Joep, 64jr. Zuid-Holland

Sportief, nieuwsgierig naar het onbekende, ondernemend, goedlachs, een goede gastheer en een echte familieman. Hij heeft graag mensen om zich heen maar kan ook goed alleen zijn. Joep verveelt zich nooit. Hij heeft altijd wel wat om handen. Staat ook voor iedereen klaar om een helpende hand toe te steken.

Joep is weduwnaar en vader van 2 volwassen kinderen en net opa geworden van een kleinkind. Zijn gezin is hem zeer dierbaar.
Hij heeft een goed lopende zaak gehad en kijkt nu alleen soms nog even mee vanaf de zijlijn, omdat hij van werken nog steeds geniet.
Hij is een echt buitenmens. Veel wandelen en mountainbiken. Mooie tochten uitstippelen en allerlei mooie plekjes ontdekken. Hij bezoekt ook graag steden om daar de sfeer te proeven door bijvoorbeeld een stadswandeling te maken. Joep is heel graag op het water. Heeft in het verleden al vele vakanties varend doorgebracht. Hij geniet van die vrijheid!
Hij laat zich graag verrassen in een restaurant, maar zeker ook bij vrienden thuis. Het gaat vooral om het gezellig samen zijn.
Vakanties zijn voor hem heel divers. Van actieve ondernemende vakanties tot een luxe strandvakantie.
Thuis kan hij genieten van een mooi boek bij de open haard of in zijn tuin. ’s Avonds speelt hij graag (fanatiek) een gezelschapsspel met anderen. Daarnaast is hij eigenlijk altijd wel bezig met een of andere klusje thuis en anders weten anderen hem wel te vinden.
Joep heeft fijne vrienden om zich heen, maar merkt dat hij het laatste jaar steeds meer een partner mist. Door het overlijden van zijn vrouw 3 jaar geleden heeft hij van heel dichtbij ervaren dat het leven eindig is. Hij beseft daarom des te meer dat hij er blij van wordt om uit het leven te halen wat erin zit.
Hij wil dan ook graag weer een mooie relatie opbouwen. Met een galante, lieve, liefst wat sportieve, maar vooral fitte vrouw, om samen weer nieuwe herinneringen te maken. Samen erop uit trekken maar wie weet ook samen weer een “thuis” creëren.

Wil je deze leuke single ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat hebt gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×