Gea, 39jr. Den haag

Gea is een charmante, sportieve verschijning met een vrolijke lach. Aan de ene kant serieus maar ze heeft zeker ook een speelse kant. Humor vindt ze dan ook erg belangrijk in een relatie.

Ze woont in een mooi appartement in een herenhuis, aan de rand van de stad. Ze kan dan ook alles lopend of op de fiets bereiken.
Gea is een Nederlandse, maar in Brussel (Frans gedeelte) opgegroeid in een internationaal gezin. Ze spreekt meerdere talen. Zelf is ze o.a. door haar werkzaamheden bij de ambassade ook internationaal georiënteerd. Ze heeft 2e WO Europese opleidingen gevolgd, maar bijv. ook een zwemopleiding en een opleiding tot coach.
Naast haar fulltimebaan is ze graag sportief bezig. Heel veel zwemmen en wandelen. Ze vindt een gezonde levensstijl erg belangrijk voor geest en lichaam.
Daarnaast heeft ze heel veel affiniteit met klassieke muziek. Dit is echt een belangrijke basis in haar bestaan.  Het geeft haar rust. Ze bezoekt dan ook graag klassieke concerten en opera’s.  Gekscherend geeft ze aan dat ze in het verkeerde tijdperk is geboren. Ze geniet daarnaast ook van een mooie film of een kunstmuseum of een avond gezellig eten met vrienden of familie.
Ze heeft fijne vrienden, familie en een sociaal netwerk om zich heen.

Haar karakter: Positief, zorgzaam, rustig, enthousiast, doorzetter, zelfstandig en gedisciplineerd.  Een mix van intro-extravert. Houdt erg van de Franse en Engelse humor.

Ze zoekt een zorgzame man met een brede interesse en Europees georiënteerd. Het zou prettig zijn als hij klassieke muziek kan waarderen of in ieder geval kan accepteren dat het voor Gea belangrijk is.
Oprechte aandacht en interesse tonen in elkaar.

Wil je deze leuke single ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×