Thomas, 66 jr. Utrecht

Charismatische man, vlot, aantrekkelijk en charmant, prettige open uitstraling. Goed gekleed, verzorgd, normaal postuur. Grijs haar, bruine ogen, warme blik.

Belangstellend, maatschappelijk betrokken, de politiek en ontwikkelingen in de samenleving volgt hij op de voet. Afgestudeerd in de psychologie, nu ’met pensioen’ (kan terugkijken op een mooie carrière, niet in de psychologie maar communicatie); soms nog (projectmatig) werkzaam in media en communicatie/Public Affairs. Onafhankelijk, (ook financieel) en vrij om te gaan en staan waar hij wil.

Thomas woont aan de rand van het centrum van Utrecht. Zoekt regelmatig de warmte en de zon op langs de kust van een vissersdorp in de Algarve waar hij een heerlijk appartement met dakterras bezit.

Thomas is lang geleden getrouwd geweest en heeft een volwassen dochter met wie hij een sterke band heeft. Hij is een warm mens, evenwichtig, behulpzaam, deelt graag zijn kennis om een ander verder te helpen. Hij heeft een goed sociaal netwerk, een zus, vrienden en vriendinnen; hechte vriendschappen waar hij trouw aan is.

Een echte sportman is hij niet maar Thomas is wel graag in beweging. Soms joggend, vroeger speelde hij tennis. Hij houdt van een wandeling door de stad, samen fietsen, maar dan is het plezier vooral het samenzijn, niet zozeer de sportiviteit. Hij houdt van lekker eten, af en toe een goed glas wijn, moderne jazz of klassieke muziek. Vooral een goed gesprek, intimiteit, samenzijn. Genieten, tijd voor elkaar!

De vrouw waar Thomas naar op zoek is een aantrekkelijke, jeugdige verschijning, op en top vrouw! Elegant, charmant, klassiek type, intelligent (HBO/WO opgeleid), heeft vergelijkbare normen en waarden, is ruimdenkend. Ze weet wie ze is en is helemaal zichzelf; vrouwelijk, warm, open naar de ander.

Wil je deze leuke single ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat hebt gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×