Joris, 65 jaar

Joris is sinds 3 jaar weduwnaar en staat nu weer open voor een nieuwe relatie. Hij is sportief, charmant, galant, slim, zorgzaam, breed geïnteresseerd, gezellig; een warme persoonlijkheid. Een succesvolle ondernemer.

Joris heeft 3 volwassen kinderen en hij heeft een warme band met hen en hun gezinnen.

Golf, tennis, skiën en wandelen in de bergen, vertoeven op het water. Hij is graag buiten actief bezig met sporten of in zijn tuin. Daarnaast heeft hij veel interesse in kunst en cultuur. Hij laat zich hierdoor graag verrassen. Hij leest dagelijks zijn kranten.

Wie is Joris? Hij is een charismatische man. Sportief en fit. Zorgzaam en hulpvaardig. In het gesprek toont hij veel interesse in de ander. Hij wil de ander echt leren kennen. Hij is heel open en laat zijn gevoel spreken. Hij is welbespraakt, met vlotte humor. Hij geniet ervan om op zijn tijd lekker “maf” te doen en veel te lachen.
Hij kookt graag voor zijn familie en/of vrienden. Mensen typeren hem als gastvrij, charmant en bijzonder galant. Hij vindt het leuk om te verrassen en verrast te worden.

Joris zoekt een vrouw, die net als hij actief in het leven staat. Een levensgenieter! Een charmante, sportieve, ondernemende, maar zeker ook een warme en gastvrije vrouw. Fijn als ze romantisch is.

 

 

Wil je deze leuke single ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×