70 jaar
Midden - Nederland

Ontmoet Kees- in kennismaking

Actief passief
introvert extravert
Sportief A sportief

Kees is een man met een hart op de tong en een warme persoonlijkheid. Zijn gezellige en zorgzame aard maken hem een prettige metgezel voor wie dan ook.

Hij heeft een brede interesse in het leven en een ongelooflijke hoeveelheid energie. Het is voor Kees moeilijk om stil te zitten, wat resulteert in een actief en druk leven.

Kees is de trotse vader van twee volwassen zonen, met wie hij een hechte en warme band heeft. Hoewel hij al vier jaar gescheiden is, blijft zijn betrokkenheid bij zijn kinderen een belangrijk deel van zijn leven. Hij gaat regelmatig iets actiefs doen met zijn zoons, zoals  skiën, mountainbiken of een  bergtocht maken.

Gedurende zijn werkzame leven was Kees architect, wat zijn passie voor design en kunst weerspiegelt. Sinds zijn pensionering geniet hij van de vrijheid om elke dag anders in te vullen.

Kees zijn motto: Geniet van elke dag. Haal uit het leven wat erin zit.

Kees heeft een gevarieerd scala aan activiteiten om zijn dagen te vullen. Hij maakt lange wandel- en fietstochten. Bezoekt soms een musea voor moderne en/of klassieke kunst of andere vormen van culturele activiteiten. Thuis vindt hij het gezellig samen met iemand te koken of te eten en samen te kaarten. In en om het huis is hij altijd aan het klussen of tuinieren.

In de weekenden trekt hij er graag op uit, of het nu in een B&B is of met de caravan. In de buitenlucht voelt hij zich helemaal in zijn element, of hij nu aan het zwemmen is , wandelt, of gewoon even rustig een boek leest op een plekje met een prachtig uitzicht. Als Kees een partner zou hebben, zou hij graag samen met haar verre reizen maken, zoals naar Azië of Canada, om nieuwe avonturen te beleven. Hij staat uiteraard ook open voor haar wensen en verlangens.

Kees is op zoek naar een actieve vrouw die zijn tomeloze energie kan accepteren en niet nerveus wordt van zijn actieve levensstijl. Hij hoopt iemand te ontmoeten die ook een actief leven leidt, maar openstaat om dit leven te delen en samen nieuwe avonturen te beleven. Samen met Kees zou ze kunnen genieten van zijn passie voor kunst, de natuur en het buitenleven, en samen mooie herinneringen kunnen opbouwen.

 

Wil jij Kees- in kennismaking graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan