71 jaar
Zuidoost-Brabant

Ontmoet Hanne – in kennismaking

rustig druk
egoïstisch zorgzaam
vrouwelijk stoer

Lieve lach, begripvol, zacht, genieter.
Wees blij met elke dag en maak er iets leuks van!

Een jeugdige, charmante, aantrekkelijke dame. Ze is slank, draagt graag vrouwelijke jurken en moderne kleiding, heeft licht bruin/blond halflang haar, lieve lach en groene ogen. Ze is aangenaam en rustig in de omgang, heeft een zachte uitstraling.Twee volwassen kinderen en 2 kleinkinderen. Met allen heeft ze een warme band maar is geen oma die elke dag oppast.
Flexibel in haar tijd, reist veel, gaat graag op pad, wandelt.

Hanne heeft gewerkt als leidinggevende bij de receptie in een zorginstelling.

Ze heeft een sociaal hart en organiseert graag en de baan paste haar perfect. Inmiddels is ze gepensioneerd maar werkt 2 dagen per week als vrijwilligers.

Verder is ze makkelijk en breed in haar hobby’s. Ze heeft een aantal fijne vrienden en met hen gaat ze soms wandelen, soms naar de theater, naar de musical of naar de stad. Ze heeft geen al te drukke agenda, en mist dan ook een leuke vriend om samen op pad te gaan en fijne momenten te delen.

Ze reist graag, landen als Portugal, Frankrijk, Spanje of Kreta zijn haar favoriet. In de winter is ze liefst een maandje weg, bijvoorbeeld naar de Canarische Eilanden. Nederland vindt ze net zo leuk, lekker wandelen door de duinen of een historische stad bezoeken. In de avonduren leest ze graag, luistert naar muziek, kijkt actualiteitsprogramma’s, sportprogramma’s, vindt gezelschapspellen leuk.

Ze drinkt soms een wijntje, probeert gezond te eten en rookt niet. Huisdieren heeft ze niet maar vindt ze wel erg leuk. Hanne rijdt zonder problemen met de auto overal heen.

Qua karakter is Hanne zachtaardig, lief, zorgzaam, staat voor de ander klaar, ze heeft humor en zelfspot, daarnaast is ze doortastend en wil lekker opschieten als ze een doel heeft. Ze is zelfstandig maar het alleen zijn vindt ze veel te ongezellig.

De man die Hanne wil ontmoeten is vrolijk en gezellig, pakt graag een terrasje, heeft graag mensen om zich heen. Iemand die leuk vertelt maar zeker ook goed kan luisteren en belangstelling heeft voor de vrouw. Een goed verzorgde man, langer dan 177 cm.

Hij zoekt een maatje om leuke dingen mee te doen en rustig aan wil opbouwen naar een nieuwe relatie.

Wil jij Hanne – in kennismaking graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan