Tinie, 73 jaar, Zwolle

Lieve intelligente vrouw, lang, heeft een wat voller postuur. Verzorgd, casual gekleed, kiest voor kwaliteit en mooie kleuren. Kort grijs haar, bril en blauwe ogen met vriendelijke en open uitstraling. Toegankelijk, met interesse voor de wereld om haar heen. Na de kweekschool heeft Tinie haar hart gevolgd en piano gestudeerd aan het conservatorium waarna ze tot haar pensioen pianoles heeft gegeven. Klassieke muziek is haar grote liefde.

Tinie houdt van fietsen en de natuur maar ook van cultuur, theater en goede films. Daarnaast doet ze vrijwilligerswerk en speelt ze bridge, vooral voor de gezelligheid. Verder geniet ze thuis van muziek, lezen en puzzelen.

Tinie is flexibel, respecteert de ander, denkt na voor ze iets zegt. Humor is belangrijk, vertrouwen en open praten over wat je bezig houdt. Ze is zachtaardig, sociaal, positief ingesteld. Een rustige vrouw die niet blijft hangen in het verleden.

Tinie zoekt een maatje met wie ze gezellig dingen kan ondernemen. De man die haar maatje kan zijn heeft humor, oprechte interesse in haar en houdt van klassieke muziek. Een levensgenieter die er op uit wil en ook makkelijk praat. Hij heeft een normaal postuur en ziet er verzorgd uit, casual gekleed. Leuk als hij kan klussen en van koken houdt!

Samen: leuke dingen doen, plannen maken, een reisje maken. Een fietstocht, genieten van kleine dingen die het leven zo mooi maken.

Wil je deze leuke single ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat heeft gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×