Jacky, 58 jaar

Hartelijke, spontane vrouw, aantrekkelijk, vrouwelijk en stoer. Halflang blond haar, blauwe ogen, sportief gekleed, slank postuur. No nonsens mentaliteit, zelfstandig, daadkrachtig. Heeft graag de teugels in handen. Liefst letterlijk, want het draait in haar leven vaak om de paarden.

Ze woont heerlijk buiten, landelijk maar aan de rand van de stad. Drukke administratieve baan in het onderwijs.
Jacky heeft een hecht sociaal netwerk, bestaande uit een paar goede vriendinnen en familie. Ze heeft zelf geen kinderen maar is dol op haar neefjes en nichtjes.

Ze is niet iemand die er in haar eentje veel op uit gaat, veel is leuker met z’n tweeën. Ze is een gezelligheidsmens. Is op een feestje de gangmaker. Ze is vrolijk en opgewekt. Een energieke vrouw, weet van aanpakken, loyaal. Altijd bezig, in de tuin, klussen, graag buiten.

Sportief gezien is er meer dan alleen de paarden. Jacky houdt van lange wandelingen, tennissen, (race-)fietsen, op wintersportvakantie of juist warmte en zon in de winter. Ze is geen type voor allerlei culturele expedities, kiest liever voor een weekje bijtanken.

De man die Jacky zoekt is groot, stoer en met een klein hartje. Een man met pit en passie. Positief, betrokken, sportief en actief. Samen dingen ondernemen, dingen delen, er zijn voor elkaar, respect en wederzijds vertrouwen. Hij hoeft echt geen paardenman te zijn. Naast de verbinding en het samenzijn is het fijn ook ieder je eigenheid te behouden en elkaar de ruimte hiervoor te geven.

Wil je deze leuke single ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×