Max, 73 jr. (HBO), Friesland

Hartelijke man, open, een zacht en zorgzaam karakter. Sensitief, altijd bezig met persoonlijke groei, het ontwikkelen van zelfkennis. Beide benen op de grond, een echte Fries, ook nuchter.
Springt op de bres voor zijn medemens en moeder natuur, heel maatschappelijk betrokken.

Buitenmens, zeilen, vroeger tennis en kliminstructeur; nu wandelen, verslingerd aan de Himalaya, Tibet, boeddhisme. Thuis graag aan het klussen, lezen, yoga, mediteren.

Draagt de wereld en het milieu in het bijzonder een warm hart toe. Gezond leven, goede voeding, duurzaamheid, energie neutraal, eenvoud, wars van materialisme, zonder in te boeten op kwaliteit en comfort. Het beste uit jezelf en uit het leven halen.

Handige man, technisch aangelegd, carrière in maatschappelijk werk gehad. Inmiddels met pensioen, maar werkt nog 3 dagen in de techniek omdat hij het leuk vindt en hem dit de financiële ruimte geeft om af en toe een grote reis te plannen.

Paar relaties gehad, nooit getrouwd en geen kinderen. Wel een ‘petekind’ dat hem dierbaar is, hij heeft een belangrijke rol in diens leven gespeeld tijdens het opgroeien. Jouw kinderen zal hij warm ontvangen.

JIJ: warm en zacht karakter, gelijkwaardig niveau, naar elkaar luisteren, je hart durven openen. Je gevoel mogen tonen, echte belangstelling en onverdeelde aandacht voor elkaar. Sensitief, sensueel, een ‘gewone’ vrouw, naturel. Een luisterend oor, er zijn voor elkaar; samen wakker worden en plannen maken voor een nieuwe dag.

Goede gesprekken, samen filosoferen onder de sterrenhemel….. Lange wandelingen in de Ardennen, huisje huren, of slapen in de ‘tukhut’ van de bergsportvereniging? Of liever zeilen? Klein bootje huren, het water op, ergens aanleggen en een gezellig terras opzoeken en lekker uit eten samen.

Kleine trips, groter(re) reizen, lange wandelingen of een ommetje… voor Max zit de aandacht in de details, in de intentie.

Samen kijken waar het avontuur ons brengt.

Wil je deze leuke single ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat hebt gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×