Vera, 60 jr., Utrecht

Vera is een leuke, spontane, vrouwelijke vrouw, 60 jaar, ondernemer. Verzorgd, kort bruin haar, bruine pretogen, lacht graag. Open uitstraling.

Gevoelsmens, hartelijk, ondernemend, zelfstandig, warm, vrolijk, goede gastvrouw. Houdt van gezelligheid. Creatief, maakt prachtige schilderijen.

Getrouwd geweest met haar jeugdliefde en samen een onderneming opgezet en gerund. Drie volwassen kinderen en 2 kleinkinderen.

Ze heeft fijn leven, goed sociaal netwerk, leuk werk, (kan als zzp-er haar eigen tijd indelen) en past regelmatig ook op de 2 kleinkindjes.

Ze tennist zo nu en dan en gaat naar de sportschool om fit te blijven.

Wat mist er in het leven van Vera?

Ze mist de gezelligheid van een man. Samen lachen, arm om je heen, goed gesprek, delen, warmte. Er voor elkaar zijn, gelijkwaardigheid, samen leuke dingen doen. Ook elkaar de ruimte gunnen voor je eigen dingen, elkaar niet claimen.

Wel samen op pad, of thuis, samen koken, gezellig aan de lange tafel met een hapje en drankje de dag doornemen. Op de bank, film kijken of erop uit gaan, naar theater, lekker uit eten enz.. Weekendje weg, stedentripje, weekje Ibiza, ergens een romantisch hotelletje, het maakt niet uit.

Vera is een ontzettend gezellig mens, een lieverd. De man die bij haar past is ondernemend, een ‘echte man’, sterk karakter, durft de verbinding aan te gaan, heeft zelfkennis, is open en respectvol, houdt van gezelligheid, heeft een goed gevoel voor humor. Hij is verzorgd, charmant en hoffelijk (al vindt ze dat wat ouderwets klinken, maar Vera voelt zich graag echt vrouw!).

Wil je deze leuke single ontmoeten?

Vul het formulier in en wij nemen contact met je op zodat wij kunnen beoordelen of jij de juist match bent.

Kandidaten overzicht

Reageer op deze kandidaat

  • Vermelding van het medium waar je de advertentie over deze kandidaat hebt gezien, inclusief datum. Indien van toepassing.

Plan nu je gesprek

We komen langs of plannen een videogesprek

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem rechtstreeks contact op met onze matchmakers!

neem contact op met onze Matchmakers

Of voor algemeen contact:

085 1306965

Datingtips ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×