66 jaar
Oost Brabant

Ontmoet Henri

Avontuurlijk Bedachtzaam
Sociaal Einzelganger
Optimist Pessimist

Henri is een proactieve, slimme, doortastende, familieman, op zoek naar een vrolijke partner om samen erop uit te trekken, plezier beleven en op een rustige manier een fijne relatie opbouwen.

Henri is een slanke man, beweeglijk, met een brede lach, goed gekleed en goed verzorgd. Hij is mede-eigenaar van twee goed lopende bedrijven, weduwnaar en heeft twee zonen.

Henri woont in een mooi vrijstaand huis in een klein dorpje.

In zijn jeugd heeft hij genoten van de warmte van zijn gezin en tot op de dag van vandaag heeft hij een hechte band met zijn broers.
Henri is een verenigingsman. Het belangeloos inzetten voor het dorpsgemeenschap, de samenhorigheid en gezelligheid is hem veel waard. Hij is actief betrokken bij het dorpsleven en heeft fijne vrienden om hem heen.

Henri heeft vele avontuurlijke reizen gemaakt; hij wil ontdekken, ervaren en actief zijn. Tegelijk is hij blij met een weekje in Drenthe.

Henri wandelt heel graag en veel, fietst, zingt in een koor, gaat culturele activiteiten ondernemen, ontvangt graag vrienden thuis. Samen een mooie fietstocht maken, onderweg een cafétje bezoeken en kletsen over alles wat op je pad komt, dat maakt hem blij.

Henri is een echte ondernemer. Hij denkt in kansen, wil mensen laten groeien.

In zijn leven heeft hij in veel besturen gezeten, hij heeft een eigen mening, kan aansturen maar zoekt altijd naar de middenweg. Hij is toegankelijk, stabiel, loyaal, een doorzetter.

Bij Henri past een slanke, gezellige, actieve vrouw die van het dorpsleven kan genieten, van de sociale samenhorigheid, een vrouw die ook haar eigen hobby’s heeft, zelfstandig en breed ontwikkeld is en het geluk ziet in de kleine dingen om haar heen.

Een vrouw die van wandelen houdt, lekker actief is, wil reizen en rustig samen wil groeien naar een gezamenlijke toekomst.

Met zijn stabiele persoonlijkheid en verlangen naar een toekomstig avontuur, is Henri op zoek naar een partner om samen nieuwe herinneringen te creëren.

Wil je Henri ontmoeten? Laat het ons weten!

Wil jij Henri graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan