60 jaar
Zuid-Holland

Ontmoet Jet

Rustig Druk
cultuur natuur
Betrokken afstandelijk

Jet wil liever gezellig samen, dan alleen de toekomst tegemoet gaan!

Jet, is een charmante, vriendelijke, rustige vrouw, met sprankelende ogen die enthousiast de wereld in kijken. Haar klassieke, slanke verschijning weerspiegelt haar warme en betrokken persoonlijkheid.

Jet’s leven is verrijkt door haar vrienden en familie over de hele wereld en ze koestert hun vriendschap. Met twee volwassen dochters die hun eigen weg gaan, staat Jet open voor een relatie met een gelijkwaardige, stabiele partner die net zo energiek en beschaafd is en een brede interesse heeft.

De openheid van Jet strekt zich uit tot haar activiteiten, variërend van zwemmen (liefst buiten) tot wekelijkse wandelingen en fietstochten. Naast haar liefde voor muziek, waarbij ze bedreven de dwarsfluit bespeelt o.a. in een orkest, koestert ze ook een creatieve kant door bezig te zijn met het schrijven van een kinderboek. Literatuur, kunst en cultuur spreken haar enorm aan. Ze leest veel en bezoekt met regelmaat een musea of de schouwburg.

Ze heeft een prettige vriendenkring, die ze graag bij haar thuis uitnodigt voor een borrelplank of lekker eten. Ze vindt het belangrijk tijd en energie te steken in de mensen om zich heen.

Tijdens vakanties bezoekt ze haar familie in het buitenland of ze plant een roadtrip om mooie natuur en cultuur te bekijken. Ze gaat liever op vakantie naar mooie omgevingen dan naar een drukke stad.

Jet is een dieseltje. Ze kijkt even de kat uit de boom, maar is daarna een open boek. Ze kan goed alleen zijn, maar geniet van kleine groepjes mensen om zich heen. Ze is gevoelig en betrokken en heeft een warme persoonlijkheid.  Intelligent, empathisch, trouw en loyaal. Ze volgt de actualiteiten en alles wat er in de wereld gebeurt. Ze kan erg genieten van Engelse humor.

Hoewel Jet momenteel vier dagen per week werkt, is ze flexibel in haar keuzes. Ze kan haar tijdsinvesteringen evt. aanpassen voor een gedeelde toekomst.

Jet zou graag een energieke, beschaafde, stabiele, slimme, goed verzorgde man ontmoeten, met een gezonde levensstijl. Een man van de wereld, die respect heeft voor zijn medemens. Iemand die trouw en loyaal is aan zijn familie en vrienden, om samen een mooie toekomst op te gaan bouwen.

Ben jij die leuke, stabiele, charmante, slimme “familie” man, die graag samen met Jet een mooie toekomst tegemoet wilt gaan………. Bel!

Wil jij Jet graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan