65 jaar
Midden Brabant

Ontmoet Tiny

Actie Rust
Natuur Stad
Bescheiden Aanwezig

 

 

Liefde is waar het in het leven om draait: elkaar blij willen maken, de ander willen aanraken, er voor elkaar zijn.

Tiny, een charmante verschijning, is een vrouw die op en top vrouwelijk is, gracieus en slank. Ze heeft een innemende houding en is een gezellige en fijne gesprekspartner. Bescheiden, maar niet verlegen. Altijd netjes verzorgd en sportief-chique gekleed.

Ze is een vrouw van vele facetten, een combinatie van gevoeligheid, kracht, liefde en vastberadenheid. Voor haar straalt schoonheid uit in de kleinste dingen: gesprekken met mensen die je dierbaar zijn, de mooie natuur en zelfs in de vogels die haar tuin bezoeken.

Ooit begon ze haar carrière als kleuterjuf, maar door het volgen van diverse opleidingen en haar interesse in de ontwikkeling van kinderen, is ze gegroeid naar een adviespositie in het onderwijs. Op dit moment werkt ze twee dagen per week als interim manager. Als moeder van een volwassen dochter en oma van een kleindochter hecht ze veel waarde aan diepgaand contact, gebaseerd op liefde en betrokkenheid, zonder verstikkende bemoeienis.

 

Ze golft en skiet graag, wandelt, bezoekt soms musea, houdt van lekker eten met vrienden en familie, en is graag bezig in haar tuin. Italië is haar favoriete land.

Ze kan prima alleen zijn en geniet van rustige momenten thuis, maar ze verlangt soms ook naar meer gezelligheid, een goed gesprek en samen kunnen lachen. Ze staat open voor een nieuwe relatie waarin beide partners zich geliefd en gewaardeerd kunnen voelen, elkaar kunnen uitdagen en inspireren.

Betrouwbaarheid en zorgzaamheid zitten in haar genen. Ze is eerlijk en heeft geen geheime agenda.

Waar verlangt ze naar? Een normaal leven zoals geliefden dat wensen: liefde, verbinding, vrijheid en intimiteit.

Haar leven delen met een nette, ontwikkelde, rustige man. Zelfverzekerd én teder, stevig én warm. Samen leuke dingen doen, weekendjes weg, mooie reizen, intimiteit delen en er voor elkaar zijn. Kortom, een normaal leven zoals geliefden dat wensen: liefde, verbinding, vrijheid en intimiteit.

Wil je Tiny leren kennen? Laat het ons weten

Wil jij Tiny graag ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

"*" geeft vereiste velden aan

Ik ben

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan

We staan te springen om kennis te maken

Tijdens een vrijblijvende kennismaking brengen we samen jouw wensen in kaart.

Toekomst Relatiebemiddeling

KvK: 54404517

"*" geeft vereiste velden aan