Susan, 63 jr, Brabant

Susan is een rustige, vriendelijke en vrolijke vrouw met een normaal figuur en een licht blond schouderlang haar. Ze kleedt zich casual, vrouwelijk en heeft een zachte uitstraling.

Ze kan goed luisteren, voelt veel dingen intuïtief aan en kan goed observeren.
In een relatie vindt ze communicatie en humor erg belangrijk. Als je samen kunt lachen, zit je waarschijnlijk op de zelfde golflente.
Liefde, vriendschap en zorgzaamheid.

Twee volwassen zonen, gescheiden. Susan werkt binnen de gezondheidszorg. Ze komt veel mensen tegen die ernstig ziek zijn en besef dan ook zeer goed hoe waardevol het is als wij gezond zijn en van de “gewone” dag kunnen genieten.

Susan komt uit een middenstand gezin en heeft altijd al in Tilburg gewoond (woont nu gezellig in de binnenstad vlakbij de gezellige haven). Haar huis is ongedwongen en informeel ingericht (in een huis moet geleefd kunnen worden, het is geen museum) . Ze heeft prima contacten met haar familie.

s ’Avonds kijkt ze graag even tv om haar hoofd leeg te maken van het werk. Ze leest wat of gaat een rondje langs de haven wandelen. Met  vriendinnen vindt ze het gezellig om op een terrasje wat te drinken, naar het filmhuis gaan, soms naar de cabaret of naar de een concert. Ze heeft een brede muziek smaak. Ze wandelt graag voor de gezelligheid maar geen zeer lange afstanden. Genieten van de frisse lucht, onderweg een kopje koffie drinken en gezellig kletsen. Voor Susan hoeven de activiteiten niet ingewikkeld of heek duur te zijn. Ze is een tevreden mens, blij met de kleine dingen om haar heen, genietend van de lieve mensen om haar heen.

Susan zou best graag willen reizen. Ze heeft het nog niet zo veel gedaan Ook hierin zoekt ze geen uitersten. Het kan eens een stedentrip zijn, een week in een mooie Nederlandse streek,  of met de auto naar bijvoorbeeld Italië, als je maar even eruit bent en het samen fijn hebt.

Susan kun je omschrijven al een hartelijke,  humoristische, vriendelijke en begripvolle vrouw.  Susan geniet van vrolijkheid en van lachen. Ze houdt niet van de mensen die zo maar iets roepen, zonder daarover na te denken, ook is ze positief en tolerant (je moet de moed inhouden) en blijf graag bij zich zelf. Een vrouw die tevreden in het leven staat maar inmiddels wel de warmte en intimiteit van een fijne relatie mis.   Susan wil graag kennis maken met een goed verzorgde, vriendelijke man die positief in het leven staat, geen klager die op iedereen en alles commentaar heeft of anderen “afsnuit”.

Wil je deze leuke single ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×