Jasmine, 37 jr. Utrecht

Een kanjer! Op en top vrouwelijk

Aantrekkelijke, intelligente jonge vrouw, halflange bruine lokken, amandelvormige bruine ogen en een stralende lach. Alsof ze zo uit de sprookjes van 1001 nacht ontsnapt is.

GRATIS KENNISMAKEN

Medisch specialist en onlangs gestart in een nieuwe uitdagende job. Rustig van aard, sociaal, goedlachs, praat makkelijk, betrokken, analytisch en bedachtzaam, weet goed wat ze wil maar kan ook twijfelen over het hoe en waarom.

Familie is belangrijk, ze hebben een hechte band. Kinderen heeft Jasmine (nog?) niet, de toekomst ligt wat dat betreft open en heeft natuurlijk alles te maken met haar toekomstige partner.

Naast haar werk is ze graag actief. Gaat trouw naar de sportschool maar liever nog naar buiten, de natuur in, wandelen en verheugt zich om samen met jou sportieve dingen te ondernemen.

Gaat er graag met vriend(inn)en op uit, theater, muziek, dansen, cultuur snuiven, musea. Soms ook een moment behoefte aan rust, tijd voor zichzelf, lezen; even opladen in stilte.

BEN JIJ DE MAN

Jasmine is op zoek naar een echte vent, een mán (WO, 35-48jr). Volwassen, sociaal, evenwichtig, heeft zijn leven lekker op de rit. Een man met een positieve levenshouding, intelligent, open en eerlijk en in het bezit van een gezonde dosis humor.

Iemand die samenzijn belangrijk vindt, de liefde koestert. Een man die verantwoordelijkheid en initiatief neemt, wil investeren in een leven samen (en wellicht een gezin).

Er kunnen zijn voor elkaar, verbondenheid zonder elkaar te claimen, elkaar ook ruimte gunnen. Samen dingen gaan beleven, reizen, ontdekken, ook samen lekker thuis zijn, goede gesprekken hebben, mateloos kunnen lachen.

Samen durven GAAN VOOR DE LIEFDE!

Wil je deze leuke single ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat hebt gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×