Marjet, 68, Midden-Nederland

Marjet: Klassiek maar niet ouderwets. Heeft een brede interesse. Is actief, betrokken, charmant, gezellig en geestig. Ze is zeer veelzijdig. Ze voelt zich happy wandelend in de bergen, maar ook dansend op een gala.

Charmante vrouw, klassiek gekleed, verzorgd, authentiek, wars van dikdoenerij. Een warme persoonlijkheid, dynamisch en actief.

Woont (met hond) in een karakteristiek, klassiek ingericht huis in een rustige omgeving waar ze is opgegroeid en zich helemaal thuis voelt.

De vader van haar twee kinderen, waar ze mee getrouwd is, heeft ze ontmoet toen ze nog op de middelbare school zat. Ze heeft een warme band met haar kinderen. Haar man is 4 jr. geleden overleden. Ze werkt parttime als jurist  in de publieke sector.

Marjet is iemand die zich in allerlei gezelschappen prettig voelt. Wandelend met haar hond, contact met iedereen die ze tegen komt, maar ook genietend van een heerlijk luxe diner in goed gezelschap. Ze vindt het belangrijk dat een partner zich ook in allerlei gezelschappen prettig voelt.

Marjet is iemand die eigenlijk altijd bezig is. Tuinieren, wandelen, erop uit, naar het theater of een concert of een museum. Ook graag met de krant of een boek op de bank. Ze ontvangt graag vrienden voor een etentje, of ze spelen een spelletje. Ze is mantelzorger voor haar moeder. Haar familie is haar zeer dierbaar.

Houdt van reizen, van zon. Luxe is zeker geen must; aangenaam gezelschap is belangrijker. Wintersport is favoriet.

Een zorgzame vrouw, zelfstandig, kordaat, gastvrij, ondernemend, sociaal, intelligent, humoristisch en soms ook kwetsbaar.

Ze wil graag een intelligente, breed ontwikkelde, gastvrije man ontmoeten. Iemand met traditionele waarden en normen. Een zorgzame man, integer en sociaal. Een man die wil delen, kan verbinden, samenzijn maar ook de ruimte houden voor ieders eigen leven. Een dierenvriend.

Wil je deze leuke single ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

De introductie is dan volledig GRATIS.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.
  • De bemiddeling tussen u en de kandidaat is geheel gratis.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×