59 jaar
Brabant

Ontmoet Perry – in kennismaking

Diepgang Oppervlakkigheid
Gevoelig Nuchter
Cultuur Sport

Ben je een liefhebber van literatuur, kunst, muziek, geschiedenis en filosofie?

Denk je graag na over wat er in de wereld gebeurt en ben je positief ingesteld? Lees dan verder en maak kennis met Perry.

Perry straalt jongensachtige levenslust en zowel serieuze als vrolijke positiviteit uit. Hij is sterk betrokken bij mensen en de wereld om hem heen. Altijd aanwezig voor zijn naasten, zorgzaam en loyaal. Perry is nieuwsgierig naar de oorzaken van gebeurtenissen en vastberaden als het gaat om oplossingen. Hij streeft ernaar het verhaal achter het verhaal te ontdekken om anderen en situaties goed te kunnen begrijpen.

Een creatieve denker, verhalenschrijver en onderzoeker die diep duikt in de geschiedenis van  wat hem interesseert. Hij is actief betrokken bij de maatschappij, een onafhankelijk denker die graag nieuwe avonturen aangaat en steevast geïnteresseerd in de paden die nog niet platgetreden zijn. En altijd met een groot gevoel voor humor.

Hij neemt je mee naar fascinerende plekken met een bijzondere achtergrond en weet boeiend te vertellen over diverse onderwerpen. Zijn enthousiasme is duidelijk voelbaar wanneer hij dagdroomt over een gezamenlijke vakantie of gezamenlijke toekomst.

 

Waar gaan jullie samen naartoe? Naar plekken waar jullie nog niet eerder zijn  geweest. Ontdekken, ervaren, samen avonturen beleven en emoties delen.

Wil je naar een museum, een lezing bijwonen, naar een concert, wandelen of padel spelen? Perry staat voor veel open!

Perry is op een correcte manier gescheiden en is een warm betrokken vader van drie volwassen kinderen. Familie is voor hem van onschatbare waarde en hij heeft veel liefde te geven.

Perry heeft gezondheidswetenschappen gestudeerd en heeft in zijn loopbaan uiteenlopende uitdagingen aangenomen, zowel in de overheid als in het bedrijfsleven. Hij heeft bestuurlijke functies bekleed en heeft zijn creativiteit ingezet. Zijn drijfveer is bij te dragen aan een betere samenleving. Hij is in staat om met diverse sociale milieus om te gaan, past zich makkelijk aan zijn omgeving aan maar blijft altijd zichzelf.

Hij is flexibel, leergierig, staat altijd open voor nieuwe ervaringen, heeft sterke communicatieve vaardigheden en is vastberaden. Een warme man die jou wil verwennen en zelf ook graag in de watten gelegd wordt. Hij wil zijn gevoelswereld met jou delen, luisteren als je ergens mee zit, en is iemand op wie je kunt bouwen.

Samen met zijn matchmaker heeft Perry zijn belangrijkste waarden in een relatie benoemd:

– Een emotionele band voelen
– Een sterke verbinding aangaan
– Elkaar echt begrijpen

De vrouw die bij Perry past is breed ontwikkeld, intelligent, heeft liefde voor kunst, literatuur, muziek, natuur en empathie voor anderen. Ze wil samen onontdekte paden bewandelen, is authentiek, heeft een sterk moreel kompas en is integer.

Een ontspannen, warme persoonlijkheid die het leven omarmt zoals het komt. Een vrouw die openstaat voor liefde, emotionele en fysieke verbinding zoekt. Samen kunnen lachen en relativeren!

Zijn dit ook jouw relatiewaarden?

Wil je Perry leren kennen? Laat het ons weten

Wil jij Perry – in kennismaking graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan