68 jaar
Utrecht

Ontmoet Maaike

cultureel a cultureel
actief afwachtend
gevoel ratio

Ontmoet Maaike: een warme en vrolijke vrouw met een passie voor het leven, humor en een groot hart. Maaike is een gevoelsmens, en hoewel ze heel rationeel kan zijn, volgt ze vaak haar intuïtie.

Met haar brede lach en bruine pretogen heeft Maaike een positieve uitstraling die haar persoonlijkheid weerspiegelt.

Haar halflange donkere/grijze lokken getuigen van haar avonturen over de hele wereld, waar ze met levenslust en passie heeft gereisd.

Met haar eigenschappen als snelle denker, intelligent en communicatief, heeft zij als docent drama/trainingen, een boeiende HR-carrière opgebouwd bij een mondiaal technisch bedrijf.

Met pensioen gaan heeft Maaike meer de vrijheid gegeven om de dingen te doen die ze leuk vindt, zoals op pad gaan met haar camperbusje. Ze gaat graag op avontuur en verkent nieuwe plekken. Ze is een dierenliefhebber. Ze heeft een hechte band met haar twee geweldige dochters, een fijne vriendenkring en is betrokken bij vrijwilligerswerk, waarbij ze taalles geeft aan vluchtelingen.

In haar vrije tijd kun je Maaike vinden in de buitenlucht. Hoewel ze niet sportief is of een fervent wandelaar, is ze actief in uitstapjes maken. Altijd in voor een goed gesprek, een concertbezoek of een dagje naar een museum.

Maaike zingt in een koor en haar muzieksmaak is net zo gevarieerd als haar interesses. Als je ook van de schoonheid van de wereld houdt, een goed gevoel voor humor hebt en een liefde hebt voor natuur en cultuur, dan zou je wellicht degene kunnen zijn naar wie Maaike op zoek is.

De erudiete en zelfstandige man die bij Maaike past beschikt over een goed gevoel voor humor en de nodige zelfspot.

Maaike gelooft sterk in het opbouwen van een relatie vanuit vriendschap, vertrouwen en gelijkwaardigheid. Ze wil samen nieuwe paden bewandelen, goede gesprekken voeren, warme liefde delen en elkaar de ruimte geven om te groeien. Samen willen genieten, herinneringen creëren en nieuwe ervaringen delen.

Is er een authentieke, erudiete man met een sprankeling in zijn ogen die ook gelooft dat het leven mooier wordt als je het samen deelt?
Maaike kijkt uit naar het begin van een avontuur waarbij jullie samen nieuwe herinneringen kunnen maken.

Wil jij Maaike graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan