64 jaar
Midden Brabant

Ontmoet Janne

Progressief Conservatief
Natuur Stad
Rationeel Emotioneel


If you have a garden and a library, you have everything you need

Ontmoet Janne, een buitengewone vrouw met een hart vol groen en sociaal engagement, vergezeld met een schat aan positiviteit en energie.

Janne is een unieke persoonlijkheid, gevormd door diverse studies die haar leven hebben verrijkt en haar horizon aanzienlijk hebben verbreed. Haar pad leidde haar naar de wereld van tuinarchitectuur, docentschap, kunst en (gezondheids)wetenschap, waardoor ze een opmerkelijk veelzijdige vrouw is geworden.

In het weefsel van Janne’s leven zijn enkele centrale begrippen verweven, als rode draden die haar passies en inzet illustreren. Liefde voor de natuur en planten, het vormgeven van tuinen met oog voor biodiversiteit, een passie voor kunst en het scheppen van schoonheid, en een diepgewortelde maatschappelijke betrokkenheid vormen de kern van haar bestaan.

Janne zet zich met toewijding in voor de kwetsbaren in de samenleving en ook voor de natuur/biosfeer. Haar betrokkenheid is voelbaar en haar bevlogenheid is aanstekelijk. Als Janne zich ergens voor inzet, doet ze dat met heel haar hart. Haar diepgaande kennis en interesse in actuele onderwerpen maken haar een boeiende gesprekspartner. Gesprekken met Janne gaan nooit vervelen.

Janne is daarnaast warmhartig, lief, slim, pittig, energiek en vrolijk. Ze brengt kleur en diepgang in het leven van anderen, daagt uit en deelt een onuitputtelijk optimisme.
Janne heeft een normaal postuur. Met haar half lange roodbruine haar en levendige groene ogen, straalt Janne zowel van buiten als van binnen.
Ze gaat graag op pad: de natuur in, wandelen, culturele activiteiten ondernemen, reisjes maken.

Voor de liefhebbers van literatuur en poëzie is Janne’s huis een ware schatkamer. Haar tuinkamer herbergt een collectie bijzondere boeken en is een uitnodigende plek om samen te genieten van een leuke film, een goed boek of het prachtige uitzicht.

Janne woont op een idyllische plek, in haar huis mag geleefd worden. Het is een thuisbasis waar ze graag vertoeft, boetseert, studeert, leest, schrijft, kookt en familie en vrienden ontvangt.

Na een aantal jaren als weduwe verlangt Janne nu naar een nieuw tijdperk waarin ze warmte en lief en leed wil delen met een gelijkgestemde ruimdenkende man.

Mis je ook de warme omhelzing bij thuiskomst en de intieme gesprekken die het leven kleur geven?
Dan zou Janne wel eens een voortreffelijke metgezel kunnen zijn voor dit nieuwe hoofdstuk in jouw leven.

 

Wil je Janne leren kennen? Laat het ons weten

Wil jij Janne graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan