Joke, 59 jaar, Noord-Holland

Een goedlachse, lieve, beschaafde charmante, moderne, vrouwelijke vrouw met een brede interesse op het gebied van sport, kunst, cultuur en styling.

Joke is gescheiden. Ze woont in een mooi opgeknapt huis, dat ze helemaal naar eigen idee heeft vormgegeven. Haar 2 volwassen zoons, met wie ze een zeer goed contact heeft, studeren en wonen zelfstandig.
Naast haar werk, speelt ze graag een potje golf met wat vrienden. Ook gaat ze er graag op uit een stad bezoeken of heerlijk wandelend de natuur in. Haar interesse op cultureel gebied is veelzijdig en ze laat zich graag verrassen wat de steden haar te bieden hebben. Thuis geniet ze met vrienden en/of familie van een avond tafelen of gezellig wat spelletjes spelen. Joke is een stabiele vrouw en heeft haar leven goed in balans.

Ze zou graag iemand willen ontmoeten, die ook graag golf speelt. Een goed verzorgde ontwikkelde man die vele interesses geeft. Elkaar enthousiasmeren. Samen genieten van wat het leven te bieden heeft.

Wil je deze leuke single ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×