Julia, 49 jaar, Eindhoven

Een vrouwelijke dame, brede lach, stralende ogen, halflang krullend haar, jurkjes, hakjes en wandelschoenen in de kast. Romantisch, gezellig, altijd open voor iets nieuws, grapjes, elkaar liefhebben, samen naar de sterren kijken, elkaar kussen tijdens het koken, wandelen door de ongerepte natuur en de kleine paadjes samen ontdekken, daar wordt ze blij van.

Ze is een passievolle vrouw, een snelle denker, slim, extrovert, doorzetter.
Een onderneemster.
Spontaniteit, openheid, zorgzaamheid, loyaliteit zijn haar kernwoorden.

In de natuur zijn maak haar intens gelukkig. Als ze rustig over iets wil nadenken dan loopt ze de deur uit en gaat wandelen door de velden en bossen achter haar huis. De vergezichten, de geur van de bomen, het gras of de mooie bergen als ze op vakantie is, maken haar blij.

Datzelfde gebeurt wanneer ze naar muziek luistert, een mooi schilderij ziet of een bijzonder boek leest. Ze kan daar enorm van genieten, het raakt haar.

Beweging en in balans zijn vindt ze belangrijk. Regelmatig fietst ze naar de yogales en doet dagelijks haar work-outs en maakt lange wandeltochten.

Haar huis is echt haar thuis. Ze houdt van bakken en koken en drinkt daar dan graag een rood wijntje bij. In de zomer buiten zitten onder de lindeboom en in de winter is haar favoriete plek het oude bankje voor de houtkachel.

Julia is een passievolle, vrouwelijke vrouw met een hart vol liefde. Romantisch, extrovert, doorzetter, stoer met een klein hartje. Spontaniteit, openheid, zorgzaamheid, loyaliteit zijn de kernwoorden.

Ze is een open boek, kan zich niet anders voordoen dan ze is.

Ze heeft een uitstekende, hechte en open relatie met haar kinderen en is blij met haar werk en maakt graag tijd vrij om te genieten.

Ze zoekt een authentieke man die zijn leven goed op de rit heeft, die wil ontdekken, nieuwe dingen uitproberen, positief is en van natuur houdt. Er is een goede balans tussen actie en rust, tussen een goed gesprek en zomaar samen lol hebben.

Ze zoekt geen prins op het witte paard maar een levenspartner die van haar gaat houden zoals ze is en die heel veel liefde van haar wil ontvangen. Samen veel lol hebben, wandelen, elkaar stimuleren en liefhebben.

Wil je deze leuke single ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×