71 jaar
Ede-Wageningen

Ontmoet Johan

energiek lui
cultuur natuur
extravert introvert

Het leven is……
wat je vandaag viert.

Johan woont in het hart van Nederland. Drie jaar geleden zijn hij en zijn vrouw na hun pensioen in goed overleg uit elkaar gegaan, nadat ze merkten dat hun toekomst dromen wel heel ver uit elkaar lagen. Zijn ex-vrouw koos voor een definitief nieuw avontuur (B&B) in Zuid-Europa, dat Johan niet zag zitten. Johan wil juist de vrijheid ervaren nu hij met pensioen is. Samen hebben ze drie volwassen kinderen en drie kleinkinderen, die een bron van vreugde en trots voor Johan zijn. Hij heeft een warm contact met ze.
Johan is een veelzijdig en breed ontwikkeld man met een rijke carrière als interimmanager bij grote bedrijven. Nu hij met pensioen is, heeft hij een nieuwe passie ontdekt: het fysiek bezig zijn. Hij geniet intens van tuinieren, wandelen, fietsen en klussen. Er is niets wat hij meer waardeert dan ’s avonds uitgeput maar voldaan in zijn tuin zitten, met een glas rode wijn in de hand, dromend onder de sterrenhemel.
Reizen is een van zijn grote liefdes. Met zijn auto verkent hij het Franse platteland, genietend van de vrijheid om te stoppen bij elke mooie plek die hij tegenkomt. Hij ontdekt graag nieuwe gebieden per fiets of te voet, altijd op zoek naar de charme en sfeer van de lokale omgeving. Af en toe maakt hij een uitstapje naar een afgelegen bestemming weg van het toerisme, waar hij kan genieten van de ongerepte natuur en pittoreske dorpjes.
Gelukkig zijn er nog genoeg ongerepte en mooie gebieden in Europa te ontdekken.

Thuis blijft Johan graag op de hoogte van de actualiteiten en verliest hij zich soms volledig in een spannende literaire thriller, die hij het liefst in 1 adem uitleest. Hij heeft een hechte vriendengroep waarmee hij regelmatig activiteiten onderneemt, zoals varen, barbecueën of simpelweg genieten van een terrasje.
Johan heeft een “rijk” leven, omringd door geliefden. Toch mist hij een partner om die bijzondere momenten, zowel de mooie als de uitdagende, mee te delen. Hij zoekt een energieke vrouw die net als hij positief in het leven staat en met humor kan relativeren. Samen genieten van het leven, dat is waar Johan naar verlangt.

Ben je al nieuwsgierig geworden naar Johan ?
Neem dan vrijblijvend contact op !

 

Wil jij Johan graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan