72 jaar
Omgeving Arnhem

Ontmoet Jozé

Afstandelijk Betrokken
Golfen Wandelen
Dieren Mensenmens
Ontmoet Jozé, een sprankelende 72-jarige vrouw, die op het punt staat om aan een nieuw hoofdstuk van haar leven te beginnen.

Na bijna vijftig jaar van liefde en avontuur met haar man, die helaas niet meer bij haar is, voelt ze dat ze klaar is om opnieuw te stralen, om opnieuw lief te hebben.

Jozé is een ondernemende vrouw (letterlijk), altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en avonturen. Haar grootste droom is nog altijd om het Noorderlicht te zien, en ze hoopt dat haar nieuwe partner dezelfde passie voor reizen en ontdekken deelt.

In haar vrije tijd geniet Jozé van golf- en bridgeweekendjes, stedentrips naar mooie Europese steden, en culturele uitstapjes naar musea en theaters. Ze is ook een fervent fan van André Rieu en zou het geweldig vinden om samen naar een van zijn concerten te gaan.

Hoe heerlijk zou het zijn om samen te gaan golfen!

Jozé

De tijd na het verlies van haar man heeft Jozé veel geleerd. Het heeft haar sterker gemaakt, meer zelfrespect gegeven en haar laten beseffen wat écht belangrijk is in het leven.

Jozé’s kinderen zijn haar grootste geluk, en ze is gezegend met een prachtige band met hen. Nu is het moment gekomen om haar hart weer open te stellen voor een nieuwe liefde. Ze voelt zich aangetrokken tot stoere, klassieke mannen die haar laten stralen en die zelf ook nog volop willen genieten van het leven.

Belangrijke waarden voor Jozé zijn een diepe emotionele band met haar partner, waarbij ze elkaar stimuleren en vrijlaten, samen lachen en huilen, en elkaar onvoorwaardelijk steunen. Ook de band met haar kinderen en kleinkinderen is voor haar heel belangrijk.

Wat Jozé zoekt in een partner is iemand die er voor haar is. Een empatische man die warmte en genegenheid met zich meebrengt. Iemand met zelfvertrouwen, die samen met haar wil genieten van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft. Een doener, een sportief-chique heer die net zo enthousiast is over nieuwe ervaringen als zij.

Jozé heeft geen huisdieren en hoopt dat jij er ook geen hebt. Ze geniet echter wel van het gezelschap van dieren buiten, zoals die in de wei. Ze vindt het geweldig om te zien hoe ze vrij kunnen rondlopen en van de natuur kunnen genieten.

Samen op pad gaan, maar ook thuis gezellig maken. Nieuwe herinneringen maken en elkaar steunen door dik en dun, dat is waar Jozé naar verlangt. Dus, als jij die lieve, warme man bent die ook nog volop van het leven wil genieten, dan kijkt Jozé ernaar uit om jou te ontmoeten en samen een nieuw avontuur te beleven.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Jozé?
Neem dan vrijblijvend contact op!

Haar matchmaker Eugénie van Soest leert jou graag kennen!

Wil jij Jozé graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan