Jolanda, 70+ Utrecht

Charmante verzorgde vrouw. Vrouwelijk gekleed, normaal postuur. Lief, hartelijk en zorgzaam. Makkelijke prater, goedlachs. Ondernemershart, nuchter, heeft altijd haar eigen bedrijf gehad. Familiemens, warme band met kinderen en (achter-) kleinkinderen.

Weduwe. Graag thuis, goede gastvrouw, kan lekker koken. Speelt graag bridge of gezelschapsspellen.

Verre reizen hoeft niet echt. Een weekje naar de zon is prima. Lekker samen op pad, avondje theater, genieten van goed uit eten, weekendje weg in een fijn hotel.

De man die bij Jolanda past is verzorgd, goed gekleed. Liefst ook weduwnaar. Een zelfverzekerde man, met charisma, sociaal, open en eerlijk, neemt initiatief en heeft humor.

Hij is (financieel-) zelfstandig, heeft ook zo zijn eigen bezigheden maar mist, net als zij iemand in zijn leven om het leven weer een beetje te vieren samen. Een warm mens. Een arm om je heen, een kus, soms even hand in hand….. er zijn voor elkaar.

Plezier hebben, samen op pad gaan maar ook eens samen thuis kunnen zijn, genieten van de tuin, een boek lezen, tv kijken, samen koken. Een goed gesprek hebben, open zijn naar elkaar, samen kunnen lachen.

Wil je deze leuke single ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×