69 jaar
Oost Brabant

Ontmoet Marie

Verdieping Oppervlakkig
Gevoelig Nuchter
Progressief Conservatief

Marie’s geest is altijd op zoek naar de kennis over maatschappelijke en politieke ontwikkelingen.

Marie, een stralende 69-jarige vrouw uit Eindhoven, belichaamt een mooie combinatie van optimistische levensinstelling en een rijke levenservaring. Ze heft  een vriendelijke, zachte uitstraling, bruine ogen en halflang donkerbruin haar.

Haar leven kenmerkt zich door de voor haar belangrijke waarden als persoonlijke ontwikkeling, diepgang, trouw en levenslust. Na jarenlang als econoom bij een vooraanstaande hogeschool te hebben gewerkt, geniet ze sinds drie jaar van een welverdiend pensioen. Deze nieuwe levensfase bracht haar verfrissende hobby’s, zoals het beoefenen van Tai Chi en het zingen in een koor. De rust van de natuur en haar liefde voor tuinieren vullen haar dagen met vreugde.

Haar zorgzame, zachtaardige aard manifesteert zich in haar vrijgevigheid jegens familie, vrienden en buren. Fietsen door de stad, theateravonden, culturele museumbezoeken en fijne wandelingen in de natuur zijn slechts enkele van de avonturen die ze deelt met haar naasten.
Maar nog waardevoller zijn de diepgaande gesprekken die bijdragen aan persoonlijke groei, gesprekken die deuren openen naar nieuwe inzichten en wijsheid.

Ondanks haar vervulde leven ontbreekt er iets kostbaars: een metgezel om samen van dit alles te genieten. Voor Marie is een relatie gebaseerd op openheid, wederzijds respect, zorgzaamheid, diepe verbondenheid, intimiteit en ruimte voor individuele ontplooiing van onschatbare waarde.

Sociaal-economische rechtvaardigheid, duurzaamheid en het bestrijden van discriminatie zijn geen abstracte idealen, maar waarden die haar hart versterken.

Ze droomt ervan om met een leuke man Nederland te doorkruisen, Europese steden te ontdekken en te genieten van reizen zowel binnen als buiten Europa. Samen gelukkige momenten beleven, omringd door de schoonheid van natuur, kunst en cultuur. Wel is het belangrijk elkaar niet te claimen en ook kunnen genieten van individuele activiteiten.

Marie droomt van knusse, intieme dagen thuis, waarin zij en haar nieuwe partner er simpelweg plezier hebben in elkaars gezelschap.

Wil je Marie ontmoeten? Laat het ons weten.

Wil jij Marie graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan