71 jaar
Overijssel

Ontmoet Guido – in kennismaking

Diepgang Oppervlakkigheid
proactief terughoudend
diepgang oppervlakkigheid

Guido – rustig, welbespraakt, communicatief zeer vaardig, niet op de voorgrond maar wel duidelijk aanwezig. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan – dat is zijn motto.

Guido is geboren en getogen in het zuiden van Nederland in 1953. Zijn levenspad heeft hem via steden als Nijmegen en Wageningen uiteindelijk naar het prachtige Zwolle gebracht, waar hij nu zijn thuis vindt. Met een achtergrond in de natuurwetenschappen heeft hij zijn carrière doorgebracht in diverse boeiende functies, van projectleider tot consultant, en heeft hij de wereld rondgereisd voor zijn werk.
Maar nu, na het beëindigen van zijn professionele verplichtingen, heeft hij zijn eigen bedrijfje gestart en is hij daarnaast op vrijwillige basis actief betrokken bij organisaties zoals het Rode Kruis.

Stilzitten is niets voor hem, dus vult hij zijn dagen met activiteiten zoals wandelen, fietsen en het verkennen van nieuwe plaatsen, zowel hier in Nederland als over de hele wereld.

Tolerantie en doortastendheid zijn twee eigenschappen die Guido kenmerken. Hij gelooft in open communicatie, wederzijds respect en het streven naar consensus, zowel in zijn werk als in zijn relaties.

Als de druk toeneemt, is hij degene die het voortouw neemt, een crisis aanpakt met vastberadenheid en een vleugje humor. Zorgzaamheid, realisme en loyaliteit zijn kernwaarden voor hem, en hij is altijd bereid om openhartig te zijn en diepgaande gesprekken te voeren.

Guido is een toegewijde vader en heeft een fijn huwelijk achter de rug met zijn overleden vrouw. Hij heeft genoeg dingen te doen maar alleen is maar alleen. Hij verlangt naar het leven met een lieve vrouw iemand met wie hij kan lachen, huilen, en avonturen beleven.

Guido zou graag een vrouw ontmoeten die net zo gepassioneerd is over kunst, cultuur en muziek als hij.

Iemand die houdt van lange wandelingen en het avontuur van het ontdekken van nieuwe plekken, zowel dichtbij huis als ver weg.

Hij is een fervent liefhebber van kunst, klassieke muziek, geniet van uitstapjes naar musea en theaters, en waardeert de schoonheid van de wereld om hem heen.
Hij verdwaalt graag in de bladzijden van een goed boek over bijvoorbeeld andere culturen en religies, filosofie, biologie of gewoon een roman.
Hij gaat het liefst enkele keren per jaar op vakantie binnen Nederland, Europa of wereldwijd waarbij hij graag de natuur opzoekt in combinatie met de lokale cultuur.
Guido is een echte mensen mens en wordt blij van contacten met anderen.

Als jij denkt dat jullie een match zouden kunnen zijn, dan kijkt Guido er naar uit om van je te horen.

Wil jij Guido – in kennismaking graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan