Familieman.

Zomaar wat eigenschappen die bij Frits passen.
Wil je hem leren kennen? lees dan zijn beschrijving en neem contact op! Wie weet ben jij dan diegene die met hem op (gratis) date mag.

Frits is een geslaagde, intelligente ondernemer, op het juridisch vlak in Noord-Holland.
Hij heeft eigenlijk niet te klagen en leeft een heel fijn leven. Hij prijst zich dan ook erg gelukkig.
Hij heeft een goede band met zijn familie en is zeer trouw aan zijn vrienden. Frits vindt het dan ook belangrijk, iedereen de aandacht te geven die hij/zij verdient. Hij nodigt graag mensen uit bij hem thuis om ze gastvrij te verwennen met een heerlijke maaltijd en een goed glas wijn. Regelmatig gaan ze ook gezellig samen naar een goed restaurant.
Hij geniet ervan een weekendje weg te gaan, een stad te bezoeken. Alleen of met vrienden. Vakanties zijn voor hem zeer divers, maar enig comfort mag niet ontbreken. Met regelmaat bezoekt hij de schouwburg voor bijv. een mooie musical of naar een leuke cabaretier.  Heerlijk een avond lachen. Wekelijks traint hij met een PT en speelt hij graag een potje tennis. Een  gezonde leefstijl met sport vindt hij belangrijk.
Eigenlijk heeft hij een brede interesse, maar het allerbelangrijkste is voor hem, met wie hij op pad gaat. Is het gezelschap goed, dan geniet hij al. Frits is iemand die van het leven geniet maar ook open staat voor de interesses van de ander en zich graag laat enthousiasmeren. Zelf neemt hij ook initiatief om spontaan acties en uitjes te organiseren voor een ander.
Samen genieten voelt toch beter dan alleen genieten.

Frits is een zorgzame, gastvrije man met klassieke waarden en normen .  Hij is zeer sociaal en maatschappelijk betrokken met wat er in de wereld speelt. Hij vindt het belangrijk dat je, met wie je ook om gaat, respectvol bent naar elkaar en het liefst met een vleugje humor.

Toch mist hij het, om zijn prettige leven niet met een zorgzame, zelfstandige, vrolijke en positieve vrouw te kunnen delen.  Een vrouw die begrijpt dat ondernemer zijn geen 9-5 baan is. Al geeft hij aan minder te willen gaan werken, als hij zijn grote liefde tegenkomt.
Een lieve vrouw waar hij een mooie toekomst en wellicht een leuk gezin mee kan opbouwen.

Ben jij een vrouw tussen de 34-39jr. Herken jij jezelf in de vrouw waar Frits naar op zoek is?  Reageer dan op deze beschrijving.

Wie weet gaan jullie samen een zonnige, romantische zomer tegemoet.

Wil je deze leuke single ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat hebt gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×