69 jaar
Oost Brabant

Ontmoet Ron

Positief Negatief
Proactief Afwachtend
Rationeel Emotioneel

Als Ron aan de toekomst denkt dat ziet hij liefde, warmte, stabiliteit en een vrouw van wie hij houdt. Hij wil haar verwennen en als een rots in de branding voor haar zijn.

Een man met wie je je nooit verveelt. Een positieve levensgenieter die kansen ziet en actief nastreeft, waardoor hij van elke gelegenheid een succes maakt. Een ondernemer in hart en nieren.
Een warme familieman op wie je kunt bouwen. Goed verzorgd, charmant, perfect gekleed, met een prachtige bos grijs haar en een goed figuur. Dat is Ron in het kort.

Wat zeggen mensen die Ron goed kennen over hem?

geslaagde ondernemer die elke kans benut en er een succes van maakt. Een eerlijke, nuchtere, warmhartige Brabander. Een veelzijdige man die zich verdiept in alles wat op zijn pad komt. Een loyale man, altijd beschikbaar en betrouwbaar. Een liefdevolle vader en mentor van zijn drie volwassen zonen. Een positieve man die niet blijft hangen in disharmonie of wrok, maar van elke dag iets leuks probeert te maken.
Hij is doortastend, communiceert vlot zonder verborgen agenda. Ron kan met iedereen praten, of het nu een wethouder, directeur van een groot bedrijf of een arbeider is. Hij behandelt iedereen gelijk.

Ron heeft meerdere bedrijven, waarvan hij de meeste heeft overgedragen aan zijn kinderen. Na jaren van hard werken wil hij nu de vruchten ervan gaan plukken.
Wil je samen gaan skiƫn, musea en theaters in Londen bezoeken, fietsen door de Drunense duinen, een maandje naar Sint Maarten om de winter te ontlopen, een rondreis maken of misschien zelfs een rally rijden?
Met Ron kan het allemaal. Hij bedenkt graag nieuwe dingen en is flexibel in de uitvoering ervan. Het belangrijkste is dat jullie het samen leuk vinden.

Liefde, warmte, genegenheid en balans in de relatie zijn voor Ron sleutelwoorden.

Samen een mooi leven leiden zonder elkaar te verstikken, elkaars families respecteren en genieten van het moment en van elkaar

De vrouw die bij Ron past, woont rond Den Bosch/Eindhoven.

Ze is vrolijk, positief, hecht waarde aan familie, goed verzorgd met een vrouwelijke kledingstijl, straalt warmte uit en heeft beide benen stevig op de grond.

Ze geniet van samen koken en thuis dineren bij kaarslicht, net zoveel als een hapje eten in een strandtent.
Samen reizen, ontdekken, en gezellig thuis zijn.

Wil je Ron leren kennen? Laat het ons weten

Wil jij Ron graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan