64 jaar
Noord-Holland

Ontmoet Suze

gevoel ratio
passief energiek
Betrokken afstandelijk

Go with the flow!

Bedenk niet alles maar VOEL en ben er voor elkaar.

Suze is een bijzondere vrouw. Enorm positief, een grote wilskracht en doorzettingsvermogen en koestert een diepgewortelde drang, alles uit het leven te halen.

In haar persoonlijke leven heeft Suze een reis van ups en downs gekend. Met een overvloed aan liefde en toewijding heeft ze voor haar echtgenoot gezorgd, terwijl hij haar op alle mogelijke manieren gestimuleerd heeft juist haar eigen leven vorm te geven.
Nu, na het verlies van haar man, voelt ze de ruimte om haar hart weer open te stellen voor een nieuwe relatie.
Suze is gezegend met drie zelfstandig wonende kinderen, die elk hun eigen gezin hebben gesticht. Haar gezicht licht op wanneer ze vol enthousiasme praat over haar kleinkinderen en hun schattige uitspraken.

Ze is veelzijdig HBO plus opgeleid in Pedagogiek en psychologie, daarnaast creatief en muzikaal.
Deze kwaliteiten kan ze goed inzetten bij alles wat ze doet.

Het leven van Suze is een kleurrijk palet van ervaringen en avonturen. Ze omarmt elk moment en elke kans die op haar pad komt. Haar openheid voor nieuwe ervaringen heeft haar leven verrijkt op manieren die ze nooit had kunnen voorspellen. Of het nu gaat om het ontdekken van een nieuwe passie, het aannemen van uitdagende werkzaamheden, of het ontmoeten van bijzondere mensen, Suze staat altijd klaar om het avontuur aan te gaan.

Zo  heeft ze een brede belangstelling voor kunst en cultuur Ze geniet van het bezoeken van tentoonstellingen en voorstellingen, en zelfs wanneer ze niet precies weet wat haar te wachten staat, omarmt ze de ervaring met open armen. Haar hart klopt sneller voor alles wat met de Spaanse cultuur te maken heeft, en ze heeft zelfs de kunst van flamencodans onder de knie gekregen.

Voor Suze is leren een levenslange reis. Ze grijpt elke mogelijkheid aan om haar kennis en vaardigheden uit te breiden, ongeacht het gebied. Haar grenzeloze nieuwsgierigheid en vastberadenheid vormen de drijvende kracht achter haar voortdurende groei en avontuurlijke geest.

Suze zou graag een charismatische man ontmoeten, die net als zij gepassioneerd en optimistisch in het leven staat. Enthousiast kan vertellen over datgene wat hem bezig houdt. Hij hoeft zeker niet alles waar zij enthousiasme voor koestert te omarmen maar elkaar de ruimte te geven bezig te kunnen zijn met wat je gelukkig maakt. Een man die niet zijn hele leven uitgestippeld heeft maar ook open kan staan wat op zijn pad komt.

Ben je al nieuwsgierig geworden naar Suze?
Neem dan vrijblijvend contact op !

 

Wil jij Suze graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

Algemene voorwaarden: www.toekomstrelatie.nl/privacybeleid-2
KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan