71 jaar
Randstad

Ontmoet Roel – in kennismaking

uitgaan huiselijk
sportief creatief
initiatief meegaand

Het hoofdstuk DATEN, zou Roel liever overslaan. Het verlegen jongetje komt dan ietwat naar boven. Voelt hij vertrouwen, dan is hij een open boek!

Met zijn grijze krullende haardos, brede glimlach en stralende ogen ziet hij zijn toekomst positief tegemoet.

Roel, 71jr.  is sinds 4jr weduwnaar. Hij was al sinds zijn studentetijd samen met zijn Marion. Samen hebben ze 3 kinderen gekregen die allen gestudeerd hebben en nu hun eigen volwassen leven leiden met hun partners/gezin.

Roel heeft in het verleden gewerkt op directieniveau van grote Technologiebedrijven. Hij heeft daardoor de kans gekregen veel van de wereld te zien. Hij woont in een mooi huis met goed verzorgde tuin. Hij heeft recent ontdekt dat hij behoorlijk groene vingers heeft. Hij komt helemaal tot rust als hij aan het tuinieren is.

De vrouw die hij graag ontmoet heeft een brede interesse, is actief en energiek. Ze heeft een oprechte belangstelling in mensen en situaties.

Roel is sociaal, actief, goedlachs en sportief. Roeien, wandelen, tennissen en golfen. Thuis trekt hij zich graag terug met een mooi boek, voor zijn haardje of in de tuin.

Roel is een man met een groot empathisch vermogen. Een man met een luisterend oor. Vrienden komen dan ook graag bij hem langs voor een praatje. Hij heeft een fijne gezellige vriendenkring. Hij geniet ervan voor mensen te koken en samen te tafelen met een lekker glaasje wijn. Met regelmaat ondernemen ze ook leuke (culturele) uitstapjes samen.  Hij is ook een spelletjes mens. Als zijn kinderen thuis komen is het altijd een gezellige boel. Samen koken, spelletjes spelen en een mooie wandeling.

Als maatje wandelt hij in zijn omgeving met een slechtziende man. Het verbreed zijn wereldbeeld, door de diepgaande gesprekken.

Omdat hij vroeger zoveel van huis was, geniet hij nu des temeer thuis. Toch staat hij open voor mooie gezellige Europese uitstapjes. Met de auto, de trein of de boot. Wie weet staat in de toekomst een camper op zijn verlanglijstje?

Zijn vrienden beschrijven hem als gastvrij, zorgzaam, intelligent, actief, huiselijk, maatschappelijk betrokken en sociaal.

Hij is op zoek naar  een lieve, gastvrije, sociale, sportieve vrouw om nieuwe herinneringen mee te creëren. Samen een mooie toekomst tegemoet gaan.

Ben jij die vrouw die graag samen met Roel, het leven, nog meer wilt vieren?  Van elke dag wil genieten?

Wil jij Roel – in kennismaking graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan