69 jaar
Midden/Oost NL

Ontmoet Gerda

Vrolijk Pesimistisch
Huiselijk Altijd op pad
Nuchter Dromerig

Gerda, een levendige en kleurrijke vrouw, is als een boek met pagina’s vol verrassingen die pas onthuld worden na meerdere ontmoetingen.

Haar persoonlijkheid straalt levenslust uit en wordt vaak jonger geschat dan haar kalenderleeftijd, een mysterieuze vonk die haar jeugdig laat voelen.

Ze heeft een vrolijke lach, levendige ogen, ze straalt energie uit en is een fascinerende gesprekspartner die op de hoogte is van vele onderwerpen.

Gerda is academisch geschoold en werkzaam geweest in de gezondheidszorg op diverse niveaus

Het vuur in Gerda brandt het mooist wanneer ze in contact is met anderen, wanneer interactie haar energie geeft.

Ze is een echte mensenmens, haar opgewekte karakter is voor de ander vaak een bron van warmte en troost.

Haar humor is als een vonk die in de meest onverwachte momenten tevoorschijn komt, en vreugde en lichtheid geeft.

Na 23 jaar lang met zorg en aandacht voor haar overleden man te hebben gezorgd, weet ze wat zorgzaamheid en attentie werkelijk betekenen.

 

Gerda straalt vitaliteit uit en haar brede interesses, inclusief een diepe liefde voor kunst en cultuur, maken haar een boeiende metgezel.

Ze is als een laatbloeier, waarvan sommige talenten pas later in haar leven tot volle bloei zijn gekomen. Ze ontdekt nog steeds nieuwe mogelijkheden in zichzelf, en dat houdt haar geest jong en avontuurlijk.

Ze is capabel om haar eigen weg te gaan, maar diep van binnen verlangt ze naar een knus, harmonieus samenzijn met gelijkwaardigheid, warmte en liefde, waarbij er ook plaats is voor fysieke intimiteit.

Gerda vindt rust in de knisperende bladeren tijdens een boswandeling, maar vooral ook in een huiselijke sfeer zoals een gezellig samenzijn met vrienden thuis of in de bladzijden van een boek.

Ze kijkt ook graag naar sportevenementen of een spannende serie. Haar liefde voor muziek is als een emotionele reis die ze graag met anderen deelt.

Ze heeft een voorliefde voor zee, strand, duinen, zonsop- of ondergang en af en toe genieten van diverse Europese vakantiereizen is haar manier om op te laden.

Gerda kan worden omschreven ” als een gloedvolle, rode wijn die beter wordt met de jaren en een zachte afdronk heeft”, maar ook als “een sprankelende, bruisende vrouw.”

Haar charmante persoonlijkheid wordt door velen gewaardeerd. Gerda is een unieke combinatie van hoogopgeleid, sociaal bewogen en financieel onbezorgd, en tegelijk nuchter. Voor haar draait het leven niet om meer en meer, maar om het vinden van het juiste evenwicht.

Ze wordt gelukkig van SAMEN zijn, DELEN, zich veilig voelen een thuis hebben en een arm om haar heen. Een intiem, diepgaand of  juist luchtig en warm gesprek maakt haar dag compleet..

Eerlijkheid is voor haar van onschatbare waarde, zelfs als dat soms uitdagend kan zijn.

Gerda is als een zomerse zonsondergang die de wereld verwarmt en verlicht, en ze hoopt iemand te vinden die deel wil uitmaken van haar kleurrijke avontuur

.

Wil jij Gerda graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan